- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
noorbertt #12571 üzenetére
Nnna, megvan végre! A Mi 8-cal ugyanazt produkálta. Hiába kapcsoltam ki az akku kímélést az Android Auto-nál. Olyat nem találtam, hogy az egész telefonon kikapcsolni. Viszon annyi eszem már nem volt, hogy a Waze-nél is ki kell kapcsolni. Na, és végül ez oldotta meg. Szóval köszi
-
st6969
őstag
válasz
noorbertt #12569 üzenetére
Ki van kapcsolva az Android Auto-nál az akkukímélés, ezt írtam is. Erre az infóra nemrég találtam rá, és nagy reményekkel vágtam neki újra a próbának, de sajnos ugyanaz. Egy helyben maradok, mégpedig a kezdőpozíción. Mondjuk lockolást és automatikus indítást még nem állítottam be, azt még megpróbálom, ezen kívül minden engedély meg van adva. Viszont nekem olyan nincs, hogy levágná az alját, a kép rendben van.
Úton van a Mi8-om, ha azzal még nagyobb szenvedés lesz, az rossz hír.
Talán a fejegységünk sem ugyanaz. -
LámaZ
addikt
válasz
noorbertt #10199 üzenetére
Nem, csak ettől nem alszom jobban, pedig te úgy látszik altatnál, nem akarsz segíteni a megvilágosodásomban. :-)
Amúgy a waze csak akkor működik (elvileg), ha van netkapcsolat.
Ha az van, akkor van Google Play (ha nincs, akkor fel kell rakni), akkor meg simán letöltöd, telepíted, innét, ni!.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest