- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
premete #9795 üzenetére
Ezzel csak az OTA-n keresztül frissített ICS-t tudom "rootolni"? Visszatoltam Slukk féle szervízbehordós ROM-ot, az általad linkelt nagyon hasznos kis bat-tal rootoltam a telefont, majd ezzel a programmal mentettem a rootot. Viszont nekem még nincs itt az OTA, tehát zipből tudnám felrakni. Úgy is jó, vagy várnom kell az OTA-ra? Előre is köszi a választ!
-
Toobee
veterán
válasz
mgTerminator #9664 üzenetére
Majd írd meg légyszi, hogy ment-e. Addig nem töltöm le.
-
Toobee
veterán
válasz
jackbacsi87 #9639 üzenetére
Nem tudom, hogy ezt meg lehetne-e "hekkelni" úgy, hogy leadjon.
-
Toobee
veterán
válasz
bandigyerek #9636 üzenetére
Tölthető ceruzák csak 1,2V-osak.
-
Toobee
veterán
válasz
jackbacsi87 #9622 üzenetére
Net kell hozzá. Intersparban még ne nagyon próbálkozz, mert lefagy az egész rendszer és ott állhatsz fél-1 órát
-
Toobee
veterán
válasz
nexusking #9593 üzenetére
Kicsit tul van dramatizalva ez az ICS-s dolog. Honorra beta rom van kint. Te orulnel egy betanak? Nem hiszem...akkor meg az lenne a bajod, hogy ez, meg az nem jo. Kicsit olyan erzesem van mostanaban, hogy a szar is izetlen errefele.
Ha egy kicsit "jar" a bal felso sarokban a keret, akkor melyik csavarokat kell meghuzni?
-
Toobee
veterán
válasz
mgTerminator #9501 üzenetére
Az USB 2.0 szabvány.
(#9502) hippo0315: ez minden telefonnál így van, ez nem hiba. Szerintem tök jó dolog, így könnyű elkerülni a kellemetlen helyzeteket, mert a zsebben is nagyon egyszerű gombot találni, ha véletlen nem vetted volna le a hangot.
-
Toobee
veterán
válasz
mgTerminator #9497 üzenetére
Gyorsabb sebessegre is kepes, ez a lenyege.
-
Toobee
veterán
válasz
mgTerminator #9481 üzenetére
Ezt nézegesd át. Egyébként a pixelek elrendezése és formája miatt.
-
Toobee
veterán
válasz
mgTerminator #9434 üzenetére
"USB 2.0
USB 2.0: Released in April 2000.
Added higher maximum bandwidth of 480 Mbit/s (60 MB/s) (now called "Hi-Speed")." -
Toobee
veterán
Mi most a "legjobb" kernel? CM7.1.0 van most.
-
Toobee
veterán
Abban tud nekem valaki segíteni, hogy ha letöröltem a livewallpaper programot a systemből, akkor hogyan tudom újra felrakni? A .apk-t lementettem anno, de nem lehetett rákattintani az igenre, csak a mégsére, amikor telepíteni akartam...mérgemben le is töröltem. Esetleg valakinek ötlet? Tök jó kis live háttereket vettem az akcióban, csak nem tudom kipróbálni
-
Toobee
veterán
Érdekes, hogy most csak 9 app van 0,10 dollárért. Nem tudom figyeli-e valaki
-
Toobee
veterán
Ezt a karácsony live 3D hátteret leszedte valaki? Hogy kell bekapcsolni? Rámegyek az appra és kiír valamit, pontosan már nem emlékszem. Gyári livewallpaper ki van pucolva a rendszerből.
-
Toobee
veterán
válasz
DonMedve #9154 üzenetére
150ezer ft. Úgy néz ki, hogy 1 appot nem tudok csak megvenni, az összes többit sikerült. Csak a Minecraft-nál (lehet nem jól írtam) írja ki ezt a hibát, viszont a pénzt már levonta vagy 5x. Ugyan most ez a 120 ft nem fog földhöz vágni, de remélem többet nem lesz ilyen.
-
Toobee
veterán
Dupla lett, nem tudom miért .Egyébként most meg jó lett
-
Toobee
veterán
Na és az miért van, hogy megvettem 3-at minden gond nélkül. Most meg azt írja ki, hogy gáz van, pedig tőlem levonja a pénzt. Limitem napi 30 vásárláson van, tehát az nem lehet gond.
-
Toobee
veterán
válasz
mgTerminator #9144 üzenetére
MKB Master Card. Az a része okés, csak az nem, hogy miért nem tudok "kilépni" usankából
ÚÚÚÚram Istenem! Mekkora gyökér vagyok. Nem figyeltem, hogy az első sor a Location. Bocsi, 3 ZH lesz ma, 4 órát aludtam
.
-
Toobee
veterán
Szeretném én is hozzáadni a kártyámat, de csak Amerikai megyéket lehet kiválasztani. Hol lehet beállítani Magyarországot?
-
Toobee
veterán
En is hozzaszolnek a terero dologhoz. Majdnem minden este Bp-Szeged-Bp M5. 2G-n vagyok. Ha csak siman netezek, akkor nincs gond, viszont Fb-nal rendszeresen azt csinalja, hogy nem kuld, csak fogad. Csak akkor jon rendbe, ha repcsibe teszem. Nem tudom mi lehet vele. Aztan lehet nem a Fb app csinalja, csak mindig ugy jon ki...ki tudja. 2.3.6 es CM 7.1.0 kernel
-
Toobee
veterán
válasz
mgTerminator #8993 üzenetére
Álmomban se gondoltam volna, hogy létezik olyan ember, aki nem értette ezt a poént...
-
Toobee
veterán
válasz
rcsaszi #8957 üzenetére
Látom nagyon megy a figurázás, meg a szavak kiforgatása. Hát egészségedre. Azt hiszem úgy használom, ahogy szeretném, meg te is úgy, ahogy szeretnéd. Úgy gondolom ez egy fórum, ahol megoszthatjuk a tapasztalatokat. Mivel én alapból érzékeny vagyok a fényre, ezért még a minimum is túl erős, maximum nyáron nem. De szurkálódjál csak továbbra is, ahhoz nagyon értesz
-
Toobee
veterán
Nektek működik a galériából Picasaba feltöltés? Nekem végigmegy 0-100%-ig, aztán kiírja, hogy Waiting to retry. Nem értem miért
A galériát létrehozta egyébként, csak a kép nem került be.
-
Toobee
veterán
USB-s fali töltő valakinek? Átalakítóval, 2 db új akksival. Csak a kép miatt bontottam ki. Pü-ben lehet érdeklődni.
-
Toobee
veterán
válasz
kolosanyi #8542 üzenetére
Mióta használod? Egy napot se...az azért elég kemény. Én legutóbb elég visszafogottan használtam pár napig, direkt, hogy megnézzem mit tud. Több, mint 4 és fél napot sikerült elszaladnia, de volt benne olyan fél óra navigáció is. Egyébként meg 2 napot mindenféle körülmények között kibír nálam. Nagyon meg vagyok elégedve az üzemidejével, még nem volt ilyen jó üzemidővel rendelkező okostelefonom.
-
Toobee
veterán
válasz
Grande Ale #8491 üzenetére
Rootolod a telefont, felrakot a CWM recoveryt, majd onnan telepíted a .zip-et.
-
Toobee
veterán
válasz
Grande Ale #8462 üzenetére
Ez nem még egy. Ez az, amit én mondtam
-
Toobee
veterán
válasz
Grande Ale #8460 üzenetére
Egyben is le lehet menteni. De jó lesz. Viszont, ha telefonszámon kívül más is tartozik egy névjegyhez, akkor az már nem fog átmásolásra kerülni. Illetve egy bizonyos karakterszám után a név végét is le fogja vágni. Plusz, ha ezt megcsinálod, akkor lesz egy biztonsági mentésed is a névjegyzékedről, ami szintén nem hátrány.
-
Toobee
veterán
válasz
Grande Ale #8458 üzenetére
Lemented valamilyen erre a célra kitalált programmal. Majd a kapott .vcs, vagy .csv fáljt betallózod a saját google accountodba, és kész is. Én így csinálnám, ráadásul itt nem korlátoz a SIM tárolókapacitása sem, tehát az összeset át tudod egyszerre vinni, valamint minden adat is mentésre kerül, nem csak az az x karakter, amire hitelesítve van a SIM.
-
Toobee
veterán
válasz
Grande Ale #8454 üzenetére
Mennyire régi a Nokia? Ha nem -10es, akkor van rá elegánsabb megoldás is.
-
Toobee
veterán
válasz
Grande Ale #8366 üzenetére
Nekem másik témában: Zune és MKB-s számla. 1,5-2 hét körülbelül.
-
Toobee
veterán
válasz
hallerlaller #8276 üzenetére
Azt pontosan nem tudom, hogy ott honnan van, csak tudom, hogy onnan hozták nekem. Szerintem ez egyszeri alkalom volt, valamilyen kedvezményt kihasználva. Cirka 1 hónapja.
-
Toobee
veterán
válasz
hallerlaller #8268 üzenetére
Én 51 ezerért vettem a vadi új Nexus S-t
-
Toobee
veterán
válasz
bandigyerek #8258 üzenetére
Pont ma olvastam, hogy az Optimus 3D 2.3.5 frissítését ma kezdték. Vicc kategória
Viszont a 2X szerintem még mindig a 2.2.2-vel döcög, amióta kint van. Röhej az egész, de komolyan...
-
Toobee
veterán
válasz
jackbacsi87 #8210 üzenetére
Jó rá, meg sokat enged is. Nekem benne a pattintósba és azzal együtt is még belefér. Nem pont nexusra van egyébként, ha jól emlékszem más 4"-ra valót rendeltem. Mindjárt előtúrom a linkeket.
(#8209) kisg
(#8211) FőDuduDokkoló (külső töltő is egyben), a szimpla olcsóbb.
A pattintósból meg még mindig van 3 fekete és 4 fehér, vegyétek vigyétek. 800 ft, ha valakit érdekel esetleg.
-
Toobee
veterán
Most annyira nem tudtam piszkálgatni a telefont, a szemműtét miatt. Reggel a szokásos youtube kakilás mellé, meg kis zenehallgatás. Wifi, szinkronizálás bent. Fényerő Screen Filterrel 30%-on, hogy ne bántsa a szemem. Kis telefonálás is volt benne 1n19ó-nál vagyok, 70% van még a töltöttségből. De intenzív használat mellett is elfut 2 napot a telefon. Eddigi okostelefonjaim közül (volt pár), ez húzza a legtovább. Nem is tudom minek rendeltem 3 plusz akksit. Mondjuk arra jó, hogy bedobok egyet a kocsiba, egyet meg a kabátzsebbe, a 3.-at meg lenyelem, ha véletlen bergrílzt kéne játszanom.
-
Toobee
veterán
válasz
molnarpeter #8142 üzenetére
Nagyon jónak tűnik. Ugyan még csak 1 hete van a telefonon, de semmi panasz. Vastagítani nem nagyon vastagít rajta, szélesebb se lett sokkal, talán a gomb síkjáig jött ki, de lehet még addig se. Szerintem nagyon jó kis tok. 1 feketét meg 1 fehéret megtartottam, a többi meg megy eladásra.
-
Toobee
veterán
válasz
molnarpeter #8121 üzenetére
Én. Rendeltem 10db-ot belőle. Rajta ez a pattintós, de még ezzel együtt is belefér a bújtatósba. Remélem így védve van mindentől.
-
Toobee
veterán
Nem pont ide tartozik, de van valaki, aki nem frissítette a youtube app-ot? 2.3.4 nem játszik háttérben. Ha valaki lenne olyan kedves, akkor feltöltené valahova az előző verziók valamelyikét? Nemrég műtötték a szemem és nem igazán nézhetem a monitort, tehát megkeresni most nem tudom. Viszont zenehallgatáson kívül mást nem is nagyon tudok csinálni. Előre is köszi!
-
Toobee
veterán
Írtatok nekem páran tok ügyben. Megjöttek. 4 fehér és 4 fekete van. Pü-ben lehet érdeklődni.
Képek. -
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #7857 üzenetére
Általában szoftveres. De olyan is akad, hogy 1 év gyártói mellé ad a bolt is 1 évet. Bár a Samsungnál ez nem lehetséges, mivel Ők alapból 2 évet adnak.
-
Toobee
veterán
válasz
mgTerminator #7819 üzenetére
Nekem volt S2, 2x is. Szerintem annyival nem jobb telefon, hogy majd a duplájába kerüljön. Én a helyedben nem is ácsingóznék utána. Nexusról inkább a következő generáció lesz nagy ugrás. Tegra3-as gépek.
-
Toobee
veterán
válasz
mgTerminator #7704 üzenetére
Gondolom nem kevés pénzért állították le a fejlesztéseket.
-
Toobee
veterán
Intersparban Google Wallet-tel fizettem. Szépen le is vonta az 5 dollárt, viszont a terminál nem adott ki semmit, mert lefagyott. Kijött a pénztárvezető, aki egy 150 éves öreglány volt. Hiába mutattam neki historyban, hogy ott a vásárlásom. Azt mondta, hogy ő már 15 éve itt dolgozik és, ha nincs bizonylat, nincs vásárlás. Bosszút forralok. Van rá mód, hogy nyomtatni tudjak valami bizonylatot? Telefonon kívül naplózza valahol a Google a vásárlasaimat? google.com/wallet-en be se lehet jelentkezni.
-
Toobee
veterán
válasz
verser233 #7506 üzenetére
Szerintem 1 napnál többet felesleges ezektől a telefonoktól várni. Én 2G-n/Wifin vagyok, 2G is csak akkor van bekapcsolva, ha használom (mondjuk úgy napi 1-1,5 órát). Múltkor kipróbáltam 100-400Mhz-en a processzort, screen filterrel, de ugyanúgy használtam, mint eddig. 2nap 6-8 óra lett. Szóval szerintem ne várj csodákat. Ezek sajnos már nem a régi Nokiák, amik elmentek 4-6 napot töltés nélkül.
-
-
Toobee
veterán
válasz
mgTerminator #7363 üzenetére
Olyan kaját kapsz ott, hogy be*arsz
Talán IKEA Family kártyával (még szép, hogy olyanom is van), valami 150 ft 1 hot dog meg egy üccsi, amit akármennyiszer újratölthetsz. 75ft a fagyi, amit szintén annyiszor töltesz újra, ahányszor akarsz. Sima hot-dog 75-100ft körül van. Rég voltam már, nem tudom, de ilyesmi árak vannak.
-
Toobee
veterán
válasz
Dzsuri89 #7361 üzenetére
Net be volt nyomva. Szerintem, akkor még valami gebasz lehetett feléjük, mert direkt figyeltem a kijelzőt, és nem mutatott semmit. Mondjuk a nő azt mondta, hogy lehet PayPassal fizetni. Tehát végszónak ennyi elég is: én voltam a kretén. Majd az IKEA-ban próbálkozom, ha megéhezek.
-
Toobee
veterán
válasz
premete #7356 üzenetére
Pont ma voltam. Sajnos nem tudom a mikéntjét a dolognak, csak annyit olvastam róla, amennyi a Wallet program FAQ-ban van.
A történet a következő volt: nem vettem olyan sok dolgot, tudtam, hogy 10 dollár alatt lesz. Láttam, hogy a sorban szinte kivétel nélkül csak mamikák vannak. Na mondom, majd befenyítek nekik, hogy mire is képes a mai technika. Mondom a nőnek, hogy paypassal szeretnék fizetni. Na most ugye nem is kell a Walletnek futnia, de a biztonság kedvéért elindítottam. Beélesítettem az NFC-t, meg a kártya is aktív volt (Google gift). Elhúztam lassan, elhúztam még lassabban. Kicsit ott is tartottam, de semmi. Már senki se nézte jó szemmel, hogy kb 3 perce bénázok, úgyhogy megszégyenülve kotortam elő a "rohadt" kp-t
Mit csináltam rosszul? Mennyi ideig kell ott tartani a telefont? Ja és XX. ker Interspar.
-
Toobee
veterán
Na, megjött a kesztyűkém is. Kapacitív kijelzőhöz. Nagyon királyságos, tök jól megy vele
Rendeltem 3 párral, maradt 2. Ha valakinek kellene, akkor írjon nyugodtan.
-
Toobee
veterán
-
Toobee
veterán
Tokokrol: rendeltem 5-5 feher es fekete lyukacsos, pattintost. Nekem 2 kell, a tobbitol meg szabadulni szeretnek. Arat meg nem tudok, de nem ebbol akarok meggazdagodni. Kb 2 het mire ideer. Uton van a fali tolto is 3 akksival, dokkolo, mindenfele tokok, meg autos tarto es tolto
-
Toobee
veterán
válasz
Slukkica #7228 üzenetére
A Plus-t sikerült beüzemelni gyári ROM-on is, igaz ~850 ft volt. De, ha már ennyire benne voltam a témában, felraktam a Te Kerneledet is. Végre 100%-ot mutat az aksi
Kicsit húztam a procin is, jól nézett ki a magas benchmark érték, de visszaraktam a gyárira. Esetleg annyiból jó, hogy lehet energy saver beállításokat alkalmazni, mondjuk 400 mhz-en pötyögtetni a procit, ha mondjuk tudod előre, hogy 2 napig tuti nem leszel töltő közelben. Bár, ha jól emlékszem, akkor lefelé eddig is lehetett állítani, csak felfelé nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest