- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz
Vakegérke
üzenetére
Ha szereted a Fatányérost, merem ajánlani a budakeszi vadasparknál lévő éttermet.
Nagyon finom, jó az adag, és olcsó! Hozzá még jön a friss levegő, rögtön lesétálhatod
Ami pedig a mélytorkos csütörtököt illeti: próbáljátok meg kerülni, tényleg. Ilyenkor az adagok kisebbek, az elkészítés is sokkal tovább tart, a kiszolgáló személyzet pedig ingerült.
A legtöbb étterem sokszor csinál hasonló 50%-os akciót, függetlenül a TCS-től. Figyeljétek, nyitott szemmel járjatok és sokat találtok. Ilyenkor nem csak olcsóbban, hanem ami a legfontosabb: rendes és civilizált körülmények között lehet tesztelni az éttermet. -
Crystalheart
őstag
Nem tudom, miért olyan nagy szám étteremben enni, sosem vonzott. Nekem csak egyenlő azzal, amikor kihoznak az embernek egy nevetséges adag kaját több ezerért, a jatt meg ütközik az elveimmel is.
Ellenben annak ellenére, hogy néha nem eszem pár napig, mert mindent elvisz a rezsi, azért a falon a képek annyit érnek, mint a házunk maga. Én talán nem sznob vagyok, csak feltörekvő neodzsentri.

-
danih
veterán
Lehet én fogalmaztam rosszul, lehet neked nem megy az olvasás.
Nem a szegény emberről van szó, hanem a tajparasztról. Aki viselkedni sem tud, de a TCS-n elmegy a Gundelba, "mer óccsó". Látnád a jólnevelt pincérek arcát mikor ezeket szolgálják ki.
Sok vendéglős tudna mesélni.
Remélem így már zöld a dolog, pda-val vagyok, bő lére most nem eresztem. -
Csemike
aktív tag
"Még az is lehet, hogy olyanok foglalnak előre asztalt, akiknek ugyan telik rá minden nap, de most azonos pénzért duplán, vagy féláron zabálhatnak." Ahogy az lenni szokott... Például a középosztálybeli a helyzetéhez képest sokkal többet adakozik a pénzéből, mint a jómódú. Nemrég voltam egy ilyen svédasztalos, procc fogadáson, hát nem a hozzám hasonló csóringerek zabálták fel a menüt... Mer' ingyér' van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Videó stream letöltése
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest