- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zharkanyi
tag
válasz
Szili17 #12043 üzenetére
Wazz.
Épp semmi bajom nem volt semmivel és senkivel és csak azért hoztam fel egy rég elfeledett esetet, mert erős párhuzamot véltem a mostanival. Gondoltam hátha segítek valamit.Nem vártam semmit, főleg nem a saját esetem megkérdőjelezésével kapcsolatban. Ha a felvetésem plusz infó valakinek akkor jó, ha nem akkor fölöslegesen gépeltem.
Erre kapok egy egy stílusában igen problémás kötözködős visszaszólás. Mint ha épp a Waze létére törnék.
Őszintén szólva kiakasztó vagy, néhány hazai fő Waze mágus társaságában.
Miért nem lehet jóindulatúan viszonyulni a többiekhez? Miért érzitek azt, hogy vagytok ti, meg veletek szemben mi?
Hidd el én is szeretem a Waze-t. Van 694 ezer pontom. Mindenhova Waze-vel megyek 5 éve. Ha kell jelentek, ha kell térképet szerkesztek (mostanában nem volt mit) és vannak jobbító szándékú észrevételeim.
Anno a Hungary2 kapcsán is leszóltatok mindenkit, csak mert különbözött a véleményünk.
Nem vagytok épp túl közösség építő figurák.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest