- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
numudal
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #40 üzenetére
Hehe... Ez kb ugyanaz nem? Csak jól néz ki és nem 3 éve piszkálnak vele, hogy majd dejó lesz.
-
numudal
csendes tag
Ilyen kinézettel nem csoda. Bocsi, tudom, hogy ez relatív, de szerintem ez a telefon kifejezetten nem szép. Ehhez tartozik, hogy bár az android 2.1 nagyon új, igazából nem tudom, hogy miért lenne annyival érdekesebb, mint ami már a HTC Hero-n is futott. Plusz ott van a Sense ami -szerintem- az egyik legjobb felület. A hardware derék, de mondjuk csak az iphone-s játékok használnák ki. Illetve 1gh is már akad más gépekben is (HD2, Acer stb) . A marketing szintén nem volt telitalálat (kb, mint a ford edsel, mindenki várta, hogy istencsászárújkirály dolog lesz, aztán valami teljesen átlagos) Ez is ilyen. Mióta pörög mindenki rajta, hogy NA MAJD a GOOGLE telefon uhhh. Na erre egy HTC (mondjuk ez még önmagában nem lenne baj) modell közepes -khm- kinézettel és egy baromi natur felülettel amihez hasonló sok van. A sebesség meg hiába ekkora, ha csak tic-tac-toe van hozzá.
Szóval, ha nem is átlagos, (sőt szerintem ár/érték arányban kifejezetten jó teló) de a januári nagy pangásban, amikor már mindenki bevásárolt karácsonyra (radásul simán volt miből). Ha most vennék telot lehet, hogy inkább ezt venném (HTC HD2 helyett) mert elvileg olcsóbb és androidot szeressük. A kisebb kijelzőmeghát valahogy lenyeljük. De így? ráadásul hiába mentek hónapok óta a találgatások meg infok. Most sem tudom miért kéne ezt a telót választanom, mondjuk egy Hero-val szemben.
Sorry for google, de ez nem olyan nagy meglepetés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- iPhone topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest