- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Ha valóban jogszabályellenes a működés, akkor miért nem tett senki még adatvédelmi bejelentést vagy indíttatott eljárást?": ez engem is érdekelne. mondjuk nem várok sokat attól, akinek a háromszög egyenlőtlenségek se mennek.
másik példa, hogy az mnb bankfelügyeleti hatáskörében nyíltan megmondta, hogy a qr kódos csekkek jelenlegi megoldásai szintén jogsértőek, mégse tett senki ennél többet. könnyen lehet, hogy az okok politikaiak.
-
bambano
titán
a probléma az, hogy a bankvezéreknek tudniuk kellett, hogy akár van vizsgálat, akár nincs, amit csinálnak, az sérti az adatvédelmi törvényeket.
ráadásul nekünk 2011 óta volt jó adatvédelmi törvényünk, tehát még a gdpr indulásakor se tehették meg azt, hogy kerek szemekkel csodálkoznak.
ha pedig tudták, hogy amit csinálnak, törvénytelen lesz, miért csinálták meg???
oké, hogy az amerikai anyavállalatú bankok megtették, mert ők nem hajlandóak az eu-s jogszabályoknak megfelelni. na de az erste??? -
bambano
titán
szerintem ezt már linkeltem.
hogy konkrétan neked vagy másnak, azt nem tudom.
az adatok továbbításáról szóló gdpr cikkeket sérti. egyrészt a george baja, hogy kötelezővé teszi az adattovábbítást úgy, hogy esetleg nem is tudtál róla, másrészt a gdpr szerint csak olyan helyre szabad adatot továbbítani, ahol ugyanolyan védelmet kap, mint az eu-ban.
na ebből semmi nem történik meg az usákoknál.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest