- Fotók, videók mobillal
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalmarattila
csendes tag
Nekem nagyon tetszenek a QR kódok, mióta Androidos telóm van rájuk vagyok kattanva...
Egyre több okostelefonja van az embereknek, de gyakorlatilag ki se használják a legetőségeket. Szerintem felesleges azon sopánkodni hogy ez mikor terjed el Magyarországon, tenni kell érte és kész.
Például:
- névjegykártya hátuljára nyomtatni az össz adatot QR kódban, így akinek adod és okostelefona van, 2 másodperc alatt beolvassa a telóba az infókat és menti az elérhetőségeidet
- rendezvény plakátjának alsó sarkába betenni a pontos időpontot és tudnivalókat QR kódban és a leolvasás után a telefon csak lementi a naptárba a rendezvényt
- GPS koordinátákat menteni a kódba és a hirdetés, plakát stb. egyik sarkában elhelyezni. Így aki ránéz és el szeretne menni az adott helyre, csak beszkenneli a kódot és a GPS már tervezi is oda az útvonalat...
- weboldal, Facebook csoport, Youtube videó, ingyenes letölté linket, stb. stb. tenni bele, és máris tovább leköthető az érdeklődő figyelme az adott reklám hatására. Pl. egy új film plakátját nézed a buszmegállóban, ahol a QR kód a filmelőzetes linkjét tartalmazza amit meg is tudsz nézni a mobilon a buszon utazva, elmented a kedvencek közé, beteszed a naptárba a mozik időpontjait, stb...
- SMS küldés leegyszerűsítése is megoldható, hisz az SMS címzettje és a szöveg is bekódolható miután csak a küldés gombra kell nyomni... -
plus44
veterán
Mert ez Mo. Itt hülyére lehet venni az embereket, lehet mindent 3x 4x drágábban adni. Ha kell vmi, akkor vegyél fel hitelt, meg aztán arra is hitelt. Hülyék vagyunk ez is igaz, de sok a szemétség itt, ami már ugye nagyon OFF, de ez az igazság. A sok csaló miatt vagyunk ott ahol most. Mindenkit ott b..sznak át ahol tudnak, mindenkit a pénz mozgat, és ha ezért milliónyi embert kell tönkre tenni, akkor szemrebbenés nélkül megteszik.
Látod a fényt az alagút végén? Mert én nem, és nem is fogom/fogjuk...
-
mostmár legalább tudom, hogy egyáltalán mi a πcsa ez
-
András83
csendes tag
Na ilyen biztos sok helyen lesz nálunk
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google Mobile Barcodes segítségével egyszerűbben lehet majd hozzáférni a boltok speciális ajánlataihoz és kuponjaihoz.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Fotók, videók mobillal
- LEGO klub
- TP-LINK routerek
- Tesla topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest