- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindig kipróbálom a bringautakat itthon, de valahogy nincs olyan aminél ne fogadtam volna meg, hogy soha többet... ja de van, ahol a főúton tudom, hogy kint a tiltó tábla
A kiskörúti is el van bénázva... nemtom mi olyan bonyolult rajta. Kell egy bringaSÁV azt viszlát. Szóval nem kerékpárút hanem sáv kell. A kerékpár utakat csinálják a túristáknak, pl olyan helyeken ahol érdemes körtúrákat menni, Duna mente, a szép hegyeink körül és át... stb...
Amúgy láttam már pár ilyen kerékpáros komát, GPS-elni bicón... vicces volt mikor majdnem elgázolt, aztán nem tanulván az esetből ment nekifele a villanyoszlopnak...
Én azon röhögtem, hogy eddig bárkihez ültem be kocsiba ahol volt GPS ott el tévedés is volt.
Én átbringáztam európán pár térképpel és csak egy kanyart néztünk el. Azt is azért mert le akartuk vágni a sunnyantón... csak nem volt a kisujjunkban Olaszország... de megoldottuk hamar. Iletve azóta itthon megterveztettem a Google-el az utat és hosszabb utat adott meg legalább 6-8km-rel. mint amit mi terveztünk meg a térképen.Nem vagyok híve ezeknek a kütyüknek, ez most kiderült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest