- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
muxi-muxi #494 üzenetére
Szeva!
üdv a klubban ✌️ sok boldogságot kívánok neked is a kicsikéhezSzerintem ameddig a google nem keres valami értelmes tervezőt hogy ne csak szoftveresen meg hardveresen legyen király a cucc hanem külső anyaghasználatban is. Addig a kínai dzsunkafonokat nemfogja lenyomni...
Sajnos ki kell mondani hogy ami az anyaghaszbálatot illeti ez a dzsunka kb 😆Ennek ellenére amikor megjelent kb 3 hónapig volt belőle készlethiány mindenhol, mert mindig eladtak mindent már előrendelésre....
Szerintem a maga pici különc módján elég népszerű, ezért is nem ment csak 25 eurót lefelé az ára pedig már okróberi telefon.Ami az iphone szintű stabilitást illeti, nem értek egyet, ennyi idő alatt az iphonet és ipadet már tucatszor akartam földhöz vágni, a fagyások miatt, de ez a kicsike 9 hónapja alatt még egyszer sem tudott felbosszantani aránylag semmivel
Én szeretem a jacket használni, frankó hogy használhatom hozzá a Marshall fejhallgatómat is
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest