Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• PpenoO

őstag

Először is le kell szögeznem, hogy tisztelem a ph kollégákat szakértelmükért, mert jópáran akik részei a napi melónak nem kis szakértelemmel rendelkeznek. Viszont elég szánalmas ez az ASUS MSI rajzás ami PH-n folyik pár éve, legyen szó alaplap, noti, vga termékekről. Értem én, hogy fent kell tartani ezt a meghízott weboldalt illetve kényelmes a nagykerek lobbijának anyagi részeseivé válni, csak sajnálatos módon az objektivitás és a függetlenség veszett el ezzel a hozzáállással, ami a legnagyobb erénye volt a PH-nak.

Nem mennék bele konkrét vitába ezzel a tesztel kapcsolatban, úgyis okosabbat szólnának hozzá a szakavatott PH kollégák illetve az éppen fanatikus, addikt esetleg vérpistike újonc tagok, viszont az felettébb érdekes, hogy PH-n ezen gyártók termékei mindig győzedelmeskednek, pozitív beállításnak örvendenek (tisztelet a kivételnek, ami ritka mint a fehér holló). Lehet, hogy speciel ezek az ASUS hűtők jobbak a tesztben szereplőkkel szemben...emlékszem annó mekkora hype-ot kapott a Silent Knight hűtő..aztán kiderült nem is akkora nagy szám..pláne amennyibe került annó.

Csak ennyit akartam. Jöhetnek a "hú de sok értelme volt" válaszok...

P.S.: mosolyt fakasztó azaz MSI link odabiggyesztve a fejléc alatti sávban, ami összeszedi az összes MSI hírt és tesztet....legalább az ASUS szerepelt is a tesztben, így linkje még egyik szememet lehunyva elfogadható.

Új hozzászólás Aktív témák