- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most erre mit mondjak, többet látsz bele, mint amit írtam, felőlem gyárthatod rám a konteókat.
Max azt írom nem igaz, aztán vagy elhiszed vagy nem.
Nem, nem írtam ilyet, ezt Te látod bele. Azzal meg én őszintén nem tudok mit kezdeni.
Én fentebb leírtam mindent, ha érted, akkor érted. Ha nem, akkor ne foglalkozz vele, és ne akarj plusz dolgokat belemagyarázni, lapozzunk, kávézzunk meg, aztán mehet mindenki a dolgára.
Hozzáteszem pl. nem mondtam olyat, hogy ez a készülék marhára megéri... Nem, jelen formájában nem.
-
Giovan!
addikt
Aki nem rajong feltétel nélkül a Huaweiért, és kritikusan áll a cég lépéseihez (pl. hogy százezerért adnak egy telót amin nincs rendes szoftverezettség), az birka, hiszen aki egyéniség, az szembemegy a mainstreammel, nem alkuszik meg, hanem ő maga dönt úgy, hogy hagyja magát átverni, és 100 ezerért vesz egy telót, amin csak a konkurenciára elérhető appok egy töredéke fut. Ja de persze apk-zhat is, meg böngészőből is használhat mindent, ezzel is azt bizonyítva, hogy ő ezt is meg tudja tenni, mert ő ért a technológiához, és időt is szán egy olyan probléma megoldására, amit önmagának generált.
De ez mind nem számít, hiszen a lényeg, hogy ő megmutatta a konformistáknak, most aztán láthatják milyen az igazi egyéniség -
-
-
törölt tag
Facebookot tudod most is telepíteni a youtubeal együtt pl: youtube installer&update appal, az Appgalleryből ugyanúgy a facebookot is ezek még nem a hivatalos telepítők.
Pl a youtube szót beírva az Appgallerybe az első találat.Dehát, miket beszélek itt van nekünk a mi kis kína szakértőnk Nyisziati aki úgyis ismeri az Appgalleryt és tudja mi van benne, csak még életében nem látta élőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged