- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Yettel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
"Szóval a te preferenciád a DX11, a physx és a tesztelláció "
Én ilyert sehol sem írtam. A kérdésedre röviden és pontosan válaszoltam. Azt vedd alapul.
Veled sem lehet normálisan beszélgetni, mert olyan állítást próbálsz nekem tulajdonítani amit én sosem írtam, csak Te képzeled.
Ez nem korrekt szerintem."nem veszed figyelembe hogy a túlhajtás további melegedéssel jár "
Minden kártya több hőt ad le ha at orajelét megemeljük, ez az érved sem lehet egyoldalű. -
fsb1000
nagyúr
"akkor meséld el te milyen preferenciák alapján döntesz "
1. Ne akadjon/dadogjon a kedvenc játékommal
2. Elegendően magas fps-t adjon a nekem megfelelő felbontásban és beállításokkal."fejtsd ki mi a problémád a sima vs. OC összehasonlítással"
Az hogy a másikat is lehet OC-zni.
Ha sommás véleményt akarunk alkotni, akkor egyenlő feltételek dukálnak... szerintemAz OC mindkét VGA-nál "olcsóbb", ahogy írod. Ebben sincs különbség, mindkettőt "ingyen" lehet OC-zni.
///
Lehet, hogy írok egy cikket 5870 vs GTX470 + 25%OC... szerintem népszerű lesz, ezer feletti kommenttel
-
fsb1000
nagyúr
"Persze hogy húzva volt, de nem ez a lényeg hanem a gazdaságosság"
Érdekes álláspont... amikor két kártya teljesítményét hasunlítjuk össze (akár egy tesztben) akkor miért nem számít, hogy csak az egyik volt húzva?
A másikat is lehetne....Nekem úgy tünik a PH!-n sok szempont a "nem lényeg" fiókba söprődik, ha valamit nagyon szeretnénk igaznak hinni.
DX11, PhysX, teszeláció... ezek már a fiókban vannak. Most melléjük került ez is.A melegedés-fohyasztás, a zaj és nem utolsó sorban a pénz is fontos szempont lehet sokaknál , ebben bizony rosszul áll a fermi.
De a TOP VGA-t vásárlók elvárásai között valószinűleg ennél van legalább 1 fontosabb szempont az pedig a kedvenc játékban nyújtott teljesítmény (akadásmentes és magas fps)
Fogadjuk el, hogy ha saját nézőpontból nem is tünik ésszerűnek ez az álláspont mégis létezik, és az ilyen potenciális vásárlókat célozza a GTX470/480.Nem kell ezeket az embereket hűlyézni.
Sem kisebbségi érzésből, sem vélt műszaki ismeret főlényből.
Ha a magunk válásztását bölcsnek itéljük, higgyük el hogy mások is pont igy gondolják az övékéről. -
fsb1000
nagyúr
1.
Én sehol sem írtam hogy melyik kártya a jobb. Ezt mindenki maga döntse el előképzettsége és elvárásai alapján.2.
Idézet: "Aki ennek ellenére nem az eszére hallgat az hülye"
Nem értem miért hülyézed le azokat, akik más preferenciák alapján döntenek mint Te.
Elég beszűkült világképre vall az ilyesmi.... a tolerancia teljes hiánya.Idézet: "Szerintem te pénzt kapsz ezért vagy nem tudom.."
buzuska... mindenki magáról rajzol meg egy jellemképet a hosszászólásaival3.
Ha műszaki szempontból találtál kifogásolni valót az írásaimban, akkor légyszíves jelőld meg melyik volt az, és megvitathatjuk.
...feltéve ha személykedés nélkül meg tudod ezt tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő