- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diamond500
senior tag
válasz
atillaahun #40235 üzenetére
Gyári garisan vettem, mélyen zsebbe nyúlva.. ezért nem akarok játszani nyitogatással, mert akkor nem volt értelme a gyári garinak.. nagyon nem tisztázott hogyan kezeli az LG Nexus esetében a nyitogatós rootolós dolgot. 2x volt ilyenem két nap egymás után.. utána frissítettem minden app-ot azóta nem volt.. persze majd idővel derül csak ki, hogy eljátssza e még.. Munkám miatt nekem fontos, hogy random ne kapcsolgasson ki! De mondom ez a 2eset volt csak, meglátjuk!
NTonee (#40232)
Ehhez root és nyitás kell? De amúgy meg a 4.2.2 és 4.3.-on meg az email értesítés bug volt(10-15 percet késett az email jelzés)
-
Diamond500
senior tag
Jó lenne már tudni, hogy ezt a lefagyós kikapcsolós dolgot a Kitkat hozta, vagy volt régebben is
-
Diamond500
senior tag
Valaki tudja, hogyan tudnám azt elérni, hogy az sms üzenetek jelentéséről hangjelzést kapjak?
Gondolok itt az "Üzenetet megkapta yx" -
Diamond500
senior tag
Lehet most pont nem olvassák azok akiknek kikapcsolódik spontán a telefonja, de a kérdésem az lenne, hogy ezt csak a 4.4.2 rendszernél kezdte el, vagy előtte is megvolt a probléma?
-
Diamond500
senior tag
Tudtok olyan progit ami a status bar-on jeleníti meg az aksi (telefon) hőfokát?
-
Diamond500
senior tag
Van itt olyan, aki bootloader és root visszazárás után vitte LG szervizbe? Nem bukom el a garit, ha kinyitom? Konkrét tapasztalat érdekelne! köszi
-
Diamond500
senior tag
Hogyan lehet az össze névjegyet kitörölni egyszerre??
-
Diamond500
senior tag
válasz
tamas.nick #39859 üzenetére
Én is így jártam múlt héten 2x is, 2nap egymás után.. nincs root itt se
-
Diamond500
senior tag
válasz
gipsztigris #39826 üzenetére
Jól értelmezem, root kell hozzá?
-
Diamond500
senior tag
Lightflow + sms jelzést megnézné nekem valaki, hogy állította be gyári sms klienssel... ha sikerül is rávennem hogy villogjon, akkor nem törlődik a villogás pedig sms jelzés már nincs..
Többi jelzés tökéletes.. gmail, hívás stb...
-
Diamond500
senior tag
giroszenzor-t hogyan tudnám beállítani? lehet ilyesmit? Valamikor túl érzékeny
-
Diamond500
senior tag
LigthFlow csak kikapcsolt képernyőnél képes a led-et működtetni? Vagy lehet olyat is vele, hogy pl bekapcsolt kijelzőnél is jelezze a led a töltést? (..hogy mi értelme azt most hagyjuk, így szoktam meg régi telefonon
)
-
Diamond500
senior tag
Light Flow gyári rommal gyári sms kezelővel nektek, hogy van beállítva.. mert minden más jelzés működik, de sms-re nem jelez
-
Diamond500
senior tag
Ezekben a costum rom-okba szokott lenni magyar nyelv? Vagy hogy működik ez a dolog?
-
Diamond500
senior tag
Létezik olyan program ami .log-ot készít és esetleg kideríthető lenne, hogy leállaskor mi futott, vagy mi okozhatta a kikapcsolódást?
-
Diamond500
senior tag
Már kétszer eljátszotta velem a telefon, hogy magától kikapcsolt.. nem tapasztalt senki ilyesmit?
Pihen az asztalon felakarom ébreszteni a kijelzőt, és azt veszem észre hogy ki van kapcsolódva -
Diamond500
senior tag
Névjegyeket le lehet menteni úgy, hogy megmaradjon az eredeti kép felbontása? Mert visszatöltés után,mindig kockás,pixeles az összes kép
-
Diamond500
senior tag
válasz
atillaahun #38995 üzenetére
Megmondom őszintén nem tudom, nekem automata választáson van...
-
Diamond500
senior tag
Azt be lehet 4.4.2-őn állítani, hogy az " összes névjegy"-re ne keljen külön még egyet bökni? Szóval ne két mozdulatból álljon az összes névjegy közti görgetés
-
Diamond500
senior tag
Na most reggel volt időm felraktam a 4.4.2-őt.. gyárilag 4.2.2 volt eztán jöttek sorban ahogy mondtátok, talán 4.4.1-et átugrotta.. nyomtam egy gyári beáll. visszaállítását a végén..
Ami tetszik, itt már javították a gmail értesítést wifi alatt, rögtön jelez ha emailem jött..
Ami nem tetszik az a névjegyzék, hogy külön opció ha az összes névjegyet látni akarom
Kár, hogy a szép (ICS) kék Óra, akku, Wifi kijelzés fehér lett... 4.2.2 alatt ha gyenge volt a jel akkor kékből fehérre (szürkére) változott, akkor ez kis móka megszűnt?
Gyári launcher se tetszik, de Nova-t használok, uh ez nem zavar -
Diamond500
senior tag
-
Diamond500
senior tag
Pár szóban leírná valaki mi ez a dalvik art dolog és mire jó?
-
Diamond500
senior tag
válasz
eladogeppc #38686 üzenetére
Létezik ilyen probléma?
-
Diamond500
senior tag
válasz
pepe091 #38616 üzenetére
2 dolog miatt..
Egyik mert már szívtam meg frissítés miatt régebbi telefonnál.. le lassult laggolt stb..
Második mert sok progi van amit megszerettem, és 4,4 alatt nem biztos, hogy működik (vannak olyan progik is amiket nem nagyon fejlesztenek)
Én nem értek hozzá, és nem merek belemenni, ilyen romolgatásokba, cselezésekbe... öreg vagyok már ehhez -
Diamond500
senior tag
Ha felrakom OTA-n a 4.4-et, és ne adj isten visszatérnék 4.2.2-re az lehetséges? Vagy mennyire macera? Root meg ilyesmi kell, mi?
-
Diamond500
senior tag
Wifi jel erősség nektek milyen,, eddig HTC-ém volt és ahhoz képest igen gyengusznak tünik nekem.. Routertől 3-4 méterre már van hogy 1-2 csík lemegy.. konyhába meg már alig van 1.. pedig nem nagy panel lakás
-
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #38238 üzenetére
Ugyanazzal a routerrel HTC-re rögtön lejön az email és azonnal jelez.. akkor a Nexusnak mi gondja lenne vele? (petyanak ment)
-
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #38236 üzenetére
Utána olvastam, ez létező probléma... azért valaki megnézhetné nekem, hogy wifi és kb 10 perc pihenés után ráküld magának egy levelet a telefonra és jelez e neki... kíváncsi vagyok
-
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #38232 üzenetére
Minden megy wifivel csak a push up nem, nem tolja le az emailt...csak ha felélesztem akijelzőt
-
Diamond500
senior tag
Srácok alvó módban wifi kapcsolattal nem jelez a gmail app! rákerestem, hogy volt róla már szó, de van erre megoldás is? (Wifi alvó állapotban : mindig) 4.2.2 gyári
-
Diamond500
senior tag
Ha én nem tettem fel a 4.3-at és azt írja még rendszerfrissítésnél OTA-n, akkor először fel kéne tennem azt, hogy felkínálja a 4.4-et?
-
Diamond500
senior tag
Valahol meglehet nézni mik a változások 4.2.2-höz képest a 4.4.(2)-ben?
-
Diamond500
senior tag
Csak engem zavar, hogy bejövő hívásnál a hívóképet szinte teljesen eltakarja a "hívásfogadás" fekete sávja?
-
Diamond500
senior tag
válasz
atillaahun #37137 üzenetére
Én úgy tudom LG csak 1év garit vállal a készülékekre
-
Diamond500
senior tag
válasz
Grande Ale #37129 üzenetére
Ez csak 4.4-en tapasztalod?
-
Diamond500
senior tag
Azt hogyan mivel tudom megváltoztatni, ha nem tetszik a bejövő hívásnál mutatott felület... szóval a kép csak a kijelző egyharmada, a feketeség meg kétharmad..remélem érthető
Gyári 4.2.2
Costum romozni nem szeretnék! -
Diamond500
senior tag
Na várjatok nekem új telefon és egy egyszerű gyári 4.3-ra akar frissíteni, azt érdemes e?
Én nem értek az ilyen romolgatásokhoz
(még)
-
Diamond500
senior tag
4.2.2 van most nekem fent érdemes 4.3-ra frissíteni?
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok!
MA én is beléptem a klubba! Remélem nem fogok csalódni
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest