Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomphl
csendes tag
Nekem, mint nubia tulajdonosnak felüdülés a Nubia UI v2.0
-
Lomha 8V
addikt
Érdekes, hogy pont a ZTE, aminek a zászlóshajói nem jönnek Európába. Jó, tudom, ez ilyen belemagyarázott összefüggés, de azért furcsa.
-
batai15
félisten
Gondolom sajnálják saját értelmes uira a pénzt, vagy rájöttek nem megy nekik a saját ui erőltetése.
-
halkow
őstag
A képernyő fotón azért ott figyel a nova laucher is

-
kymco
veterán
Ugye ez a launcher csak kitkat-en fut?
-
Sofian
őstag
A Google Now Launcherben pont az a jó, hogy nincs benne sok minden. Nincs teledobálva felesleges funkciókkal. Kevesebbet zabál. Letisztult, egyszerű.
-
Szelley
senior tag
Galaxy S2-vel kezdtem androidos pályafutásom, szénné romoltam. Launcher gesztusok ezreivel is bombáztam a készüléket. Most, vettem egy Nexus5-t és egyszerűen out of the box használom. Még ezt a launchert sem vagyok hajlandó lecserélni, olyan szinten kielégíti az igényeim. A google now kártyákat imádom, főleg mikor feldobja hogy kocsikázás után hol parkolok le...
Bizonyára hasznos funkció lehet egy nagy városban. Emellett én angolul használom a nexust, így el tudok beszélgetni a google now-al. -
APippo
tag
Én speciel azért szeretem sokkal jobban mint bármelyik másik indítót mert sokkal kevesebbet eszik, emellett szerintem jobban is néz ki (valamint nem kell plusz felesleges appokat telepítenem pl: időjárás, menetrend, zenefelismerő, notesz stb. mert a Now-ban minden elérhető.) Igaz azoknak akik szeretnek matatni, meg igazgatni mindenfélét és beállítani ezer áttűnést meg effektet nem fog bejönni, de engem pont ez a egyszerűség és funkcióbeli sokoldalúság fogott meg benne.
-
blade zte
őstag
Az összes eddigi custom romba az volt...
-
Alert89
tag
Ez a Google Now launcher mitől jobb, mint mások?
-
kymco
veterán
Ez vajon most kivétel vagy egy nyitás első állomása? Elképzelhető, hogy elérhető lesz előbb-utóbb márkától függetlenül az androidos telefonokon?
-
Syl
nagyúr
Keresőórás?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest