Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• benedekco

addikt

Mindig kipróbálom a bringautakat itthon, de valahogy nincs olyan aminél ne fogadtam volna meg, hogy soha többet... ja de van, ahol a főúton tudom, hogy kint a tiltó tábla :(((
    A kiskörúti is el van bénázva... nemtom mi olyan bonyolult rajta. Kell egy bringaSÁV azt viszlát. Szóval nem kerékpárút hanem sáv kell. A kerékpár utakat csinálják a túristáknak, pl olyan helyeken ahol érdemes körtúrákat menni, Duna mente, a szép hegyeink körül és át... stb...

Amúgy láttam már pár ilyen kerékpáros komát, GPS-elni bicón... vicces volt mikor majdnem elgázolt, aztán nem tanulván az esetből ment nekifele a villanyoszlopnak...
    Én azon röhögtem, hogy eddig bárkihez ültem be kocsiba ahol volt GPS ott el tévedés is volt.
    Én átbringáztam európán pár térképpel és csak egy kanyart néztünk el. Azt is azért mert le akartuk vágni a sunnyantón... csak nem volt a kisujjunkban Olaszország... de megoldottuk hamar. Iletve azóta itthon megterveztettem a Google-el az utat és hosszabb utat adott meg legalább 6-8km-rel. mint amit mi terveztünk meg a térképen.

Nem vagyok híve ezeknek a kütyüknek, ez most kiderült.

Új hozzászólás Aktív témák