- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Még mindig keresem MIUI v! -ben a megoldást a programok bezárására.
Sajnos a home bill hosszan nyomva, majd ott a seprűvel bezárva nem jó.
Teszt:- Gyári böngész, megnyit google.
- Kilép homeval, kezdőlap.
- Home hosszan nyom, minden bezár a söprűvel.
- Gyári böngésző indít, google nyitva van.?!?
-
havri1
félisten
MIUI TSM V4 1.2.13 ban nem tudja valaki, hogyan kell azt beállítani, hogy ha hosszan nyomom a back billt, akkor az adott programot bezárja?
Mert jelenleg csak a home billel tudok kilépni egy böngészőből pl, ami fut a háttérben, és újra megnyitva, a bent lévő oldalt adja elő, nem a kezdőlapot.. -
havri1
félisten
Vibert használja valaki?
Nem akadozik a program elindulásánál?
Működik, de az ablak olyan laggolósra sikerült..partnereim azt mondják náluk jó. Most vagy nekem túl "folyamatos" a szemem, vagy vmi gigszer van.. -
havri1
félisten
válasz
molnarpeter #11987 üzenetére
thx!
-
havri1
félisten
Helló!
MIUI -ban ami benne vagy gyárilag jegyzet, az MIUI vagy android gyári?
Nejem sonyericsson mini pro-ban nem találom.. Olyan kellene, ami a google acc-al szinkronizál. -
havri1
félisten
válasz
molnarpeter #11910 üzenetére
Ugyan azokat amiket eddig..
-
havri1
félisten
AZ létezik, hogy egy sima újratelepítés után az akksi sokkal kevesebbet bír?
Nem bír ki ~20 órát úgy, hogy itthon vagyok, ma összesen 3 telefonhívásom volt, össz talán 10 perc, pár perc net, youtube. Wifi mondjuk állandóan on, de az meg úgy van, hogy kijelző kikapcsolásnál offol.Eddig úgy vettem észre, mintha többet bírt volna...
Rom az aláírásomban, ezt használtam előtte is.. -
havri1
félisten
válasz
szabeska #11771 üzenetére
Nexus S-re nincs frissebb.1.12.2 az utolsó GB alapú (sajnos).
A többi készülékre az még mindig GB alapú, mert hivatalosan azokra még nem jelent meg az ICS.
A verzió hiába ugyanaz, készüléktől függ, mire alapszik.
Mivel az 1.12.2 az utolsó alap MIUI, így ennél már nem lesz frissebb. De igen, a magyarról nézi, azonos verziót checkol. -
havri1
félisten
válasz
hallerlaller #11766 üzenetére
Érdemesebb, de ezért nem mentegetek le mindig mindent. Ott van minden..
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Használ valaki gyári méretű, de nagyobb teljesítményű akkumulátort?
Ha igen, milyet?
Fontos a gyári méret, nem szeretnék bumszli hátalapot.
Köszönöm! -
havri1
félisten
válasz
hallerlaller #11490 üzenetére
Nincs húzva, mert 1100 en és 1200on is újraindulgatott (ondemand módban).
Úgy értettem, hogy akadt ebben is abban is a böngésző töltés alatt. Mondjuk nem tudom van e köze, ezt csak autós töltővel teszteltem.. -
havri1
félisten
válasz
Slukkica #11486 üzenetére
1.12.2 tsmben, a scallingot átraktam töltés közben perfomancera, nem vettem észre különösebb változást. Belaggol a böngésző, meg látni a rendszeren, hogy akadozgat.
Mivel MIUI-t használok szinte eleje óta, nem is emlxem, másikkal is ilyen lett volna..
Mit érdemes még kipróbálnom szerinted? -
havri1
félisten
válasz
frisco #11438 üzenetére
Nem baj, annyira nem is sürgős, csak ha legk töltöd, és nem felejted el, próbáld már ki légy szíves!
Tehát töltő, opera, és pl ez a fórum, nagyítva (2x rábökve) jobbra balra fel le, és ugyanezt majd töltő nélkül.
Nálam ég és föld. Gyak használhatatlanul akad mozgásnál ha töltöm. -
havri1
félisten
válasz
frisco #11434 üzenetére
Konkrétan mivel nézted, hogy nem csinál ilyet?
Mert alapban nem nagyon venni észre. Kizárólag komolyabb weblapoknál, illetve cpu spy-ban látszik, hogy töltés ideje alat (főleg ha közben használva van a készülék), sokkal magasabb mhzeken dolgozik, mint alapban.
No meg SetCpuban, alapban 200 mhz, ha hozzáérek, egyből 1000, ill a max beállított. -
havri1
félisten
Sziasztok!
Valaki nem észlelte még, hogy töltés közben a cpu majdnem maxon teker?
Konkrétan akad a webböngészés is... -
havri1
félisten
válasz
PowerBuldog #11363 üzenetére
Üdv a csapatban.
-
havri1
félisten
válasz
Nescafé #11319 üzenetére
Az első a hivatalos MIUI a második pedig egy MIUI alapból készített spéci rom. Jelenleg nálam ez van fent, gyorsabb mint a sima MIUI, jobban is tetszik.
Ha nem láttál még MIUI -t, akkor érdemes először egy szűz installal az elsőt felraknod, majd szűz installal a másodikat, és látod a különbséget. -
havri1
félisten
Szerintem PureMIUI-TSM Gingerbread 2.3.7.
-
havri1
félisten
válasz
FőDudu #11158 üzenetére
Nem is rád értettem a gyenge térerőt, hisz neked 2 napot elment 2.3.6-al.
Ilyen lefedettség mellett nem erőlködik a gsm modul, hogy keressen jobb átjátszót.
A wifi nálam mindig be van kapcsolva, de mivel állandóan van wifi kapcsolat is, baromira eszi meló közben.
Tehát összességében net+ a sok beszélgetés, nálam fél nap. -
-
havri1
félisten
válasz
FőDudu #11153 üzenetére
Ilyenkor azt is figyelembe kell venni, melyik szolgáltató, és melyik területen. Sokszor egy gyenge térerő -50% akkuhasználat, a folyamatos átjátszók közötti keresésben.
Előző lakhelyemen a vodának szar volt a térereje. Nokia fosmodell 1 napot bírt. Átkötöztem, itt 3-at. Használat ugyanaz...
Na meg ki mennyit beszél.. Ha itthon vagyok, és szinte nem is csörög, akkor 2-3 napot simán elvan.
Ha dolgozom, délbe már töltőre kell tenni, estére ismét.
Mikor jelent meg Slukkica Pure-TSM romja? Na azóta nekem benne van 12 óra kimenő, 10:16 perc bejövő. Ebből 13 napot voltam szabin. Ami azt jelenti, hogy szabi alatt szinte 0 a telefonálás.
Napi szinten 4-5 órát beszélek telefonon, ha melózom. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #11098 üzenetére
Ez igaz. Én is jegelni szoktam, de mondjuk csak észreveszi, hogy a régi vagy az új műxik
Amúgy azt hiszem első indulásnál még a régi indul, csak a másodikra updatel.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #11093 üzenetére
Na de írta, hogy visszarakta a 2.2.6 ost és azzal is szar.
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Először is, Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Másodszor, keresek egy olyan programot, ami vagy a háttérben teszi a dolgát, és ezért cserébe nem zabálja az akksit/memót, vagy 1 klikkes program.
Lényeg, memória felszabadító. Mert akárhogy is android, meg lelövögeti magának, bizony sok óra aktív használat után, be-belassulgat.
Jelenleg advanced task killer freet használok, de nem sok jót olvastam róla, és auto módban pl nekem nem is jól dolgozott...Köszönöm!
-
havri1
félisten
Krusell bőr tokot használ valaki?
Full bőr, nagyon 1 oszt minőség. 1 bajom van vele, baromi kemény, merev.
Ha esetleg vki használ ilyet, kérdezném, meg fog kicsit puhulni? -
havri1
félisten
A 3g vagy a wifi zabal tobb akksit?
-
havri1
félisten
1.12.16 miui már a végleges ICS alapokon van, nem tudja valaki?
-
havri1
félisten
válasz
premete #10068 üzenetére
A baj az, hogy pl nálam is, jó esetben 1 vagy 2x kell a fastboot parancs. Pl nekem kellett megvételkor a nyáron, meg ma. Halvány lila fingom nem volt, hogy csináltam annó.
Aztán jött az 1 hsz, és ment minden.
A probléma ott kezdődött, amikor rájöttem, szűz win, se driver se semmi. A leírás alapnán az sdk nem ment fel, mert a legfrissebb android-sdk egész más felületű volt, és a drivert nem is bírtam alóla feltenni.
Szerencsére itt valaki x hónapja belinkelt egy packot, amiben van driver, fastboot, és leírás is. Így tudtam megcsinálni. -
havri1
félisten
A videó felbontása változott?
Megnézte már valaki? -
havri1
félisten
Hm, nekem az volt fent, amit itt linkeltek, az biztosan jó.
De ha biztosra akarsz menni, tedd fel a 2.3x gyárit az 1 hszből, és OTA-n várd meg.
Egyébként gyanús, hogy nálam a recoveryt a rom manager root nélkül cseszte el..törölte, de rárakni az újat nem tudta. Ezért nem indult el. -
havri1
félisten
Ahh, sikerült visszavarázsolni a recoveryt
fastbootal, gépről flasheltem.
-
havri1
félisten
Valaki tudna mondani pár lehetőséget recovery telepítésre ics alatt úgy, hogy a gyári recovery nem indul el, és a telefon nincs rootolva?
-
havri1
félisten
válasz
slice14 #9779 üzenetére
Rom managerből próbáltam a recoveryt felrakni, de mivel nincs rootolva ezexerint a telefon (pedig megvolt, hisz tegnap még miui tsm volt fent, és tudom, csomó programnak én engedélyeztem a root-ot), nem ment fel. kikapcs, hanegrő fel+on, recovery kiválaszt, telefon újraindul, egy pillanatra felugrik a muksó, előszor piros X volt, most már felkiáltójel, de egyből el is tűnik..
Most sztem valahogy rootolnom kellene, hogy rom managerből felmenjen a recovery, onnan meg vissza a backup.
Csak félek, törlöm az sd tartalmát is, és ugrik mindenem.
De ez zsákutca, hiszen rootoláshoz a jelenleg olvasott leírás szerint, recovery kell, hisz onnan kell telepítenem egy zipet -
-
havri1
félisten
válasz
slice14 #9772 üzenetére
Én is zipből tettem fel, de visszaállt.
Most ezt találtam 1 hszban :
Fontos megjegyezni, hogy ha gyári ROM-ot használsz, akkor az minden reset után visszaállítja a gyári recovery-t. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy recovery indításakor egy háromszöget kapsz, benne egy felkiáltójellel. Egy módosítással ez kiküszöbölhető, a /system/etc/install-recovery.sh fájlt nevezd át. Majd utána ismét mehet recovery és nem lesz többet gond. (Főzött ROM-oknál ez a jelenség nem áll fenn.)Megvan a root explorer, megvan a mappa, megvan a file, de nem módosítható. Hogyan tudom rw-be tenni ezt a filet, hogy módosítani tudjam?
Jajj csak szabaduljak meg egyszer ettől a stock ICS-től ! -
havri1
félisten
Most azt mondja a rom manager, hogy először rootoljam a telefont..(rootolva van), mi a teendő?
-
havri1
félisten
Komolyan kezd elegem lenni ebből a recovery baromságból. Megint nincs fent a tört verzió, csak a gyári.
Vissza akarom állítani a backupomat. Mondom felrakom a régi recoveryt. 1 hónapja ugyanezzel szoptam. Akkor elmagyarázta itt valaki, hogyan is kell. Felraktam marketből a rom managert, elindítom, majd a legfelsőre kattintok, ami elvileg rátolja a legfrissebbet. Kiválasztom hogy nexus s, majd telepít, de errorrar elszáll.
Most hogy tegyem vissza?
Egyre jobban utálom ezt az ICS-t.. -
havri1
félisten
válasz
forintuser #9760 üzenetére
Úgy értettem, hogy rendes, végleges ICS-ből készített MIUI 4.x . Magyarosítva stb.
Se T9 tárcsázás, keresősáv nem eltüntethető, widgetek másképp vannak..meg kicsit nekem lassúnak tűnt. -
havri1
félisten
válasz
molnarpeter #9580 üzenetére
Vehetd meg újra. Nem mindegyik app van így licenszelve, hogy acc-hoz rendel.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #9577 üzenetére
Hiába lett kb 1000x tisztázva, a múltkor pont azt olvastam itt, hogy rom cseréhez volt kötve, 10 rom csere, és ugrik a licensz.
Szóval azért nem kb 1000x...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyaralás topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest