Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #8 üzenetére
jaj, azt nem irtam hozzá, hogy ebben is forgó falevelek vannak, amik a képernyő mozgását követik. ugyan az mint oblivionban. ki lehet próbálni.
beálltk egy fa alá, jobbra balra huzigáljátok az egeret és a falevelek a képernyővel együtt forognak...
sajne ez sem fexik. -
szablya
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #6 üzenetére
Csak egy?
Te nem is vagy gaaaamer
-
Cthulhu Dawn
őstag
Szerintem a víz elég gyengére sikeredett, ugyanígy az ég is, technikailag sokmindenben elmarad a 2 éves GTA 4-től, gondolok pl a mesterséges inteligenciára, mert ebben a játékban rettenetesen buta, a fizikára stb. Viszont azt imádom, hogy bekapcsolt apexel, vagy physx-el vagymiez, ha rommá lövök egy éttermet akkor az egészet beterítik a szilánkok. (Ja, amúgy nálam hd-ben mindent maxra tolva van 30-40 fps-em, pedig "csak" egy GTX 460-om van)
Amúgy az autó irányítással semmi baj nincs, csak át kéne állítani menüben ;-).
-
szablya
aktív tag
Milyen konfiggal próbáltad? Ha azzal, ami az adatlapodon van, akkor szvsz ez nem annyira meglepő
-
momo2828
tag
Én is kipróbáltam az új Mafia demót, nekem is bejött, és ahogy írtad, elég furcsa az autók irányítása. De ez az 1. részben is így volt ha billentyűzettel mentél. Kormánnyal viszont tökéletes volt a irányítás. Remélem itt is így lesz
-
EczkE
veterán
Nem azért, de a képekkel valmit kezdhetnél.
-
veector
senior tag
GS-be manapság sok faxságot írnak.
Mintpl 5830 nagyon jó ár/érték arányú
Ha meg valakinek fontos a PhysX az társkártyával óggya meg oszt jóvan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Óra topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AliExpress tapasztalatok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hardcore café
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest