- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#97716736 #30 üzenetére
Ez így van. Ezért nem veszek intel cuccot.
Eddig mindenem inteles volt az első saját gépem óta, egy-két AMD proci csúszott be csak, de most elkezdődik az AMD-only korszak nálam.
Barátnőm Sandy Brindge-es laptopján egyáltalán nem tud SIMS-ezni, mert a driver hibáit nem javítják. -
válasz
MCBASSTION #11 üzenetére
Ne a saját fejeddel gondolkodj, hanem egy egységsugarú "gémer" fejével, aki windows-hoz szokott.
Szerintem sem nehéz, de mégis sok júzer nem találja a menüt, mert nincs ráírva, hogy start, és windows logo sincs rajta. Rengeteg ilyen van, tapasztalatból tudom.Valamiért mégsem terjedt el az OpenGL mostanában. Tudom, hogy elvileg mindent meg leht oldani openGL alatt is, de sajnos arra nem tudok magyarázatot, hogy miért nem használják, mikor a DX vastagsága régóta ismert probléma. Gondolom, az OGL is ugyanolyan "vastag", nem?
-
Nem. A konzol hardver összességében gyengébb, mint egy csúcs PC, csak pár dologban modernebb.
Viszont nem ettől lesznek jobbak a konzolok az elején, hanem attól, hogy azokon nincs DirectX, hanem egy spéci rájuk szabott rétegen keresztül programozzák őket.Kicsit olyan, mint amikor egy közepes gépen jól fut egy program, mert C++-ban van megírva, egy csúcs gépen pedig szaggat, mert azon a Flash-ben írt változatot futtatjuk.
-
Ennek a fícsörnek a beépítése is optimalizáció, hiszen egy grafikai problémát az eddiginél nagyobb sebességgel valósít meg. Vagy az ODT-t leváltva köbb ideje marad a játékfejlesztőnek az egyéb dolgokra (kevesebb bug, jobb sebesség, vagy később alapoktól jobb játékmenet).
A DX leváltásánál nem elsősorban a Win leváltására gondoltam, hizsen képzeld el, mekkora mennyiségű szívást kapna a nyakába a fejlesztő cég supportja, amikor a sok hozzá nem értő júzer linuxon próbálkozna valamivel.
Persze, ettől én még örülnék egy linux barát API-nak, ami kevesebb overhead-del üzemel, mint a DX, és okosabb is.
Kérdés, hogy az OpenGL-t lehetne-e ilyen szintre fejleszteni. -
Nekem egy ideje az jön le a PC-s grafikáról szóló cikkekből, hogy a DirectX-et vagy kukázni kellene, vagy egy hatalmas előrelépéssel újragondolni a jővőre való tekintettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS topic
- Autós topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest