- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
egoistus
tag
válasz
atti_2010 #26 üzenetére
Pontosan ott haha, de tényleg most komolyan miért nem lehet elfogadni hogy egy vga-n lehet akár 20%őt huzni (igen-igen nvidia-n is) Az EVGA pedig nagyon korrekt cég, nekem a 8800gt-met amin 6 nap garancia volt (vásárláskor 5 év) nemrég cserélték egy 9800-ra szó nélkül, és alig volt anno drágább(2-3ezres) mint egy club3d vagy hasonló.
-
NOD
senior tag
válasz
atti_2010 #45 üzenetére
Najó kapsz egy utolsó választ de már kezd nagyon untató lenni.
Amit linkeltél képen az nvidia geforce 460gtx 26fpst kapott mig ennek a tuningolt változata 32öt.
Ezután...... számológép : 32 OSZTVA 26-al (birod követni??) egyenlő.............
1.23 tehát 23 százalék a difi. -
NOD
senior tag
-
Puma K
nagyúr
-
TTomax
félisten
válasz
atti_2010 #10 üzenetére
Látod...hülyeséget irsz... az én GTX460-am 675-ön üzemel gyárilag... azon a feszen amin az OC-k mennek 800-on azon megy az enyém is... persze igy szépen megspóroltam egy csomo pénzt,kaptam 20%-ot puszira... milyen hálás dolog is ez...ugye két darab 460-nál laza 50-60 angol fontot sporoltam... a zalman szabályzót meg megint csak meg kell vásárolni,kilógatni a házból (gyönyörü) aztán monitorozgatni meg tekergetni játék közben... az marha érdekes egy lanpartyn...azonnal fejbe is lennék löve,vagy éppen a kari föne meg,mert áááá elfelejtettem feltekerni...mennyivel kulturáltabb egy olyan bios ami ezt megteszi helyettem emelt órajelekkel,annélkül hogy egy msi afterburnert kell a háttérben futtatnom egy hivják "real support"-nak...és nem 2-3 fps-t gyorsul egy 460 SLI,söt a single sem... a 20% az lazán megvan,igen ekkora a szórás és ezért best buy a 460...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bestbuy játékok
- Óra topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest