- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közkívánatra.
Egyik kedves ügyfelünk, nevezzük csak F.-nek, vett egy laptopot még régebben. Nem kell annyira nagy dolgokra gondolni, kicsi, gyors gépet szeretett volna, egy i5-ös HP 2540P lett az áldozat, amit vásárolt tőlünk a végén. Ugye ez az ügyfelünk egy eléggé beszédes fajta, mindent - akár kéne, akár nem- kommentál, de hát istenem, ilyenből láttunk már rosszabbat is.
A megvásárlás utáni második napon jön tőle reggel egy e-mail (és ugye reggel amikor felébredek, gyorsan a telefonon átnézem a cégeseket is... ...Na ekkor, legalább öt percig nem bírtam kikelni az ágyból a röhögéstől) :
"Kedves André!
A következő tapasztalataim vannak.
Szeretem az új gépemet! :-)
Sajnos elfordulnak számomra érthetetlen dolgok:
- Tegnap elvittem a gépemet tárgyalásra, és fel akartam menni a netre, de nem működött. Gondolom, Wifi vagy vezeték kellett volna hozzá. Kérem szíves tájékoztatását arra vonatkozóan, hogy ezt hogy tudom a lehető legpraktikusabban megoldani. Hogy beszéljem meg ezt a tárgyalópartneremmel, aki esetleg csúcsvezető.
Mit jelezzek, kérdezzek amikor megbeszéljük a találkozót. Mert ugye az lenne az ideális, ha ezt nem is kellene szóba hozni, odamegyek, és minden működik, a net is.
- Az Excelben néha nem működik a felső menüsor, hiába klikkelek egyikre vagy másikra, nem történik semmi. Aztán megoldom egérrel, utána fent is működik.
- A Firefoxban a leveleim megjelenítésekor először minden duplán jelenik meg, aztán kitisztul.Várom szíves válaszát, köszönettel F.
"
Tegyük hozzá hogy egy 60+-os MLM-vallású emberről van szó...
Na ez mondhatni azért kemény volt reggelre.Ha megtalálom, majd utánközlöm a választ is, amit írtam vissza neki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest