- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Fireblade-
csendes tag
Iphone-t hasznalsz? Nekem kizarolag az iOS es a stock Android letisztult ahhoz, hogy ne kopedelemkent arasszon el a sok felesleges gyari app, amit sose nyitok majd meg, a gyartok sajat bongeszoi, ebresztoi, naptarai es egyebek, mindenbol legyen nyugodtan ketto. A felulet is elkepesztoen csicsas, sok extra animacioval, kovetkezeskeppen lassabb, es fejlesztokent hadd emlitsem meg: a legjobb program az, amit nem irtam meg. Tehat minel tobb felesleget tolnak bele, annal tobb hiba jelentkezhet, minoseg vs mennyiseg. A Google-t sok mindennel lehet vadolni, de azzal, hogy nem tudnak szoftvert irni nem. A OneUI tetszik meg, sokkal baratibbak es hasznalhatobbak lettek a Samsung telok vele, es ez nem veletlen: kifejezetten egykezes hasznalatra fejlesztettek a Google-el kozosen.
-
guni
tag
Ez igazából azon múlik mit szoktál meg. Ha iPhone-t használok mindig azt érzem hogy nem tudom úgy használni a telefont, ahogy nekem kényelmes, mert nem eléggé testreszabható. A Pixeleknél meg mindig azért reklamál a többi android user mert hogy fapados. De ez szerintem eléggé offtopic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest