Új hozzászólás Aktív témák
-
Logan_M
csendes tag
Egyszer bevittem még a fater 5110-ét suliba (2018 volt kb, akkor már hívni nem lehetett róla de SMS működött és csörgött kettőt majd írta hogy van egy nemfogadott hívás), azzal poénkodtam hogy velem ne kötöszködjenek mert van nálam egy Nokia
-
Dawkins
tag
Aki hipster körökben mozog, azoknak ez különösen ajánlott. Ez a
téglatelefon, természetesen övre akasztva, egy SZTK-s szemüveg, egy boka fölé felhajtott feszükős szakadt farmer és biztos a siker
Továbbá önvédelmi eszköznek sem utolsó, szúrni-ütni lehet veleKomolyra fordítva a szót az antenna, nagy gombok, hangerő és akku miatt szerintem van ennek létjogosultsága. Bár nem sok helyen, de ahol igen ott nagyon
-
Medocsabi
addikt
Nagyon komoly!!
Mint dádli a herri kóklerben:AKAROMAKAROMAKAROM ! -
hsrasus
aktív tag
Bár szerintem nincs olyan rotakapa tulajdonos, akit telefoncserére rá lehetne venni, de ezen is és még vagy 3x felröhögtem.
BUÉK! -
Napfénysüti
nagyúr
Maga a nagybetűs RETRO! Mókás cikk lett amúgy.
-
jaszy91
aktív tag
Zseniális, rég nevettem ennyit
-
Juliuska
senior tag
no de még ilyet...!
->
"nagyon restellem, de nem volt alkalmam több hétig ezt a forradalmi terméket használni..." Miért nem...? -
Kovax12
tag
Pff... egy újabb iPhone koppintás.
-
pusszycat
nagyúr
Érdekelne hol tudtak ilyen ratyi szenzorra szert tenni.
-
Brock Samson
csendes tag
Nem latjatok meg az erteket a dolgokban: a kamera kepei pont olyanok, mintha egy 1992-es VHS felvétel kimerevitesei lennenek. A nosztalgia megfizethetetlen.
-
Entryy
aktív tag
Egészen véletlenül VHF/UHF frekvánciákat nem lehet fogni vele?
(136 - 174 és 400 - 480 MHz)
Mert akkor egyrészt olcsónak számít, másrészt pedig rendkívül hasznos és hiánypótló is lehet! -
kcsa
veterán
Azért az akku kapacitását én fenntartással kezelném. Gondolom a szokásos kínai p.m.p.o 5800mAh.
-
pieman
újonc
Amúgy, ha mondjuk egy 15000 miliamperórás akksit sikerült volna beleszerkeszteni (Hely ugye vóna rá), akkor tökjó túlélős telefon lenne, ami az idő nagyrészében csak egy sima powerbank...
-
zombinyul
addikt
A telefon is, meg a teszt dumaja / hangulata is hatalmas, reg rohogtem barki iromanyan ennyire jot.
Van potencial a "kicsikebe", azert ennek a keszenleti ideje, meg az antennaja uberelhetetlen barmelyik okostelefonnal. Nem egy halva szuletett otlet, a 20 eves old school kinezet meg hab a tortara.
Boldog ujevet a szerkesztoknek is, iden is lelkes olvasas lesz!Az idei munkatokat pedig koszonjuk, iden rengeteg telefonvasarlasnal adtatok nagy segitseget!
-
Cooper911
senior tag
Túrázóknak pl teljesen hasznos cucc. Ha pl elmennek egy hétre a hegyekbe túrázni akkor röhögve bírja az akksi, a walkie-talkie funkcióval meg ott is elérik egymást ahol nincs térerő.
A kamera is teljesen rendben van. Maradva a hegyitúrás példánál, ha sikerül lefotóznod a Yetit nehogy már éles legyen a kép...
Szerintem inkább az a vicces, hogy egy ilyen noname cég képes volt ekkora akksit belerakni a telefonjába. A mai modern készülékekbe miért nem lehet ekkorát belerakni? Ja mert vérciki ha 5mm-nél "vastagabb" a készülék.... fasság.
-
kcsa
veterán
-
Gaga
tag
Teljesen kulturált a készülék.
Kereslet van rá. -
misx
senior tag
Elsőre azt hittem szilveszteri tréfa volt, de nem.
Egyébként a kamerát tök felesleges volt bele rakni, mert használhatatlan. De az antenna király rajta. -
Ez a cucc nagyon humor.
Egyszer kiváncsi lennék mi játszódik le egy tervező fejében mikor megalkotja 2015-ben ezt az izét
2002-ben a SE T68i-m jóval vállalhatóbb képeket lőtt a csatlakoztatható VGA kamerájával.A teszthez hozzászólva, visszagondolva egyébként 15 éve már egész 'kompaktak' voltak a telók (3210 - '99 -ben és utódai)
van az 20 éve is már h így néztek ki a 'telefonok'Ja és BÚÉK mindenkinek
-
Közben "rájöttem", hogy ezt a készüléket valószínűleg az orosz piacra szánták.
Available languages: English and Russian
We will send the phone with Russian keyboard, Russian menu and EU charger for Russia, Ukraine, Belarus customers. -
mentoloshypo
senior tag
Zseniális cikk Bog, köszönjük szépen!
Végig remek olvasmány, de nálam az MSN ütött a legjobban, meg a hozzá fűzött iwiw poén. -
satz18
őstag
Fantasztikus lett a cikk, feldobta a napomat. A telefon az forradalmi a maga módján. Ha egy nepáli serpa lennék ez lenne a nekem való telefon.
-
haxiboy
veterán
Igazi retek...aki meg kitalálta nem tudom mit gondolt, hasonló minőséget kapsz 5$-ért
-
.DLL
veterán
Ehhez nem is kellett volna töltőfejet mellékelni, Kínában beleteszik az 1db töltést az akkuba, és kész azzal elmegy az életciklusa végééig.
Köszönjük!
-
Earl_Muttley
őstag
Újraéledt a Hello Kitty-s telefonok borzalomfaktora!
Köszi, jót röhögtem!
-
Franklin
addikt
Ez... ez... eszméletlen cikk lett! Konkrétan hangosan felröhögtem többször is
2015 legjobb cikke az egész PH családon belül. Period.
A telefon meg egy vadállat. Főleg az akksija! Lumia 640-nel 9 napos készenléti időt hoztam össze, ezzel szerintem lazán meglenne az 1 hónap, talán még több is
Bog, neked meg stand-up előadóként kéne fellépned, elmondanád a tesztet, azonnal felvennének a Showder klubosok közé
Respect!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
this is life #130 üzenetére
Igaz
-
meroly
veterán
Hát ez marha jó cikk volt!
Különben a készülék .... ház ha nem lenne így el....ve, sztem lenne rá kereslet. -
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
this is life #128 üzenetére
Hát azért már az alsóbb kategóriában is illik 8 GB-ot belepakolni a telókba.
-
-
balint355
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #124 üzenetére
"RAM32Gb + ROM4Gb (up to 1GB +8GB)"
Szerintem szándékos, először leírják mindkettőt kis b-vel, aztán zárójelben leírják nagy B-vel, és hihetőbb számokkal.
Meg ha tényleg nem szándékos a kis b, és gigabájtra gondolnak, akkor komolyan azt akarják bemesélni hogy 32 giga RAM?
A qHD/QHD dolgot egyébként is sokszor elírják, hogy most náluk szándékos-e vagy nem, azt nem én fogom megfejteni
-
dhstyle
tag
Még mindig messze Bog a legjobb az összes mobilarénás közül.. ő tud beszélni amikor élőbe mutatnak be egy készüléket nem dadog mint az ovodások (mintaz összes többi teszter kb) , egészen más a cikk is és nagyon jókat lehet nevetni rajta
több Bog tesztet !
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
balint355 #120 üzenetére
Akkor lehet átsiklottam felette, de a lényeg, hogy nem elég, hogy szinte az összes ismert idei telefon koppintott változatát forgalmazzák saját néven, de még a halovány specifikációt sem sikerült jól leírniuk.
Update: Viszont ha megnézed, például több telefonnál a qHD-t is nagy Q-val írják, holott mögötte meg az 540x960-as felbontás szerepel, szóval nem biztos, hogy szándékos a Gb-ben a kis "b" betű.
-
Geri0325
csendes tag
Vannak itt egész jó kis készülékek is nem értem mi a bajotok....
http://www.shxkj.com.cn/English/modelsshow.aspx?scid=5&id=56 -
balint355
aktív tag
"Erről jut eszembe, hogy hívják a szegedi terrorelhárítókat? TÖK."
Imádom Bog tesztjeitCsúcs ez a teló, a fényképeket el lehet adni absztrakt műalkotásként
A teleshop videótok zseniális
Mr.Silkó: Ha megnézed, Gb-ben, azaz gigabitben adták meg... Az már részletkérdés hogy a ROM-ot és a RAM-ot felcserélték...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
this is life #112 üzenetére
Azért a 4 GB ROM karcsú lenne, hiába a 32 GB (!) RAM.
-
gabe_
őstag
Érdekes készülék, nekem is eszembe jutott már, hogy mi lenne ha egy gyártó összerakna mondjuk egy régi, nokia 5510 szintű hardvert, egy 10000mAh-s modern akksival, FMrádió, microsd, mp3 lejátszás és annyi. Egy hónap készenlét meg ilyenek, szerintem lenne rá kereslet...
Olyan sokan dobálóztok ezekkel a "könnyesre nevettem magam" meg "sírtam a nevetéstől" szintű megnyilvánulásokkal, hogy én meg csak csóváltam a fejem, hogy ilyen könnyű sírósra nevettetni a fórumtársakat...
-
MC Pite
veterán
Ahol pl utoljára melóztam, mit meg nem adtam volna egy ilyen telefonért
mikor már tönkremtek az idegeim és lefagytak az ujjaim!
Lett volna térerő (akár többet mint a jelenlegi napi összesen fél óra), így belerakhattam volna a saját kártyám, a céges kártyát, a kinti MTS kártyát; és akár egy Beelineosat hogy legyen egy kis net. Elég a GPRS, hisz ez se nagyon volt, és a helyi átjátszó is csak ezt tolta át. Mínusz 30ban pedig ezt legalább kesztyűben is tudtam volna kezelni és a sapkán/kapucnin át is tudtam volna vele telefonálni; most pedig a pokol legmélyebb bugyraiba kívántam mindenkit amikor végre elértek én meg kültéren le kellett vegyem a kesztyűt a telefonáláshoz. Ha még ide vissza kell mennem, tizenezret simán megérhet (aki éli meg milyen 3-4 hétig hogy még sms-ben is alig tud kommunikálni, persze hogy nem értékeli) - főleg ha fizetné a cég.(#116) joey20: +1
-
joey04
titán
Az év utolsó napján befutott az év legjobb tesztje.
-
zh1972
tag
Azt hittem űrtelefon amivel hívhatom E.T.-t!
-
MC Pite
veterán
Igen nagy felüdülés volt a cikket olvasni, az androido stelefon teszteket 1-2 perc alatt futom át (azt is néha)...
Kedvencem a vakus rész, sírva röhögtemAmúgy oroszoknál, (és gondolom kínában, indiában) az országon belüli roaming miatt, illetve a cég/gyár telephelyen belüli kommunikáció miatt ez ténylegesen egy hiánypótló készülék, akármilyen röhejesnek is tűnik elsőre
.
-
-
Mr.Silkó
veterán
Csak egy szösszenet a weboldalukról:
http://www.shxkj.com.cn/English/modelsshow.aspx?scid=5&id=110
-
Mr.Silkó
veterán
Brutál lett ez a telefon (?), a cikk mégjobb! Azért a nagy 2016-os kameratesztre kérnék a szerkesztők helyében egy példányt, kegyetlenek azok a fotók!
-
Crafter32
őstag
Boldog Új Évet!
-
sketchifun
senior tag
Na, akkor ezt honnan lehet megrendelni?
Melóba ez világbajnok.
-
kelly416
veterán
Bakker, nem vagy noooooormális! A videóval felkészültnek éreztem magam a cikkre, tévedtem. A zseblámpa irányába mutató antennánál már nem bírtam magammal, még jó, hogy a többiek lent vannak, én meg az emeleten, már rám adtak volna egy kuszájdzsekit.
Ilyenkor azért gondolom lebontjátok kicsit az egész éves felgyülemlett, "a cikkben helye nincs" poéndömping ellen emelt falat és engedtek ki a belső nyomásból. De nem gond, sőt. Egész évben olvaslak Titeket, szinte mindig tárgyilagosan és szakmaian nyilatkoztok, ilyenkor viszont a szívünkhöz (legalábbis az enyémhez biztos) közelebb kerültök, mert ilyenkor érzi az ember igazán, hogy Ti sem minket kiszolgáló droidok vagytok, hanem hús-vér emberek, akik amúgy komoly munkát végeznek. Ilyenkor, meg egy-egy közös sörözés alkalmával teljesen átírjátok az eddig alkotott képeket, de mindig jó irányba sikerül terelni a dolgokat.
-
SLYM
veterán
ezzel lehet villantani az tuti
egyébként meg több ilyen tesztet srácok, nagyon unalmas a 25. ugyanolyan androidos tesztet olvasni, szerintem biztos van havonta 1-1 ilyen hülyeség (egyébként simán van olyan terület, ahol jobb, mint bármi, ha pl a világ végén laksz), amit be lehet mutatni
-
zzola
titán
"Ismeretlen okból lett fideszes árnyalatú az 5800 mAh-s telep"
Ezzel a mondattal bearanyoztad a napom, jót röhögtem!
-
SkyLine3000
addikt
Ez az IGAZI, nagybetűs TELEFON!!!
(Amikor olvastam a tesztet, a Xiaomim kijelzőjén könnyek folytak...)
És még a baseball ütőt is kivehetem a kocsiból...És mennyivel jobb egy ilyen tesztet olvasni, mint az 1000. ugyanolyan androidosat, amit kb 15 mp alatt átfutok. Ezt legalább az utolsó betűig elolvastam.
Az év tesztje, köszi! -
Ez csak szerintem egy nagyon jó telefon?
Mármint nem a többségnek, de bárkinek aki a "civilizáció" szélén él, vagy dolga van arra.
4 sim, walkie-talkie, külső antenna, hónapokban mérhető üzemidő. -
Xrx
csendes tag
Röhögni fogtok, de Lg G2-n alap telepítve volt az iwiw
( T-s verzió) BUÉK mindenkinek
-
tatararpad
őstag
Volt routerem amin ekkora antenna volt
5000 HUF-ért kocsiba talán megvenném hogy ha valaha Bivalybasznádon robbanok le ne kelljen postagalambot küldenem, de így kicsit drágára sikerült
-
SÖ
addikt
Ha az embernek van egy felesége, és három barátnője, mindjárt értelmet nyer a 4 SIM. Jöhetnének már azok a virtuális SIM-ek is.
-
SÖ
addikt
Ha powerbank vagy, hát légy az. Ne hitvány telefon!
Amúgy a gyenge lefedetségű helyeken lehet hasznos azzal a yagival. Pl. sivatag
-
De komoly egy szerkezet!
Azért az a négy kártya nagyon ott van!az ifone elbujhat emellett.
Erre lehetne azt mondani, hogy igazi gyári antik! -
törölt tag
Szerintem van célközönség.
Kína nagy. Tuti nincs mindenütt LTE, vagy éppen lehet sok olyan hely ahol gyenge/nincs térerő.
Azaz én ezt inkább telefonos walkie-talkinak érzem.De wazz 4 sim foglalat....
Ez hatalmas rétegigény.
Max akkor van értelme ha ingázol a határon, akkor kell egy honos, meg egy kinti kari. Legyen mellé egy céges kari, de hova tovább? Netes karit felesleges beletenni a gprs miatt... -
zolikaDB
veterán
Bog: nem probaltatok ki, mi tortenik, ha rakattintotok az MSN feliratra? Valami dzsunka kinai szerveren meg mindig megy a dolog, emotionok sokasaga, stb...?
-
f.i.s.h.
csendes tag
LOL
Figyeljetek meg, hogy ezek legkozelebb olyan telefont "fejlesztenek", amivel egy UAZ-t is be lehet bikazni, mikozben Super Marioval jatszik rajta a sofor.
Kellene bele meg egy kis fakk nemi apropenznek, esetleg pipadohanynak.
De egy nagyanyam-fele tobbrekeszes gyogyszertarolo is beleferne sztem.Szoval a koncepciot nem ertem, de a celcsoportot sem latom magam elott, akiket kineztek ezzel a keszulekkel. Hulk es a jetik nem hasznalnak mobilt...
BUEK!
-
Ashitaka
tag
Köszi Bog,fantasztikus volt a teszt. Sikerült nagyon jó kedvet csinálnod. Már fáj az oldalam a folyamatos röhögéstől ! Boldog Uj Évet nektek és minden fórumtársnak !!
-
-
ZolkoW
őstag
Quad standby for prezident!
-
De kis cuki!
-
kelly416
veterán
Srácok, bearanyoztátok az estémet ezzel az összefoglaló videóval.
Komolyan köszönöm, most túltettetek egy ütősebb vígjátékon is. Nem akartam elolvasni a tesztet, de ezek után kénytelen leszek.
B.U.É.K.
-
takacsbotond
őstag
Szerintem tűlélő telefonnak tökéletes!Az árról tudni valamit?
-
törölt tag
Az igazi bátorság ezt övtokon hordani. Első nap kiszúrná a vesédet.
Kösz a tesztet. Ott van a vas.
-
Rodi 4.80
senior tag
Van hozzá kijelzővédő fóliám, ha érdekel valakit írjon!
Termékinfó: [link]
-
viccet félretéve egyébként a walkie-talkie, a sok SIM kártya kezelése, az óriási akku és antenna miatt ezt ilyen katasztrófaövezetben simán el tudnám képzelni, mint hasznos telefont
-
Genova1983
tag
Köszönjük ezt a tesztet!Végig röhögtem az egészet!Feleségem már kérdezte is,hogy mi bajom van!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy az a doboz csak engem emlékeztet a sütis dobozokra?
-
maser
tag
Hát ezen a videón beszartam
!
Marha jó. -
-
vimes
senior tag
válasz
#80439296 #74 üzenetére
Én is nézegetem már egy ideje az oldalukat. Az összes telefon kivétel nélkül egy másik ismert(ebb) modell koppincsolása, arról nem is beszélve, hogy a specifikációk is el vannak írva egy csomó helyen... 32 GB RAM...
Szerk.: Nézegettem a support oldalt, véletlen rámnyomtam az egyik típus nevére, ami egy link volt vmi letöltéshez, erre pedig beriasztott az antivirus... marha jó.
-
törölt tag
Nos...
Én egy ideje nézem ezt az oldalt: [link].
Szegény, Nokia Lumia 1020, még a XpressMusic és a 41(mp) is olvasható a WIN telefonon...
A fícsör meg 2mp kamerát ír...Eredetileg akartam venni vagy tizet, de ezek után...
-
borbastomi
csendes tag
Istenem
Ez kellett 2015 zárásának. A "reklám" videó a végén meg külön kiemelendő
-
Tomi_Ohl
veterán
Sikerült olyan jó tesztet írni, hogy pár vásárlót már biztos szereztetek a terméknek
BUÉK!
-
HPoirot
csendes tag
Nincs más mondandó: KELL!
-
G.FeT
tag
Ez a teszt megalapozta az újévemet.
Különben a maga nemében nem is kifejezetten gagyi. Négy kártyával gondolom tényleg necces lett volna megoldani a 3G-t, az első kétkártyásak se tudták. Ez a készülék kb visszahozza a CB rádiók korszakát. -
CharlieDrop
veterán
Még több ilyen jó hangulatú tesztet.
Kösz
és BÚÉK
maradok hűséges olvasótok
-
Wesder
titán
Jack Handsfree mit szólt a telefonhoz? Tetszett neki vajon?
-
A video a cikk vegen mindent visz ☺ , lehet ilyen stilusban kene nyomni ezutan ☺, esetleg egy kis Gyurcsok feeling befert meg volna 😁
-
callmeakos
veterán
Telefon és önvédelmi eszköz. Micsoda kombó
-
TK36
aktív tag
Már én is azt hittem, hogy év végi poén özön ez a készülék.
Önvédelmi fegyvernek sem utolsó sötét utcán járkálva.Remélem van ennek vállra akaszthatós, táska változata is.
-
Šolaire
veterán
Jó telefon formája meg külön tetszik 😊 mondjuk ha kicsit kompaktabb lenne meg az antenna kihúzható volna akkor beneveznék egyre. A teszt pedig kiváló lett.
-
Apika
addikt
Remek teszt, remek telefon! Csak az értékelést hiányoltam a cikk végén...
Boldog új évet kívánok mindenkinek! -
fornettisuti
veterán
megrendelve
-
quailstorm
félisten
Eszméletlen jó lett a teszt így év végére
Viszont felidéztél bennem egy régi dumát. Csak anno szárnyashangya helyett albán csótány volt. De hogy melyik telefon QCIF videójára írtátok, az passz.
Itt felhasználtam, W200-as menükép alatt van még az elején.
De az eredeti nincs meg, pedig most már érdekel mi volt annyira rossz
-
Marshall7
csendes tag
Boldog új évet mindenkinek!
-
K0vasz
aktív tag
jó teló lenne, de sztem túlzásba estek ezzel a csilli-villi SZÍNES kijelzővel
-
razzorr
őstag
Besírtam a videón
Mint a Bagi-Nacsa féle "feleshop" mert mindennek a fele igaz.Sok izgis tesztet, videót és boldog új évet nektek! Nekünk meg jó olvasást!
-
törölt tag
Az év tesztje
-
batai15
félisten
Menő!
-
ezen besírtam, köszi a cikket!
-
törölt tag
ROFL / LMAO !
Ami beb*na ha lenne még benne Iridium és Thuraya műholdas. Végül is, SIM kártya hely van benne 4 és az antenna is bírná,
Aztán a 110 kb RAM és a VGA kamera mellé fel lehetne írni a dobozára (szigorúan ékes chinglish nyelven) h "kiegyensúlyozott funkció készlet"
-
GeryFlash
veterán
,,A menü kilenc elemből áll, a készülék fürge, nem kell nagyon várni semmire, mondjuk túl sok hardverigényes feladatra nem is tudjuk rávenni."
Akár hogy is számolom Bog, nekem 12-nek tűnik
Hatalmas cikk, ez így év végére elég frappáns lett -
M5Norbi
őstag
Ez nagyon jó lett
Először ledöbbentem hogy ilyen még tényleg létezik e....
Aztán jókat nevettem igazán jó teszt
Ez nagyon ideillett:
"Ez a telefon a retro-irányzat jelenlegi csúcsragadozója."
B.Ú.É.K.!
-
Simi87
senior tag
A Lenovo sisley ota nem erdekelt ennyire edes-savanyu telefont. Kene a 1200 samu helyett, pedig azt is sokan megnezik.
-
mizoli
addikt
Kell
Kiváló teszt, köszi.
BUÉK! -
kislaszlo83
tag
Sírva vallottam be magamnak a teszt végén, hogy tetszik nekem ez a telefon.
Köszi a tesztet!! (megelőztem fejvadit)
BUÉK! -
Egesz buli kis telefon , poenbol elferne , csak az ara es a kilogo antenna zavar egy kisse ☺ ...
Koszi a tesztet , elmeny volt olvasni . -
kcsa
veterán
Olvasgattam, és el is döntöttem hogy veszek egyet, ha reális árban (~5-6k) adják. Hát nagyobbat nem is tévedhettem volna
-
atike
nagyúr
Csak úgy: BÚÉK
-
szimike79
őstag
Nagyon komoly, sírtam rajta eskü!
Szerintem Note3 megy a kukába, hosszas keresgélés után megvan az utód!
Nekem csak egy hangzásvilág bemutató hiányzott a videóból. Amúgy 10/10 a teszt értékelése! -
Mtbsrác
senior tag
Kész ez a telefon jólenne egy ilyen
Videó kész
A videóban szereplő szám címét elküldenéd, ha nemírhatod ide ki akkor privátban kérlek. Köszi!
-
nicu71
addikt
elolvastam ,csorognak a könyeim
-
wlandroid
tag
Itt pozitívabbak a kommentek, mint egy csomó okostelónál
-
rdt89
addikt
Az idei legjobb teszt amit olvastam. Ez a telefon eszméletlenül jó. Munkástelefonnak tökéletes és mellette lehet hallgatni zenét is, nem kell félni, hogy hamar lemerül.
-
rsanyi18
tag
Áhh ez a tesz az egyik legjobb amit olvastam mostanában, szakadtam az egészen, főleg a Tek-Tök-ös poénon
Gratula
-
erer1000
őstag
az őskövület low budget 2007es W200i telóm szebb képet lőtt a VGA kamerájával xdd
-
gerii
addikt
Nagyon jó teszt lett, már kezdtem hiányolni a videót, de a végén csak megleptetek vele
-
petipetya
nagyúr
Remekül sikerült a videós felkonferálás.
-
-
pusszycat
nagyúr
Nem kötekedésképpen de ez a 800 évvel ezelőtti mobiltelefon jobban néz ki mint ez. 800 éves mobiltelefon
-
^Clown
addikt
Ehhez már kell fegyvertartási engedély, ugye?
-
jubilleum
senior tag
4 SIM-et tudja egyszerre kezelni?
-
fabicska
tag
Hátezmegmiezez...? xDD
-
T0rnad0
addikt
Kihúzható antennával lenne az igazi
-
konczy3
senior tag
Kiváló teszt április 1.-én lenne tökéletes.
Ezzel próbáljon valaki hosszabbat telefonálni a keze leszakad.
Star Wars őrület idején Jedi Kardnak is tökéletes persze bekapcsolt lámpával szigorúan -
Fú bmeg
Bocsi hogy ennél tartalmasabb kommentet nem tudok most kreálni, de ez nem semmi...
4 SIM, kész...
-
zdanee
őstag
Idejét sem tudom, mikor olvashattunk utoljára ilyen tesztet, de nyugodtan jöhetnek még a gongbao csirke mellé!
-
Diamond500
senior tag
"ugye nem kell ecsetelnem, hogy nagyon sanyarú körülmények között élő szárnyashangyák számára sem biztosítja a házimozi élményt"
-
janeszgol
félisten
Tényleg ütős lett ez a teszt.
Ezt az elejétől a végéig elolvastam.
Az ilyen telefonokról mindig a sugárzási mutató jut az eszembe. Állítólag azok a menedzserek, akik ilyen telefonokat használtak a nyolcvanas években (ha jól emlékszem), azok nagy része már meghalt rákban.
Nem tudom igaz-e, csak olvastam. -
pusszycat
nagyúr
azt lehet tudni hány milliót adtak el eddig?
-
aprokaroka87
nagyúr
azokat a képeket nem rembrandt festette?
-
blueMerle
veterán
Nagyon remélem, hogy a gyártó komoly hangsúlyt fektet a supportra, és legalább 1 vagy 2 frissítés érkezik hozzá. Erősen gondolkodom rajta hogy a BB Leap-em lecserélem erre a business class cuccra
Azt nem tudjátok véletlenül hogy a GPRS az CS-4 szabványú-e? Mégiscsakak 20kbit/s ami azért már nem piskóta valljuk be.
-
BOBAKILL
őstag
Az év mondata: "Ne a telefonja legyen okos, hanem Ön!"
BUÉK Nektek is!
-
Gabci77
csendes tag
Nagyon jó lett, gratulálok. Rég nevettem ennyit egy teszten
A videón már könnyeztem
-
4264adam
veterán
"A cikk elkészítésében a Telekom 4G/LTE mobilinternet volt segítségünkre."
Szerintem vakarták a fejüket, hogyan is segítsenek ennél a tesztnél ezekkel a netekkel
-
Stimpy001
aktív tag
Hahhhaha ez hatalmas (az iras, nem csak a telo), azok a tesztkepek...sirok a rohogestol!
-
Hunt3r22
őstag
Ezt nem lopnák el..
-
DithenS
senior tag
Kell!
-
gzbotii
nagyúr
Lol
-
prolad
addikt
Micsoda teszt,micsoda készülék
A weboldalukra is érdemes egy pillantást vetni,egy-két (najó az összes) telefonjuk nagyon ismerős valahonnan.Pl. a P8 vagy at L1020 nevű csoda,de kb. minden gyártót másoltak,ha mással nem,akkor az elnevezéssel.
Ez a telefon meg elképesztő,ha nem drága még buliba,túrázni (ha nem megy tönkre egy kis párától és az akksi tényleg bír pár napot) még jó is lenne.Szerk:
Most látom az árát,ennyiért már sok. -
Retro! Amúgy a kijelző miért nem egyszínű?
A kamerája meg katasztrófa nem is értem. A tok pedig pazar.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Öcsielvtárs #2 üzenetére
70-100 dollár
-
Little Hulk
tag
Hát ezen besírtam!
A kedvenc tesztem a 2015.-ös évben!
Csak annyit tudok hozzászólni, hogy köszönöm!
Boldog Új Évet nektek is!
-
Öcsielvtárs
aktív tag
És az ára???
-
dud998
őstag
Hát Bog, köszönöm szépen! Ez eszméletlen jó évzáró teszt lett, régen röhögtem ilyen jót! :-)
Sikerekben gazdag boldog Újévet kívánok az egész Mobilarénának!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest