- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrika
tag
a stílus maga az ember
A teszt szerkezete, elgondolása teccik, ha folytatod akkor teljes és tökéletes lesz.
Remélem nemsokára megismered annyira a 470est, hogy mered húzni, ahogy a 5850nél írtad, normális keretek között, értelmesen.
Bár szerintem e cikket döntően a CPU <-> VGA összefüggésről szól (a főcímmel ellentétben), amint nagyon szépen bemutat. A VGA teszt vetületének teljességéhez szvsz is hozzá tartozik a 470 OC.Hetek óta töprengek, vajon hogy kerülnek érzelmek ide; főleg a Fermi által kiváltottra és nem a foci bközép stílusú vörös <-> zöld esztelen fanatizmusra gondolok.
Nem tagadhatom, hogy engem befolyásol a céggel (nem a termékeivel) szemben az a féléves marketing kampány, ami szerintem nem volt őszinte, inkább hülyére vették a leendő Fermi júzereket, és bár ez sajnos a marketing jellegzetessége, mégsem tudom elfogadni.
Most hogy már független vélemények, személyes tapasztalatok után helyére került a Fermi, nevetséges és szánalmas az a túlzó ....vakítás, amit kommunikáltak ősz óta.
Tudták rég az NVnál, hogy bár gyönyörű terméket álmodtak, most a technika közbeszólt és nem az úthenger jön, hanem csak egy biztató innovatív termék.
-
buzus
aktív tag
Lehet a másikat is húzni, ezért nézzük az ár/teljesítményt. Többek között ebben is rossz a fermi, arról meg nem is beszélve hogy nem veszed figyelembe hogy a túlhajtás további melegedéssel jár amiben szintén gyenge.
Szóval a te preferenciád a DX11, a physx és a tesztelláció és a kedvenc játékokban mutatott akadásmentes nagy fps.
Mondj olyat ami a másik gyártónál nincs meg. Physx.
Dejó!
(Tesztellávióval nem lesz akadásmentes a kedvenc játékod egyik gyártónál sem)
Mivel több Ati kártya vehető ugyanannyi pénzből mint Nvidia, hoztam itt a 3db. 5850 vs. 2db. GTX470 példát. Magyarázd meg hogy a kedvenc játékaidban a 3db Ati kártya nem produkálna nagyobb fps-t mint a 2 nv.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest