- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skajwa
senior tag
Eddig nem tudtam mi hiányzott az életemből....kész szerencse, hogy ma reggel rábukkantam erre a hírre!
Manapság, amikor szoftveresen is adott a world time funkció, nem sok értelmét látom....bár tény, hogy szép!
-
törölt tag
(An)Dante : Ha nem értesz az órákhoz és lusta is vagy utána járni, akkor legalább nagy eséllyel marhaságot ne írj már le.
-
plus44
veterán
Ennyi pénzért veszek egy normális telefont, és elmegyek nyaralni
(és ott nézem az időt az adott országban
)
-
blueMerle
veterán
Mit értesz menedzser alatt? Én legalább 3 tucatot ismerek (területi képviselők, sales managerek, stb...) és egyik sem venne ilyet, mindegyik okostelefonnal mászkál. És mégcsak nem is a legdrágábbakkal.
Ezt a telefont tipikusan azok veszik akiknek ez az összeg egy minimális kiadás, egy nevetséges összeg, és hogy tudjanak villantani a yacht-clubban a többi nyakatlan közt, ha már merdzsó helyett az X6 sem extra
Na ők azért veszik ezt a telefont mert idióták egy okostelefont kezelni, de mégsem akarnak nyomulni egy alsós egyszerű telefonnal mert hát mégiscsakna.
A másik réteg a multimilliomos ürgék, általában 50+ felett, akiknek mindenre van emberük és semmi szükségük okostelefonra. Viszont ez exkluzív még ha ronda is. És ez milyen igaz oly sok dologra...
-
kaller1
veterán
Vajon mi rejlik a kaszni alatt?
-
Tomajdon
aktív tag
1,5 millió forint?? Már rohanok is a boltba...
Nem értem miért kell az összes "luxus" mobilnak nagynak lennie, és csúnyábbnak mint egy 5000 ft-os nokia... Mi ebben a szép? Mi ér meg ezen 1,5 millió forintot? Szerintem semmi, ha az iphone-ra mondják hogy túlárazott, akkor ez mi?? Úgy látszik én ezt soha nem fogom megérteni, hogy a gazdagsághoz miért kellenek drágakövek, meg ilyen olyan 1000 éves fából készült mobilok...
-
Sebhelyes
senior tag
Ez nem a parasztokat vakítja, hanem a menedzsereket.
-
gerilee
aktív tag
Ilyenkor azért örülök, hogy nem vagyok ki*aszottul gazdag és nem kell ilyen telefonokkal megjelennem...
-
stewe780
őstag
"melyen ezúttal egyetlen drágakő sem kapott helyet"
és innentől bóvli az egész... fúúújjjj... még rágondolni is rossz, hogy egyetlen rohadt drágakövet nem bírtak rárakni... hová fajult már a világ
(
)
-
RaveForce
veterán
a cimet olvasva ez ugrott be:
" na takarodj már... "még ha a sajtófotón a helyi idők nem éppen tűnnek valóságosnak
egy ilyen luxus stuffnál azért ez elég ciki
másrészt meg jön kína és lemásolja eztis
-
Probber
őstag
Szép nagy bazi burkolatot építettek a telefon köré.
-
Dr.Anonymus
addikt
"melyek pontosságáról a svájci mechanika gondoskodik, még ha a sajtófotón a helyi idők nem éppen tűnnek valóságosnak"
- ja, hát kicsit elcsúsztak az órák..
szánalmas hogy pont egy ilyen mobil hátlapján nem tudták beállítani az időt.. -
anubys1984
aktív tag
Hát ez sem egy szépségdíjas készülék.
-
DeFranco
nagyúr
Na, hát ez már legalább kinéz valahogy, nem úgy, mint a legutóbbi replika. Ez sem szépségbajnok, de egész korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Microsoft Outlook topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Revolut
- YouTube
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest