- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
vakablak93 #526 üzenetére
Magyarok:
1) ár-érték arányban nehéz jobbat találni, főleg, hogy már némi márkaismertséget is sikerült kiépítenie,
2) a panaszkodás alap
Nálam nem azzal van gond, hogy megtaláltam a megfelelőt, hanem az, hogy ha bármi történne vele, nem tudnám milyen relatíve kompaktot vennék az MI9 SE helyett:
1) Apple kizárva,
2) Asus Zenfone 8 túl drága,
3) Pixel 4a ahhoz képest mennyibe kerül nem előrelépés,
4) a Xiaomi pedig beállt tepsigyártónak (a legközelebbi alternatíva az Mi 11 Lite 5G csak 0,5cm-rel rövidebb, mint egy átlagtepsi, de legalább könnyű)
Először életemben elgondolkodtam az akkumulátor-cserén... Ha valakinek van ötlete, ne tartsa magában. Attól félek a Pixel 4a utódja is már nagyobb lesz. -
sxxorp
őstag
válasz
vakablak93 #521 üzenetére
Igazi stock Android gyakorlatilag csak Google által gyártott készülékeken jön. A legközelebb ehhez egyéb gyártók esetén az Andoid One jött.
Érdekes, szerintem csak egy kevésbé felkészült felhasználó lát reklámokat a Xiaomi-ján, főleg Európában (Ázsiában úgy tudom ez tényleg ilyen modellben megy), hiszen csak pár beállítást kell tenni. Én az elmúlt 3 évben nem láttam reklámot MIUI-appon belül.
Egyszerűen nem érted a népszerűséget? Mikor mindenki szembejön az autópályán, azért érdemes elgondolkozni
Ezek szerint a CPU+RAM mellett csak a lélek sem tesz jóvá egy telefont, számít a test is(pont az igénytelen kialakítás volt az egyik, ami visszatartott az akkor egyetlen kompakt méretű, jóval drágább, de még elfogadható árú alternatíva Pixel4a-tól, meg hogy teljesítményben is csak marginális előrelépés lett volna a jelentős korelőny ellenére).
-
sxxorp
őstag
Én annyit tudok segíteni, hogy a Xiaomi stock vonala kivételesen gyenge volt, főleg szoftveresen (még talán nem is az A1 volt a legrosszabb). Azért írd be, mennyiért vetted, mielőtt még a legolcsóbb Pixellel is hasonlítgatod. Nekem egy Mi 9SE van (bár közel 1 évvel később jött ki a Pixel 4a jóval drágábban nem éri meg lecserélni rá, nem tud szignifikánsan többet, van amiben gyengébb is) ami mellett a korábbi Redmi 4X is megy, mint back-up telefon. Mindkettő alapvetően hibátlan (1-2 szoftveres dolgot jobbá lehetne tenni), eddig nem ismertem meg a szervizt, míg az arányaiban jóval drágább Sony-kkal jó párszor elzarándokoltam a Cordon-ba.
-
sxxorp
őstag
A szintén tavalyi Samsung S10e-re írtam. Azt már csak megjegyeztem, hogy nekem, mint Mi9SE tulajnak nem túl sok előrelépést jelent.
Ujjlenyomat-olvasó: nem szubjektív. Ha fogod nagyjából hasonló, ha asztalra/kihangosítóba teszed, máris tudod melyik a jobb. Kivéve, ha kijelzővel lefelé
Tewe013: nem tudom mivel van élményed, de az Mi9SE előlapija, főleg jól felvéve a mintákat kifejezetten jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Linux haladóknak
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest