- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Braca123
csendes tag
Igen van rajta. És azért ilyen, hogy tudj vele játszani és visszaszedni ha szarul raktad fel.
Elvileg nagyon zsebbe se szabadna tenni mert felszedi a széleit ha úgy rakod a zsebedbe és alá megy a piszok. pl ezért szokott a széleken szar lenni a fólia. Engem a volt kollégáim egy gsm üzletbe arra tanítottak, hogy fólia után egy napig se tok se zseb, hogy megkössön a ragasztó. Utána egy jó fél évig semmi nem lessz vele. Hozzáteszem a futárnak 1 éve van üveg fólia a telefonján és most is úgy néz ki mint amikor felrakta.
Magic Glass
[link] -
-
bilikm
csendes tag
Ez is jól illeszkedik a telefonhoz. Az üveget sehol nem nyomta fel, de nem is annyira passzentos, mint az a tok ami neked van. Az a 0,3 mm valós adat, úgyhogy mindenképpen vastagabb, mint a fólia. Amikor én vettem az üveget és a fóliát hozzá ezért is nem mertem azt a tokot választani, de szerintem, ha rendesen fel van rakva a telefonra és figyelsz, amikor a tokot rakod rá nem lehet baj.
-
bilikm
csendes tag
Nekem ilyen van a telefonon április óta és buborék, karc nélkül teszi a dolgát egy Spigen Ultra Hybrid tok társaságában. Örülök, hogy ezt vettem, mert a rosszabb fóliákból már többet vehettem volna ehelyett és összességében többe került volna. Ez a Nillkin üveg valamivel vastagabb, mint egy sima fólia, de pontosan illeszkedik a telefonra, minőségi darab. Úgyhogy én most is ezt venném, ha választanom kéne.
-
randras_83
addikt
nem törik el csak a széleinél elkezd elengedni a "kötés" pókhálós hatása lesz, vagy lesz rajta egy rész mint ezen a videó, nekem ilyen volt.
-
Doosa
aktív tag
Nekem is volt ilyen driver problémám, valamit feltettem és onnantól csak az usb hibakeresővel látta a gép a telefont, de úgy is csak akkor ha az MTP ki volt kapcsolna. Tehát romolni tudtam, fotókat másolni nem, van ilyen
.
Én egy laza Windows reinstallal oldottam meg mert már aktuális volt, de azért van pár tippem:
-Másik gép, persze ez csak átmeneti megoldás
-Kapcsold ki az usb hibakeresést, ha be van akkor kapcsold ki.
-Rendszer visszaállítás
-A Nexus root toolkit-ben vannak olyan driverek amit csak akkor lehet telepíteni ha speciálisan indítod a windowst, esetleg még azzal be lehet próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest