Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
Pedig ez a jövő.
Egy szerveren lesz mindened és akkor is tudni fogják, hogy mit kell csinálni ha épp fingottál egyet. Lényegében lehet creepy a dolog ha a privát szférát nézzük ellenben ha megbízol bennük és használod a szolgáltatásikat akkor sokat tud, sokat fog tudni könnyíteni a mindennapokon.
-
Divinity
őstag
A Google Assistantről van szó, amit errefelé a zavar kedvéért Google Segédnek hívnak, és nem szabad összekeverni a régi Google Now segéddel, aminek Google Asszisztens a magyar neve.
Ez tök komoly?
Nem is tudtam, hogy ilyen "jól" fordították.Egyébként én aktív használója vagyok az asszistensnek(segédnek) és sok dolgot megkönnyíthet ha vna dedikált gomb rá.. bár a Pixel 2 féle szorítsük meg azért lehet jobb, nem nyomja meg véletlenül az ember. Az S8-on is folyton a Bixby gombot nyomogattam véletlenül
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged