- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Arthuro_Adam #33 üzenetére
én így használnám, de persze főleg inkább voip-ra, nem hagyományos hívásokra (arra ott a telefon). de mondjuk ha van egy céges telefonod (mondjuk valami minimáltelefon akár), akkor amellé nem feltétlen kell egy másik otthonra, hanem lehet egy tablet is akár. a headset me gelfér az ingzsebben, vagy a gallérodra akasztva, ha nem használod éppen. amikor meg jön a hívás, akkor felteszed. szerintem kényelmes.
illetve lehet kártyás csomagban is kapni akár mobilnetet is (feltöltős mobilnetet), nem kell azért több előfizetést tartani. én mondjuk Mo.-on szinte semmire nem használom a telefonom, csak nagyon ritkán (annyira drága a percdíj), erre bőven elég privát felhasználásra valami feltöltős konstrukció. -
törölt tag
válasz
Arthuro_Adam #29 üzenetére
egyet mondok csak: bluetooth headset + voice command. ezzel simán lehet telefonálni egy ilyen tabletről is, még csak elő sem kell venni a táskádból.
egyébként sok embernek simán több sim kártyája van már most is (másképpen hogy a túróban jönne ki a 100+%-os elterjedtség a mobilpiacon). simán vehet mondjuk mobilnet miatt egy külön kártyát az ember akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest