- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
egoistus
tag
válasz
atti_2010 #26 üzenetére
Pontosan ott haha, de tényleg most komolyan miért nem lehet elfogadni hogy egy vga-n lehet akár 20%őt huzni (igen-igen nvidia-n is) Az EVGA pedig nagyon korrekt cég, nekem a 8800gt-met amin 6 nap garancia volt (vásárláskor 5 év) nemrég cserélték egy 9800-ra szó nélkül, és alig volt anno drágább(2-3ezres) mint egy club3d vagy hasonló.
-
NOD
senior tag
válasz
atti_2010 #45 üzenetére
Najó kapsz egy utolsó választ de már kezd nagyon untató lenni.
Amit linkeltél képen az nvidia geforce 460gtx 26fpst kapott mig ennek a tuningolt változata 32öt.
Ezután...... számológép : 32 OSZTVA 26-al (birod követni??) egyenlő.............
1.23 tehát 23 százalék a difi. -
NOD
senior tag
-
Puma K
nagyúr
-
TTomax
félisten
válasz
atti_2010 #10 üzenetére
Látod...hülyeséget irsz... az én GTX460-am 675-ön üzemel gyárilag... azon a feszen amin az OC-k mennek 800-on azon megy az enyém is... persze igy szépen megspóroltam egy csomo pénzt,kaptam 20%-ot puszira... milyen hálás dolog is ez...ugye két darab 460-nál laza 50-60 angol fontot sporoltam... a zalman szabályzót meg megint csak meg kell vásárolni,kilógatni a házból (gyönyörü) aztán monitorozgatni meg tekergetni játék közben... az marha érdekes egy lanpartyn...azonnal fejbe is lennék löve,vagy éppen a kari föne meg,mert áááá elfelejtettem feltekerni...mennyivel kulturáltabb egy olyan bios ami ezt megteszi helyettem emelt órajelekkel,annélkül hogy egy msi afterburnert kell a háttérben futtatnom egy hivják "real support"-nak...és nem 2-3 fps-t gyorsul egy 460 SLI,söt a single sem... a 20% az lazán megvan,igen ekkora a szórás és ezért best buy a 460...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Mini-ITX
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest