- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearTomi
őstag
válasz
David3 #24232 üzenetére
Ha neked elég annyi funkció, amennyit a gyári nyújt, akkor nincs értelme bajlódni vele, hiszen tökéletes a gyári is, ha kellenek a plusz funkciók akkor én inkább ajánlom a ParanoidAndroido-t, abban sokkal több az extra funkció. Nekem nincs se az elő, se a hátlapon fólia február vége óta és egy hajszálkarc sincs rajta
Csak egy bumpert raktam rá aminek köszönhetően pár ugrást túlélt már
-
petipetya
nagyúr
válasz
David3 #24198 üzenetére
Üzemidő:
2G-re lockolva, wifin 4-5 óra képernyőidő érhető el. Ugyanez 3G-n mobilneten -1 óra az előbbi időhöz képest. Mindezt gyári 4.3-on, mindenféle szinkronizálás bekapcsolva.Burkolat:
Gyönyörű, minőségi, jó az anyaghasználata.Negatívum:
Kell egy-egy fólia az elejére és a hátuljára. Az elején lévő gyári fólia jó lenne, de van rajta két zavaró kis ikon. A hátulján lévő pedig hamar lejön, így azt is érdemes pótolni.A kamera nagyon jó képeket készít. Sőt, ha emellett rákeresel a Nexus 4 panoráma képekre a neten, akkor fogsz csak igazán elcsodálkozni.
-
Worlon83
aktív tag
válasz
David3 #24198 üzenetére
Üzemidő:
Attól függ, hogy-mire használod, de legjobb esetben is 2 naponta tölteni kell. De jobb, ha hozzá szoksz a napi töltéshez. Ez nem a telefon hibája, minden Androidos okostelefon ilyen.Burkolat:
Minőségi maximálisan. Az elején az üveg szépen lekerekített a széleken, rendkívül kényelmes fogni, kifejezetten kellemes érzés. Oldala gumírozott, szintén kellemes, nem csúszik. Háta üveg, ami elegáns (és nem törékeny).Nexus 4 sose lesz gagyi, és érzetre se, ne sértegess minket
Negatívum:
Ha minden áron kell ilyet mondani, akkor a kamera. Ez átlagos, míg a telefon többi része abszolút csúcs. De ez sem rossz, csak kicsit elüt a többi alkatrész tudásától. Amúgy aki meg profi fotókat akar, az vegyen 300.000-t egy tükörreflexes fényképezőt.Nem volt sose Wave 3-m, de szerintem nem bánod meg a váltást.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest