- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zharkanyi
tag
válasz Szili17 #12043 üzenetére
Wazz.
Épp semmi bajom nem volt semmivel és senkivel és csak azért hoztam fel egy rég elfeledett esetet, mert erős párhuzamot véltem a mostanival. Gondoltam hátha segítek valamit.Nem vártam semmit, főleg nem a saját esetem megkérdőjelezésével kapcsolatban. Ha a felvetésem plusz infó valakinek akkor jó, ha nem akkor fölöslegesen gépeltem.
Erre kapok egy egy stílusában igen problémás kötözködős visszaszólás. Mint ha épp a Waze létére törnék.
Őszintén szólva kiakasztó vagy, néhány hazai fő Waze mágus társaságában.
Miért nem lehet jóindulatúan viszonyulni a többiekhez? Miért érzitek azt, hogy vagytok ti, meg veletek szemben mi?
Hidd el én is szeretem a Waze-t. Van 694 ezer pontom. Mindenhova Waze-vel megyek 5 éve. Ha kell jelentek, ha kell térképet szerkesztek (mostanában nem volt mit) és vannak jobbító szándékú észrevételeim.
Anno a Hungary2 kapcsán is leszóltatok mindenkit, csak mert különbözött a véleményünk.
Nem vagytok épp túl közösség építő figurák.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest