- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabipici
aktív tag
Kíváncsi lennék, hogy hol és mennyiért lehet ilyet itthon kapni?
-
Franc, nemrég vettem ramot.
Ha előbb olvasom ezt, lehet megvártam volna míg feltűnik idehaza is. -
Retro11
senior tag
Azért ha nem árazzák túl nagyon, jó dolog lehet ez. Szívesen beneveznék egy ilyenre.
-
t72killer
titán
válasz
VaniliásRönk #20 üzenetére
Van már
, igaz, h nemigen kapható...
-
t72killer
titán
válasz
FehérHolló #16 üzenetére
Papíronhúzott: valamit "fejlesztettek" rajta, amit jó nagy dobra vernek, ld ez a késleltetés-csökkenttés, ami azután semmi haszonnal nem jár = az egységsugarú user (legyen az laptop-gamer vagy laptop-videokódoló
) nem kerül nirvánába tőle.
Neharagudj, de hogy állítsak memory remappot egy olyan Biosban, amiben az idő/dátumon illetve a boot sorrenden kívül más nem változtatható
?? (ne felejsd el, a cikk notiramról szól, nekem is notim van, amiben kb ennyit lehet állítani) nem szidtam az OS-t... Nem ez volt vele a főbajom.
-
törölt tag
Milyen kár hogy noti RAM. Pedig a három gigás tuti lenne a hárommagosokhoz...
-
Taky
senior tag
Tényleg nagyon jó ötlet ez a 3gigás szett.
-
t72killer
titán
-
szab.tam
nagyúr
úgy lenne a jó.....
habár még igazából nem ütköztem bele semmibe, amihez nem lett volna elég a 2 giga. hülyeségből gtr2-ben, egy nem gyári pályán, próbltam a szokásos 20-30 autó helyett 80 autót indítani egy versenyen. na, ott tele lett a ram, és el kezdte a többit tolni a winyóra.... -
Ősember
őstag
vagy mi lenne, ha csak 2x2-es kiteket gyártanának és akkor a nagyobb termelés miatt az elöállitási költség alacsonyabb lenne mert nem kellene 2 féle különbözö memoriát legyártani?
amugy szerinted ez a 3 gigás kit 25%-al olcsobb, mint a 4 gigás?t72killer: nem törvényszerü, hogy 1 gigát nem lát... föleg nem laptopokban, ahol nem szokás 2x512mb-os vga-kat betenni... általában az össz veszteség fél giga egy normális konfigban, akkor meg miröl beszélünk?
-
t72killer
titán
válasz
VaniliásRönk #2 üzenetére
nincsen semmi baj a 4GB-tal, csak éppen 1GB-nyit nem lát belőle. SzVSz nem hiszem, h annyival olcsóbb lenne a 3, mint a 4... inkább legyen 4, és akkor ha 64bitre (vista) megy az ember, haszna is lesz.
#6 sajna senki sem biztosítja
ráadásul csak everesttel lehet rájönni, h mennyi is az az időzítés valójában.
-
tgabi333
aktív tag
Valami biztosítja azt, hogy ha én - notebook memória lévén - beleteszem a notimba aminek a bios-a szinte nullconfig-os akkor ezek a memók ezeken az időzítéseken fognak menni?
-
törölt tag
válasz
(Kolombusz) #3 üzenetére
való igaz...
-
szab.tam
nagyúr
a 3 gigás kit jó 5let. az asztalimba is szívesen beújítanék egyet a 32-es xp-mhez.
-
törölt tag
Kétmodulos 3GB-os szett?
Sok is legyen meg ne is nagyon drága?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest