- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukker01
csendes tag
válasz
heidricha #59355 üzenetére
Az este kipróbáltam, hogy letettem a telót repülőgép üzemmódba. Este 21-től reggel 7-ig 4%-ot evett meg az akksiból. Mellette összehasonlításként volt egy HTC Incredible S, amit vele egyidőben tettem repülőgép módba (tudom, régebbi, és gyengébb a hardvere), az 0%-ot fogyott.
-
jakec
tag
válasz
heidricha #59355 üzenetére
Nálam is a zsebben csinálja az eszét, kb. minden tizedik hivásnál. Van kép de nem működik a kijelző, s olyankor én is a power gomb ki/be kapcsolással megoldom a problémát,ha tudom
mert nem mindig engedi meg
Eredeti akksi van a telóban, ezért már nem nagyon tudom, hogy gyengül vagy a rom meriti...
Kinéztem egy elég dicsért ROMOT...
[ROM][5.1.1_r1][MAKO OFFICIAL][PitchBlack] Resurrection Remix LP v5.4.4 [08/05/15]Lehet kipróbálom ma, annak ellenére,hogy mostanába mennyire nincs türelmem a ROmolgatáshoz és az utána kialakuló telepitésekhez
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- PR-Telecom
- Revolut
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Xiaomi 13 Pro
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest