- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diamond500
senior tag
Partneronál most felment az ára az N4-nek
-
Diamond500
senior tag
Reggelre megint kikapcsolva várt a telefon.. de most bekapcsolva még volt az aksiban 21%...
Gsam szerint összességében az android os evett 36%-ot.. meg a kijelző 60körül.. nem értem én ezt.. -
Diamond500
senior tag
válasz
Pistiboy88 #43081 üzenetére
Én is így vagyok vele...
-
Diamond500
senior tag
Múltkor hangouts-on nem találtam ki van online/offline.. Most meg viberen
Hol mutatja?
-
Diamond500
senior tag
Lehet már ismeritek... root nélkül az eredeti aksi ikonba írja százalékosan a töltöttséget: [link]
-
Diamond500
senior tag
[link] érdekes cikk :-)
-
Diamond500
senior tag
válasz
Midway #42818 üzenetére
Alapjáraton alig eszik, 1-2% egy éjszaka.. de most valamitől hirtelen átmenet nélkül nullára merül, vagy lehet nem is merül mert nem látszik a statisztikában hogy lenne merülés, csak hirtelen paff.. második alkalom volt ez a pár napban.. új alkalmazás nem lett feltéve, gyári rendszer, nincs mókolva
Hyperke: 2hónapos tel, kitkat frissítés után volt egy HR
-
Diamond500
senior tag
Segítsetek pls.. mivel deríthetem ki mi eszi le reggelre az aksit 0%-ra.. kezd elegem lenni
...és miért mindig csak éjjel -
Diamond500
senior tag
Reggelre csontra merült a telefon, 50%körül volt este.. nekem a lightflow lejátszik egy dallamot 14%-nál az se volt, ha erre a telefonra kelek, akkor nem kelek..
-
Diamond500
senior tag
[Cukor akkumulátor]
KitKat rendszer, smarties aksival -
Diamond500
senior tag
válasz
z123456789 #42500 üzenetére
programot nem akarsz, stock rom, akkor milyen megoldásra is gondolsz?
-
Diamond500
senior tag
Kíváncsi lennék pár emberke screenshotjára, de gondolom azt csak másik topicba lehetne, vagy nem?
-
Diamond500
senior tag
Nekem 1nap 4 óra alatt 5%-ot evett most meg az OS.. képernyő 3,5 óra aksi még 18%
-
Diamond500
senior tag
Csak elméleti szinten, szerintetek bele lehetne operálni egy G2 -es aksit ebbe a kütyübe?
-
Diamond500
senior tag
Köszi a válaszokat! mostmár tisztán látok ez ügyben
-
Diamond500
senior tag
Hangouts-ban hol látom ki van online? Sok ismerősöm használja még, de én nem igazodok ki rajta mióta, megszűnt a gtalk
-
Diamond500
senior tag
Ha megvan az Lg flex telefon időjárás .apk és .odex file, azt hogyan tudom felrakni? Root kéne hozzá? Mert ha rányomok a telepítésre, elkezdi de csak annyit ír, hogy " nincs telepítve"
-
Diamond500
senior tag
Elnézést, hogy lovagolok a témán, de volt már itt valakinek lg szervizbe a telefonja, úgy hogy a bl nyitás és a root el lett tüntetve? Vagy ez a telefon annyira jó, hogy csak törés miatt járja a szervizeket?
-
Diamond500
senior tag
válasz
gipsztigris #42013 üzenetére
Köszi az infót!
-
Diamond500
senior tag
Nekem is mindig el kell magyaráznom, hogy ez a google--nak a telefonja, de LG gyártja stb.. és mikor megemlítem az LG-t akkor már dereng nekik valami
Bár nekem a HTC-ét ne nagyon ismerték... mindenki rá van állva samsung sony telefonokra -
Diamond500
senior tag
Kérdésem még az lenne, hogy a koppintásos ébresztés mennyire eszi az aksit? Érdemes megkockáztatni a gyári gari elvesztését miatta? Nagyon tetszene ez a funkció :-)
Olyanok válaszát várom akik alkalmazzák is. -
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #41966 üzenetére
Megoldva.. csak akkor vannak ott, ha a szinkonizálás engedélyezve van a naptárra..
-
Diamond500
senior tag
Ha már naptár.. emlékeim szerint mikor belementem a naptárba akkor ott voltak az aktuális névnapok is, de most üres..
Vagy az csak 4.2.2 androidon volt, és 4.4-be már nem? -
Diamond500
senior tag
Hogyan lehetne azt kideríteni, hogy a bl nyitás és a root, eltüntethető e teljesen? Szóval szerviz se veszi észre
Mert olvastam, hogy más telefonokban van valami számláló, ami visszaállítás után is mutatja volt a babrálva a tel -
Diamond500
senior tag
válasz
gipsztigris #41771 üzenetére
Nem eszi az aksit?
-
Diamond500
senior tag
válasz
gipsztigris #41747 üzenetére
..és ha koppintással zárod le, akkor a lock időzíthető rajta?
-
Diamond500
senior tag
válasz
gipsztigris #41744 üzenetére
Lock van rajta?
-
Diamond500
senior tag
válasz
gipsztigris #41740 üzenetére
..és melyik progikat használod? Nova+progi?
-
Diamond500
senior tag
Van itt valaki, aki gesztus vezérléssel kapcsolja ki a képernyőt? ( egy koppintás stb..) ?
Nem találok olyan progit, amit a képernyőt kikapcsolja, de nem zárja le rögtön.. jah és nem widgetből hanem program ikonból -
Diamond500
senior tag
#41601 erre valaki?
-
Diamond500
senior tag
Hogyan oldható az meg, hogy ha progival kapcsolom ki a képernyőt, akkor ne tegye rá rögtön a feloldási mintát visszakapcsoláskor?
Mert ha gombbal kapcsolom ki akkor nem teszi rá, de ha progival akkor igen.. -
Diamond500
senior tag
válasz
maggi1886076 #41567 üzenetére
Hivatalos LG szerviz? mi volt a baja?
-
Diamond500
senior tag
válasz
rantottsajt #41397 üzenetére
Írtam privát üzit
-
Diamond500
senior tag
válasz
rantottsajt #41390 üzenetére
Nagyon gondolkodom rajta, hogy én is megválok a kis a N4-től.. nekem túl "puritán" ez a készülék, a HTC után
Persze ez user error volt, mert nem nyomogattam meg mielőtt megvettem -
Diamond500
senior tag
[link] erre valaki?
-
Diamond500
senior tag
Lehet láma a kérdés, de H és a H+ hálózat között mi a különbség? Illetve Nexus 4 tudja e a H+? Telenornak van e ilyen, mert nekem csak H van folyton
-
Diamond500
senior tag
válasz
gipsztigris #40970 üzenetére
Kivéve nekem, mert istennek nem látja a gyári audió kezelő,
-
Diamond500
senior tag
Nektek a 100%-os töltöttséget meddig tartja meg? Alig lehúzom a töltőről rögtön 99%..
-
Diamond500
senior tag
Nekem is volt ilyen hogy nem szinkronizált, de rájöttem, hogy a Profile Scheduler+ üzemmód profil progi bug-ja miatt állt le a szinkronizáció.. frissítettem újabbra és a probléma megszünt.. csak azért írom le,hátha nektek is ilyesmi zavar be..
Jah és nekem 4.2.2.-őn késett mindig fél órát a gmail.. 4.4.2-őn azonnal jelez.. -
Diamond500
senior tag
Ntonee hamarabb válaszol, mit ahogy kérdeznek
-
Diamond500
senior tag
[link] Ezt érdemes talán elolvasni... elég készséges az LG szolgálat.. G2 topicból van
-
Diamond500
senior tag
válasz
tamas.nick #40488 üzenetére
Nem lehet az, hogy összeakad valami olyan app-al ami még nem Kitkat kompatibilis?
-
Diamond500
senior tag
válasz
atillaahun #40470 üzenetére
Én erről már olvastam, hogy android rendszer nem engedi hozzáférni a progikat a hangszoróhoz, ezért androidra nem létezik rendesen működő call recorder
-
Diamond500
senior tag
válasz
ricsip #40441 üzenetére
Szerintem Nexus esetében nincs régi kód, de lehet nagy butaságot írok
Viszont abban igazad van, hogy előző telefonom GSM-es HTC volt, és elfelejthettem az OTA-s frissítést...
CID száma alapján valami német Vodás volt eredetileg.. Erre kalapáltak olyan szoftot, amin még Ntonee is meglepődött hogyan lehet rajta olyanerre még talán Ntonee is emlékszik
-
Diamond500
senior tag
válasz
gipsztigris #40388 üzenetére
Nem főnök, notificationsba raktam... X-aktás ügy
Vagy oda kéne? -
Diamond500
senior tag
válasz
dombila #40382 üzenetére
Nincs sok.. talán 15 egyéni notifications hangot raktam fel...
Mondom mi van.. pl sms értesítési hangot akarok beállítani.. rábökök felkínálja, hogy ES vagy gyári audiokezelő.. rámegyek a gyárira.. csak a gyári hangok v annak benne.. Akkor vissza rámegyek az ES-re, beállítom az egyéni hangom, és ezután már látja a gyári kezelő is wtf -
Diamond500
senior tag
válasz
gipsztigris #40377 üzenetére
Megtörtént, telefon restart is volt, mégis csak a gyáriak vannak a listában
Lehet, hogy csak user error, de nem jövök rá -
Diamond500
senior tag
válasz
gipsztigris #40374 üzenetére
Ezt én is tudom, de nem ez volt a kérdés.. azért köszi
Azt szeretném, hogy a gyári audio kezelő listájában is látható legyen, az egyéni .mp3 -
Diamond500
senior tag
Láma kérdés lesz tudom
Hogyan lehet azt megoldani, hogy a saját mp3-akat is lássa a gyári audio kezelő? Tehát egyéni csengőhangok is bekerüljenek a gyáriak közé.. hiába hozok létre az SD-én notification mappát, vagy ringtone mappát.. próbáltam úgy is, hogy audio/notification stb..
-
Diamond500
senior tag
Nekem még nem alakult ki ezzel a telefonnal az "őszinte szerelem"... remélem változni fog
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Renault, Dacia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest