- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Donki Hóte #6 üzenetére
"Nem hiszem, hogy van a PH!-n olyan user, akinek nincs a fiókjában legalább 1 db 65 W-os GAN töltő, szóval ma már teljesen indiferens, hogy adnak-e hozzá töltőt, vagy sem."
Nekem 33W-os Tye-A Type-C Xiaomi töltőm van kettő, betáraztam mikor még olcsó volt(kb 3500ft körül) és lehetett kapni. Vettem 6A-es Xiaomi Type-A Type-C kábelt (narancssárga csatlakozós) most, kissé drága volt, szállítással 5000-re jött ki. GaN töltő árát sokallom, olyanom nem lesz egy darabig.
-
Aryon87
félisten
40w töltő jó lesz?
Egyre jobban varom ezt a telefont.. -
-
zsoltti
senior tag
proci, bt verzió, fm rádió.
hát egyelőre semmi értelme upgradelnem 🤣
[link] -gsm arena link S21fe vs 20fe -
Noukoum
veterán
gyorstöltés mánia helyett pedig tök jó lenne ha végre eljutnánk odáig, hogy egy mobil szemrebbenés nélkül kibírjon normál használat mellett 2-3 napot egy hosszú napot pedig akkor is ha kora reggeltől késő estig egész nap kézben van.
Ki akar kora reggeltől késő estig folyamatosan mobilt használni? -
szami777
addikt
válasz
Donki Hóte #30 üzenetére
Elbeszèlünk egymás mellett.
Te is egy típus vagy, és én is.Hidd el, nem vesz mindenki 65 wattos töltőt, hogy a laptopját töltse. Én elhiszem , hogy így csinálod, teljesen ok.
-
Annak van szerintem ekkora töltője, akinek a telefonja megkívanja.
Nem
Azt próbálom már sokadik megszólalásomban megértetni, hogy ezek a töltők nemcsak mobiltelefonhoz jók.
Nekem van ilyen töltőm, ugyanazt az egy töltőt tudom használni a laptopomhoz, a telefonomhoz, meg a bluetooth hangszórómhoz. Ezt az egy töltőt használom kb. egy éve, és egy éve nem cipelem magammal a laptop saját töltőjét, meg a telefontöltőt, hanem csak ezt a PD töltőt.
#29 Mercel
Ha veszel egy új telefont és tesznek a dobozba töltőt, akkor lesz egy újabb töltőd, ha kell, ha nem. Nézd meg a Hardveraprón a mobiltelefonok hirdetését, legalább egynegyedükben benne van, hogy az eladó adja a telefonhoz a telefon sosem használt gyári töltőjét.
Vagyis rengeteg olyan telefon van, amelyikhez feleslegesen adták a töltőt, a tulaj sosem használja, tehát jó esetben eladja, rossz esetben növeli az elektronikus hulladék mennyiségét.
-
Mercel
senior tag
válasz
Donki Hóte #6 üzenetére
Csak, hogy egyel több visszajelzésed legyen nekem sincs 65W-os gyorstöltőm, pedig az átlagnál érdeklődőbb és talán járatosabb is vagyok a témában.
Továbbá csatlakozom azokhoz akik szerint nettó pofátlan lehúzás a szintén nettó brutális áremelkedések korában kispórolni egy évtizedek óta természetesen a készülékekhez járó tartozékot (töltő) . Mindezt a környezetvédelemmel egy lapon említeni pedig pofátlan és nagyon visszatetsző cinizmus.
A jack elhagyása hasonlóan ostoba, de még annyira sem magyarázható júzerekre kényszerített gyártói baromság mint az értesítő LED elhagyása amit csak részben pótol az AOD.
Úgy tűnik új készülék helyett beruházok egy új akkumulátorra a Note9-hez és megtartom addig amíg érkeznek rá a biztonsági frissítések.
Ugyanis nagyjából ez volt az utolsó olyan készüléke a Samsungnak amibe az akkori lehetőségekhez képest mindent belepakolt és azóta sem látom azt a hipertérugrást ami miatt azt érezném, hogy azta mindenképp váltanom kell.
Az Apple pedig legyen ezerszer is átkozott, mert nagyjából minden hülye és ostoba húzás tőlük ered az iparban amit aztán a többiek némi nyámnyogás után lemásolnak.Ui. Filléres dolgokról beszélünk egyébként amik kimaradnak mostanában mobilokból a fejlődés jegyében és ugye a Microsoftnak is mindig milyen jól bejött mikor meg akarták mondani a júzereknek, hogy szerintük mitől és hogyan lesz jó nekünk.. : )
Ui. 2, A gyorstöltés mánia helyett pedig tök jó lenne ha végre eljutnánk odáig, hogy egy mobil szemrebbenés nélkül kibírjon normál használat mellett 2-3 napot egy hosszú napot pedig akkor is ha kora reggeltől késő estig egész nap kézben van.
-
szami777
addikt
válasz
Donki Hóte #20 üzenetére
Annak van szerintem ekkora töltője, akinek a telefonja megkívanja. Nekem 4 db 20w-os van itthon, meg még 3 qi töltő, amik 15 w-ot tudnak. Samsung s10-em 15w-ot tud csak, neki felesleges, van 4 powerbankom azoknak is elég a 20w, a többi bt kütyümnek meg pláne.
Ha majd egyszer veszek új telefont, biztos hogy rendelek majd valami combosabb töltőt, de nem igényem még, és sokan vannak így szerintem. :) -
laci1892
őstag
Figyelj ezt a részét én értem és ebben igazad van pusztán erre hivatkozva valóban ki adhatnánk a töltőt a csomagolásból...
De érted a lényeget nem? Nem valami 50 100000 Ft os telefonokról beszélgettünk hanem van hogy a három négy 500000 Ft os telefon mellé sem adnak töltőt.
Ha szerint ez így normális.... 😅
ilyen erővel a dobozt sem kéne mellékelni az is környezetvédelmi okokra hivatkozva káros lehet..
és úgyis mindenki kibassza a kukába, az új garancia törvény meg egyébként sem követeli meg hogy meglegyen a doboza.Nekem azért ez elég visszatetszést keltő mentalitás.
De ha másképp látod akkor mondd meg nyugodtan mitől premium akkor most egy telefon ami akár 3- 400. Ft.
Az effektív jó kamera vagy az éppen aktuális legújabb chipset, az indokolatlan árazás önmagában szerintem még nem tesz premiummá egy terméket. -
-
samu74
addikt
válasz
bollokcs80 #4 üzenetére
Sammobile oldalán olvastam ,hogy a chip hiány miatt nem minden régióban lesz Snapdragonos procival szerelve.Europában meg Amerikában 888 lesz ,de valamelyik Ázsiai régióban megnyerték az Exynos 2100-at.
-
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte #20 üzenetére
Teljesen egyetértek ezzel. Csak én inkább a töltőpadokat csípem. (Amit ma vezetéknélkülinek hívnak.) Az sokkal kényelmesebb.
Illetve még annyit, hogy ha nem egyben szerelnék be az akkut, hanem több darabban, amiket ugye egyszerre lehet tölteni, akkor nem kellenek ezek a 40+ wattos szörnyek. -
Egyébként elnézést kérek mindenkitől, akinek 65 - 75 - 90 wattos töltője hiányában belegázoltam a lelkivilágába, de azt hittem, hogy itt a műszaki újdonságokra az átlagosnál fogékonyabb emberek vannak.
Szerintem a PD szabványú töltők/powerbankok kifejlesztése az egyik leghasznosabb újdonság a témában, lehet használni őket laptoptöltőnek, mobiltelefon gyorstöltőnek, bluetooth hangszóró töltőnek, USB pákát ellátni árammal, stb. stb.
-
-
noezmegmi
tag
Nekem A7 2018 van amihez van Micro USB töltő ha veszek egy ilyen csodát azt ezzel hogy fogom használni?
-
laci1892
őstag
Tudjátok nagyon vicces ez a töltő nem jár a telefonhoz dolog.
Kicsit visszás érzéseket kelt bennem. Kifizetsz egy valag lóvét a telefonra töltőt nem kapsz. “ védjük a környezetet „ csak külön dobozban ( bizonyára nem környezet szennyező a töltőnek külön dobozt gyártani 😏🙄🙄)
Én nem tudom ki hogy van vele, de pofátlan húzás ilyen árcédula mellett elhagyni egy 40 forintos eszközt. Ráadásul semmivel nem kisebb a cég ökológiai lábnyoma, miután külön csomagolást kell preparálni az adapternek is.
Ilyenkor érzem azt hogy jól átvannak baszva az emberek...
-
forgonati
őstag
válasz
Donki Hóte #6 üzenetére
Nincs olyan töltőm, sőt fel akkora sem... Most elbujdokolok szégyenemben, szerintem
-
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte #6 üzenetére
Nekem nincs 65 wattos töltőm. Kisebb talán van, kb 30W körüli.
De 10-15 wattos tuti van. És hogy mit keresek itt akkor? Nyitva volt az ajtó... -
atike
nagyúr
válasz
Donki Hóte #6 üzenetére
"Nem hiszem, hogy van a PH!-n olyan user, akinek nincs a fiókjában legalább 1 db 65 W-os GAN töltő,"
Pedig elhiheted.... Sőt.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Donki Hóte #9 üzenetére
Nemrég vettem egy Asus ZenBook UX363-at amihez egy 65 wattos (mostmár tudom, hogy GAN) töltő járt, USB-C-s véggel. Nagyon meglepődtem mikor egy életem-egy halálom jelszóval próba gyanánt bedugtam az S10-be és láám, a telefon gyorstöltve feltöldőtött. De a másik poén, hogy ez visszafele is működik. A 15 wattos gyári samu gyorstöltővel is tölthető a notebooktablet -vagy minek nevezhető cucc- igaz baromi lassan, de akkor is működik.
Éljen a szabványosíás!
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Donki Hóte #9 üzenetére
Minek kéne alapesetben kiváltani egy okostelefon töltőjét, ha gyárilag adnak hozzá?
A többség a hozzáadott töltővel tölti a telefonját. Kivétel, ha pl vezetéknélküli töltést akar használni vagy ha egy töltővel akar tölteni párhuzamosan több eszközt. Így teljesen jogos negatívumként felhozni azt, hogy a gyárilag hozzáadott töltővel nem lehet kihasználni a készülék képességeit."De ha nincs korszerű okostelefonod...
Hmmm, akkor nem értem, hogy mit keresel az ilyen topikokban"
Talán venni akar egyet?
Inkább az a kérdés, hogy ha neked már van "korszerű okostelefonod" akkor TE mit keresel az ilyen topikokban?
-
Hzi
aktív tag
válasz
Donki Hóte #6 üzenetére
A MA korábbi cikkeiben esik pár egyéb paraméterről, gondolom, olvastad...
Biztosat még nem tudni.
A gyorstöltő pl. engem nem izgat, eddig sem használtam. -
Akkor gyorsan szerezz be egy ilyen töltőt, mert nagyon hasznosak, ezek a töltők már alkalmasak bármilyen korszerű, 19 - 20 voltról működő laptop töltőjének a kiváltására.
De ha nincs ilyen laptopod, akkor is nagyon hasznosak ezek a töltők, mert alkalmasak bármilyen korszerű okostelefon töltőjének a kiváltására.
De ha nincs korszerű okostelefonod...
Hmmm, akkor nem értem, hogy mit keresel az ilyen topikokban
-
szami777
addikt
Hát inkább a gyorstöltést oldják meg (ami évek óta a samsungok gyenge pontja), minthogy 15-20w legyen és adapterrel adják. Egyszer kell venni egy jó adaptert és évekre le van tudva.
Szóval a részemről csak nyugodtan. -
johnny500
tag
válasz
Donki Hóte #6 üzenetére
Hello! Nincs 65 W-os töltőm. Szerintem még nem is láttam élőben egyet sem
De szerintem még 30 W-osat sem
-
Kijelzőméret mekkora? Kijelző típusa milyen?
Kijelző felbontása? Széle 3D, vagy perem van körben a kijelző körül? Mekkora akku van benne?
Ezek sokkal jobban érdekelnek, mint azon vekengeni, hogy van-e rajta jack, vagy hány wattos a töltés és van-e hozzá töltőadapter.
Nem hiszem, hogy van a PH!-n olyan user, akinek nincs a fiókjában legalább 1 db 65 W-os GAN töltő, szóval ma már teljesen indiferens, hogy adnak-e hozzá töltőt, vagy sem.
Inkább ne adjanak hozzá töltőt, de két napot bírjon ki a telefon átlagos használattal töltés nélkül
-
Hzi
aktív tag
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Engem is.
Eddig még nem találtam meg a Mate 20 utódját.
Hátha majd most.. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Tényleg egy jól sikerült darab lett, örömteli hogy végre leszoktak az Exynos-Snapi régiós marhaságról.
A töltős mizériát inkább nem is részletezem..... -
Egyre jobban érdekel ez a modell.
-
kissati66
tag
„A 3,5 milliméteres jack egyébként erős érv volt az S20 FE mellett...”
Az S20 FE-n sincs 3,5 mm jack.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest