Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
Be kellene tiltani ezt a programot. 18.4.1-el próbáltam először, feltelepül, telepítés közben lebassza az egyik hdd-met (eltűnik az eszköz), aztán a kis ablakos akármi után, ezzel a hibával nem is történik semmi.
Feltettem a 18.6.1-et, azzal még eddig se jut el, ismeretlen hiba. Hányadék az egész. -
kolopele
nagyúr
válasz
#74018560 #17 üzenetére
Az a baj hogy az a 2-3 fps semmit nem érne, ugyanis amikor egy AC Origins - t maxra állítasz nem annyival esne be hanem jóval többel. Igen, a g-sync ezen segít. Szerintem azért a g-sync bárkinek jó lehetne, hiszen még egy 1070 - 1080 is megbicsaklik már FHD - n is olykor. Az akkor szép ha a Xeon képes annyi fps - re mint mondjuk egy mai I7, bár így látatlanban kicsit nehéz elképzelnem, elvileg azokat nem elsősorban játékokra találták ki.
-
kolopele
nagyúr
válasz
#74018560 #14 üzenetére
Aki most épít gépet a 8600K egy remek vétel, az a 6 magos I5 partiban van egy 7700 - assal. Ellenben akinek van egy 6700, 7700 - as procija annak sok értelme nincs váltani. A 6 magos Xeonod hozza azt a teljesítményt amit mondjuk egy 7700?
Kérdésedre válaszolva: Nem a proci az oka, hanem az 1080 Ti, az nem elég sok esetben a 4K - ra újabb játékoknál. A g-sync azért sokat segít azon hogy a kép folytonos maradjon ha néha lejjebb is esik. Nem véletlen várom az 1180 Ti - t, bár ahogy most állnak a dolgok jövőre se jelenik meg. -
kolopele
nagyúr
válasz
#74018560 #12 üzenetére
Pont azt írtam hogy ad, 2-3 fps - t átlagban. Személy szerint nem látom értelmét. Játék benchmarkok alatt ennyivel nő a max. fps kb. A mai kártyák általában már a határaikon táncolnak, a régebbi kártyákból lehetett olykor látványosabb fps növekedést kitekerni. Ha nagyobb teljesítmény kell erősebb kártyát kell venni
Procik terén meg az van hogy amikor a 7700K - t meghúztam kemény 2 db fps - el lett többem, cserébe vizezhettem volna. Nincs értelme. Benchmark huszároknak való ez, akiknek az okoz élvezetet ha azt látják hogy 120 fps helyett már 123 van, miközben v-sync mellett játszik 60HZ - es monitoron
Azok a tesztek meg semmit nem jelentenek ahol mondjuk egy I5 - öt vetnek össze egy i7 - el, mert egyértelműen nem fog nyerni az I5, még akkor sem ha agyon van húzva, főként igaz ez a pár gennel ezelőtti procikra, az architektúra sokkal többet számít mint az órajel.
-
beef
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest