- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
2 és fél hét a teljes sorozat
-
greenity
senior tag
wetomi én is nagyon szeretem
ha végzek vele, jön a DS9, bár jobb lenne ha nem kéne minden percet az asztalnál töltenem
lapa nekem is a TNG a kedvencem az összes közül
D1Rect Láttam minden Star Trek minden sorozatot (minden részt) és minden filmet
régen napi gyakorlat volt, hogy evés közben is azt néztük, hogy minél előbb lássak mindent
A DS9-ből Jadzia volt a kedvencem
-
Sztem a DS9 lett a legjobb az összes közül.
(az origiből nagyon keveset láttam, de mai szemmel az már annyira nem meggyőző) -
lapa
veterán
star trek ng forever. és azért mennyivel jobban össze van rakva karakterileg mint mondjuk egy sw, az egyes emberi tulajdonságok és azok harca gyönyörűen megjelennek benne. ez kicsit tán erősnek hangzik így, de jean-luc kicsit apám helyett apám lett. valszeg többet adott, mint amit már most is belátok belőle.
-
wetomi
aktív tag
Csak így tovább! De mégse, mert így nagyon hamar a végére érsz. Az viszont mégis jó, mert akkor kezdheted újra.
Egy nagyon jó világot találtál magadnak! Imádom én is! -
Én most az 5. évad végén járok, de manapság csillapodott a lelkesedésem. Azért jó sorozat, nagyon szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest