- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
janeszgol #182 üzenetére
Jó kis teló volt az. Csak a SOC volt gyenge meg a RAM kevés.
De mókolt rommal, +virtuális rammal egész használható lett.
Utána még egy Mate 8-asom is volt, az is príma volt. Csak a gyenge DAC miatt (olyan Szokol-rádiós volt) álltam vissza Xiaomira. Az viszont nagyon jó.
A jelenlegi Samsungom Dolby Atmos-szal nem éri el a Redmi Note 2 hangzásbeli szintjét. -
törölt tag
válasz
janeszgol #79 üzenetére
Ja a Fortnite-ot tudom
Mondjuk a samsung store-on kívül is elérhető csak a készítők oldaláról kell letölteni az apk-t ha jól emlékszem. Mondjuk én ennek örülök hogy azért egy ilyen név nem volt hajlandó lenyelni a google 20-30%-os részesedését. Remélem többen is követik majd őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged