Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Bakker, nem vagy noooooormális! A videóval felkészültnek éreztem magam a cikkre, tévedtem. A zseblámpa irányába mutató antennánál már nem bírtam magammal, még jó, hogy a többiek lent vannak, én meg az emeleten, már rám adtak volna egy kuszájdzsekit.
Ilyenkor azért gondolom lebontjátok kicsit az egész éves felgyülemlett, "a cikkben helye nincs" poéndömping ellen emelt falat és engedtek ki a belső nyomásból. De nem gond, sőt. Egész évben olvaslak Titeket, szinte mindig tárgyilagosan és szakmaian nyilatkoztok, ilyenkor viszont a szívünkhöz (legalábbis az enyémhez biztos) közelebb kerültök, mert ilyenkor érzi az ember igazán, hogy Ti sem minket kiszolgáló droidok vagytok, hanem hús-vér emberek, akik amúgy komoly munkát végeznek. Ilyenkor, meg egy-egy közös sörözés alkalmával teljesen átírjátok az eddig alkotott képeket, de mindig jó irányba sikerül terelni a dolgokat.
-
kelly416
veterán
Srácok, bearanyoztátok az estémet ezzel az összefoglaló videóval.
Komolyan köszönöm, most túltettetek egy ütősebb vígjátékon is. Nem akartam elolvasni a tesztet, de ezek után kénytelen leszek.
B.U.É.K.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest