- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Ezt a 4 honapot meg mindig nem ertem hogy jon ki, november 13-an lehetett eloszor kapni a telefont (barhol is a vilagon), ez masfel honapja volt. Ha hozzaadsz 4 hetes javitasi idot, akkor is 2,5 honapnal tartasz.
" februarban pedig valoszinuleg nem a Nexus 4 lesz az aktualisan kaphato legjobb keszulek."
Megis mi mas lenne? Addig biztosan nem jon se kovetkezo Nexus, se kovetkezo Note, se kovetkezo Galaxy S (es mas emlitheto sem tudtommal), es valszeg keso tavasz/kora nyarig nem is valtozik a helyzet (amikor is varhatoan bemutatjak az GS4-et), es ezek majd ha jonnek is, sokaknal alapbol kiesnek annal a tenynek fogva, hogy egyik sem egy Nexus, ergo elronditott UI-val, szetganyolt/agyonszemetelt OS-sel, kesoi/semmilyen OS frissitesekkel jonnek. Szoval a kovetkezo telefon ami igazan fel fogja tudni valtani ezt a telot, a kovetkezo Nexus lesz, ami valszeg kb 10 honapig meg nem jon.
Teljes restore-t egyebkent probaltal factory image-ekbol? Vagy ehhez nem is adtak meg ki olyat?
-
-
Ronin-
senior tag
milyen mentalitás ? most nehogy már más legyen a ... azért ,mert te mindenféle gány cuccot pakolsz a zsír új telóra, már nem azért.. Egyébként mit vársz egy ilyen telótól ? hogy 1 hétig bírja bekapcsolt wifivel,kijelzővel meg közben 10 app fut a háttérben GPS navigációt is beleértve ?!
persze, aláírom, hogy biztos nem úgy bírja,ahogy kéne, de hát na.. le kell tiltani azokat a hülyeségeket, amiket nem használsz és fut a háttérben és meg is van oldva, még ha ideiglenesen is.
de mindegy, nem akarok vitázni, csak nem értemEgyébként meg ha csutra lemerül a Nexusom, akkor Nekem se engedi rögtön bekapcsolni,ahogy töltőre dugom, kell várni vele, míg felvesz valamennyit...
-
buvartacsko
addikt
-
-
csics5
csendes tag
-
Iván_78
csendes tag
Én el is hiszem, hogy ezt állítják.Illetve nem kezdtem el komoly behatásoknak kitenni, de teljesen tompa hangja van ha megütögetem egy fém tárgyal, ellentétben az első oldalával
De nem zárom ki, hogy Én tévedek, csak volt több iPhone 4/4S készülékem is, de ott az érzés abszolút üveg volt, hideg, kemény és ha megkocogtattad akkor érezhető is volt.Itt nem, de mondom, nem cáfolni akarom amit állítanak.
-
törölt tag
igen, mondjuk érdemes végignézni a topikot, mert később többen is írják, hogy valószínűleg vagy valami háttértár integritási hiba okozza, vagy pedig egy korrupt fájl, hogy a media server végtelen ciklusban fut. illetve lehet még szarul megírt média lejátszó (többen ott a topikban például poweramp-ot használnak, és náluk jelentkezik a hiba). nekem amúgy ez nem jön elő igazán, gyári lejátszóval.
egyébként az Exynos root jog egy bazi nagy biztonsági hiba, de sebaj
mármint ez még a rootolásnál is rosszabb, mert ha rootolsz, akkor a superuser.apk rákérdez, ha valami root jogot akar, így meg bármi a háttérben tud rootként működni.
FeRkE: én is megnézem mit teszek fel, de mint írtam, nem feltétlenül kell hozzá telepítened akármit is. bár mondjuk ilyenre nem volt még igazán példa Androidon, ahogy emlékszem, de elvileg akadálya nincs. illetve ha most azért, mert szerinted jó dolog, rootolod a hugi telefonját is, és ő meg nem nézi mit telepít, akkor úgy már károsabb, mint amennyi haszon van belőle.
-
Pompi
nagyúr
Ok, köszi az infót! Nem nézegetem, sőt nem is nagyon használom ezt a kártyámat, szóval nem figyeltem, hogy mikor engedte el a zárolást a bank. A visszaigazoláson persze az van, hogy majd akkor vonják le amikor postára adják, csak ez az egész így nekem kicsit zavaros volt, de már értem
Köszi
-
elnokur77
csendes tag
Ez így igaz. Ha ven egy beszállítói vagy gyártási hiba, akkor döntenek róla, hogy továbbmehet -e. Ha tovább is engedik, az "érzékenyebb" piacokra akkor sem szállítják. Nem kell azt gondolni, hogy a gyártósorról csak hibátlan példányok kerülnek ki. A halászlé sem mindig sikerül uúgy, mégis megesszük...
A fólia dologhoz meg annyit fűznék hozzá, hogy valóban mindenkinek a magánügye, hogy használja a telót. De én egy dologra rájöttem. Korábban használtam többször is. De mindig akkor, amikor még új volt a teló. Aztán ha meguntam, hogy nem az igazi mindig letéptem. Azért felesleges egy gorillás telót lefóliázni, hogy amíg nálad van, addig vigyázzál rá, aztán mikor eladod, másnak jó legyen. Ha megveszi az ember, akkor élvezni kell, és vigyázni rá. Szerintem ennyi! Ja és minden anyagnál van keményebb. A silicium szinte mindent visz.. A gyémánt méginkább! Még a vidiát is! -
csics5
csendes tag
Ezt a beírásodat nem is értem. Lehet nem kéne reagálnom rá, de csak megteszem. Undorítóan egy darab szar néz ki, nem az, ha rajta van a fólia. Lehet Téged nem zavar pár karc de képzeld el, van akit igen. Ezt lehet betegségnek titulálni és annak is hogy valaki igyekszik vigyázni az értékeire. Én a második véleményt osztom. Ez általában nem csak a telefonodra igaz. Úgy általában minden tárgyadra és valahol a személyiségedre is igaz. Ilyen vagy és kész. Ezt én nem érzem defektnek, persze lehet az, nem tudom. Nem vagyunk egyformák. Szerencsére. Ezt a hozzászólást tényleg nem értem....
-
tybsen
addikt
Koszi mindenkinek a reakciokat. Ertem, tehat pinch to zoom-nal csinalja, mindegy, milyen bongeszoben vagy kepeknel, minden nagyitasnal ez van.. hat ez eleg kulonos mindenesetre.
Egyebkent 820 is melegedett neha-neha, de alapvetoen OK VOLT. Viszont volt korabban egy LG 4x-em, na az szinte forro volt neha, annyira felporgette magat.
(#956) sompetike: nyugodtan falba verheted a fejed, ha ez jol esik. De ha volt iphone-od vagy windows phone-od, akkor ott peldaul ugy mukodik, hogy hozzaersz es nagyitasz. Nem hozzaersz, elkezded huzni es ket milimeterrel arrebb elkezd nagyitani. Szerintem igenis van kulonbseg a felhasznaloi elmenyben. Gondolom szamodra is fontos, hogy smooth legyen, ezert is vagy itt es nem a galaxy mini topikban.
-
törölt tag
korrekt összehasonlítás. nagyon egyet kell értsek az android kialakítását illetően. leglaább annyi előnye van a rendszernek, hogy a vissza gombot nem felülre tették (ahogy ios-ben), de tényleg érthetetlen, hogy ekkora képernyőméretnél ki szerint jó ötlet, ha fentről húzogatom le a notifikációs sávot, meg oda nyúlkálok a kezelésért... már tabletnél sem értettem, hogy miért variálták át a jó kis felületet, amikor minden alul volt egy felnagyított telefonná, de ott még elmegy, mert egy akkor gépet amúgy is két kézzel kezel az ember, viszont telefonnál általában egy kézzel lenne praktikusabb. ráadásul az is kényelmetlen, hogy ugyan van a quicksettings, de nem lehet egy mozdulattal elérni, ha egy kézben fogod a telefont, akkor meg már nem is olyan quick ugyebár. :/
-
edward2
addikt
Most mit mondjak persze bizonyos esetekben lehet Hi-t is használni de amikor fél világnak tele a f*sza a Googleal akkor szerintem ne jópofizzunk már Hi-al hanem akkor írjanak Dear xyz sorry for the inconvenience stb...
De biztos én vagyok elszállva. Nem a Hi-al van itt a baj hanem ezzel az egész szituációval szerintem eléggé lekezelő ebben az estben amikor tényleg már mindenkinek totál tele mindene az egész hercehurcával.
-
edward2
addikt
Hány hivatalos emailt váltasz angol nyelven naponta? Hol élsz/ éltél? Hány évet éltél angol nyelvterületen? Most tényleg nem akarok veled vitába szállni, mert ez kb. nem is vita.
Dear xyz-t használunk és nincs ilyen ócskaság hogy Hi. Főleg nem webshoptól akik azt se tudják ki vagyok.
-
mcsabi84
senior tag
szintén onnan:
Hello <name>,
Thank you for contacting us.
If the quoted ship time for your order is 2-3 weeks, your order will ship between 12/12 and 12/18 with 2-day shipping. If your quoted ship time is longer than 3 weeks, then you will likely receive your device after Christmas.
For further questions please feel free to write back to us.
Thanks,
Divya
The Google Play Support TeamViszont az 1-2 hetesekről semmi hír
-
törölt tag
dettó. szintén 1-2 hetes intervallumban, és semmi hír. azért ennyire elszúrni a logisztikát, komolyan, azt hittem a G-nél csak profik dolgoznak, olyan felvételi követelményeik vannak. ehhez képest én így nulla (releváns) munkatapasztalattal szerintem jobban csinálnám ezt a feladatot.
ha nem jön meg egy héten belül, akkro várhatok rá kb januárig szerintem, amit nem nagyon szeretnék... -
Integra
titán
néha felvillan bennem egy olyan gondolat, hogy igazából a google nem is nagyon értékesít play-ben telefonokat az lg miatt.. bár erről a kis összeesküvés elméletemről akkor derülne ki, hogy igaz e vagy sem, ha az lg-nél már roskadásig állnak a készülékek és a google play továbbra is üres lenne a 2 darabos limit ellenére is...
-
assemble
addikt
Play Store-ban, ennyiert meg tudod venni, felteve hogy nem kapkodjak el eloled az osszeset.
Azt senki nem mondta hogy Magyarorszagon mi a helyzet, elvegre itt tudtommal a termek aranak az ertekeleserol van szo, nem pedig a magyar afa, kereskedok haszna, artisjus es egyeb pofatlansagok ertekeleserol. Ennyi erovel mondhatnad hogy 600 dollar az ara mert sokan akik bevasaroltak belole annyiert adtak tovabb ebay-en. Attol hogy valakinek van pofaja annyit kerni erte, a hivatalos ara a termeknek 299 ill 349 usd. -
szponzor
senior tag
Igaz, úgy értettem, hogy ha lehet rendelni, akkor bárki be tudja szerezni iShipit-en és hasonlókon keresztül.
Kunsztler: Ha ennyire fontos neked a fényképezés, akkor miért egy S3-mal fényképezel és miért nem egy normális fényképezővel? OK, hogy itt majd ennyibe kerül, de a külföldi árhoz viszonyítva tudsz mondani olyan új telefont, ami olcsóbb, mint 300$ és jobb a kamerája?
G-Guts: Ugyanaz a SoC van benne ugyanannyi RAM-mal. Igaz, hogy azon kb. 2 verzióval régebbi rendszer van, ami miatt mást mutathat egy szintetikus teszt, de te tényleg azoknak a pontoknak hiszel? Meg ha az Antutu már nem 18 000, hanem 20 000 pontot ad a telefonra, akkor az király? Ilyen magasságokban az a 2 000 különbség nem oszt, nem szoroz, 3- és 5 000 között még igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest