- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristoof92
tag
válasz
Menthirist #198 üzenetére
van 60 megás is
-
Cathulhu
addikt
-
válasz
marlboromen #197 üzenetére
hát perpill olyan 50 megáig látom, hogy akkora térképet lehet... ez biztos változni fog idővel azért... meg most még lassú is, egy 40 megás térképrészletet tölt már egy ideje, és még 7 megánál sem tart... kicsit le van terhelve
-
marlboromen
aktív tag
Ez az offline navi nem az igazi, teljes országot nem lehet egyben letölteni
-
válasz
kristoof92 #194 üzenetére
Perpill rómában sem lehet... Szóval szerintem folyamatosan kapcsolgatják be a helyeket...
-
boxgamer12
csendes tag
Üdv valaki tud adni egy linket az egész műsorról??
-
kristoof92
tag
válasz
kristoof92 #188 üzenetére
A Mapsnél az offline térkép lehetőség csak külföldre vonatkozik.
-
Kereszhaver
tag
200 dolláros tegra?Aszem megvan az új tabletem
-
válasz
Komplikato #189 üzenetére
de pl feltűnően egy szót se szóltak a kivetített képről... ennek biztosan van oka... a kameráról se szóltak semmit... szerintem még nem túl nagy felbontású kivetítés lehet benne, no meg még sok dolog változhat...
Azt pedig jobb ha tudod, hogy ilyen árak lazán összejönnek olyan eszközök legyártásánál, amiből nem milliónyit kell csinálni... Ha a galaxy S3-ból csak 10 000 db-ot gyártottak volna le, nyugodj meg, nem annyiba kerülne, amennyibe... kisebb mennyiségeknél mindig nagyobb az egységár... -
beloadjoker
őstag
Remélem sgs3-ra is hamar megjön a rendszer :-) A tablet is nagyon bejövős, szerintem beruházok majd egyre ha tényleg találok egy olyan kinti áruházat ami nem kér pofátlanul sokat a kiszállításért . :-)
-
Komplikato
veterán
válasz
Menthirist #182 üzenetére
Mint fentebb linkelte valaki a konferencia résztvevői megvehetik a szemüveget potom 1500-ért
Azért gáz lenne egy makettet adnának ennyiért, nem?
Az meg nem csak az érzékelő, hanem többi vas függvénye mekkora videót tud rögzíteni. Nem emlékszel hány Andoid 2.0-2.1 telefont akart a tulaja azért frissíteni, mert utána tudott volna 720p videót felvenni? -
-
GyulaiZ
csendes tag
Frissült a youtube app is.
-
válasz
Komplikato #171 üzenetére
igen, a szemüveg képét láttuk az ugrás során (ami nem volt olyan szuper 1080p látszólag, de mint mondtam, lehet hogy csak a stream miatt, tárolni, felvenni többet vesz).
Ezek alapján sem azt mondtam, hogy majd nem lesz alkalmas ezekre, csak azt, hogy annyira bleeding edge technológia ez még mind, hogy a bemutatók összeállításakor el tudom képzelni, hogy még nem a glass képeit használták... de persze ez csak egy feltételezés, nem állíthatom biztosra se pro, se kontra...nekem a 3 MP-es gt540-em kamerája 640x480-at tudott max... a 10 MP-es Fuji bridge fényképezőgépem is csak 640x480-at tudott... Egy bemutatón pedig a látvány a lényeg, pláne egy koncepcióterméknél... ezért volt olyan, hogy egy ps3 játékot e3-on épp dual nvidia vga-s pc-ken demóztak, mert ugyan menni fog az ps3-on is, de még nem volt olyan állapotban (pl optimalizáció terén), hogy azt mutassák be (mert ha azt mutatták volna be, az negatívan hathatott volna a nézőkre).
Szóval az, amit egy ilyen show során bemutatnak, nem mindig valós, ilyen a show... Ezzel még mindig nem azt állítom, hogy itt is ez történt, csak nem elhanyagolható az esély rá...
-
petipetya
nagyúr
Köszi a tudósítást Kind, jó volt a videó nézése közben magyarul is olvasni a dolgokat.
Fantasztikus és lenyűgöző volt a show, eszem-iszom és belélegzem a Google-t.
-
BDave
őstag
Hát, az nem túl jó, mert össze-vissza pislog az ember. De biztos kitalálnak valami okos hangvezérlést.
Kind: nem lenne jobb oldalakra bontani a cikket? A WP8as cikk is elég hosszú volt mobilon.
Caaabi: Elvileg még prémium kategóriába tartozunk!
És én szerintem nem szállt el az idő az S2 felett. Csak már nincs annyira hypeolva.
Mellesleg frissült Play-en a Chrome és a YouTube.
-
tjb007
nagyúr
válasz
hallerlaller #156 üzenetére
Passz. Sok esélyt nem látok rá mivel az ASUS is szeretne piacra dobni egy hasonlóan olcsó 7 colos, Tegra 3 -as saját tabletet valamikor augusztusban.
Ha mégis akkor elég nagy visszhangot fog kapni, hogy X országban kap még mellé a kedves vásárló minden jót, itt, Y országban meg nem mivel ezek a szolgáltatások nem elérhetők.(#173) bok92
900 dollár egy jegy (300 dollár a "diák"), szóval gyakorlatilag kifizették maguknak.
-
Kashim
őstag
Dupla pislantás, vagy hasonló dolog is simán működhet. Sok képen a viselők mindkét keze látszott, szóval biztos nem nyúlkáltak oda gombot nyomkodni. Hang meg legtöbb szituációban nem használható, szóval nem hinném hogy azt választották volna "fényképező gombnak."
BDave
Nem hinném, hogy bárki rendszeresen pislog mondjuk egy duplát vagy triplát. Biztos be lehet tanítani mire fotózzon, hogy ne legyen kavarodás. -
JulesC
tag
Minden ottlévő fejlesztő kap egy Nexus 7-et egy Galaxy Nexus-t és egy Nexus Q-t..
Na most lettem féltékeny.. QQ
-
bok92
addikt
Az igen! Ingyen teló, ingyen tablet...
meg Q
-
ebben a pillanatban? passz... de bőven el tudok képzelni egy ujjra húzható gyűrűt, amit forgatva lehet léptetni a menüpontok között (nem tablet ui-t kell ideképzelni, hanem valami szemüvegre szabott UI-t)...
nah, most jön az ajándékkosár... amiért több ezer dollár a jegy
Galaxy nexus, nexus Q és nexus 7... nőnek a tétek évről évre... nem csoda, hogy elkapkodták 20 perc alatt a jegyeket -
Komplikato
veterán
válasz
Menthirist #159 üzenetére
Ne csináld, egész bemutató arra volt jó ennyi emberrel, hogy biztosan tudd, de igen a szemüveg képét látod. Másrészt egy gagyi telefonban 3, egy brutálban 18 Mpixeles kamera van, miért ne tudna a leggagyibb is HD videót?
-
-
BDave
őstag
válasz
Menthirist #164 üzenetére
igen ezt értem, de ha mész az utcán, hogyan vezérled?
valahogy utasítani kell, hogy fényképezzen, megosszon, stb. és a lencsét tapogatni nem a legjobb megoldás. szóval gondolom marad a hangvezérlés, csak ezt nem hallottam, hogy elhangzott volna.
-
válasz
csatakacsa #165 üzenetére
amikor szemüveget néztem magamnak, egy Ferrari keret (csak keret, üveg nélkül, csak "Ferrari design") 90e Ft volt (400 dollár)... ehhez képest nem is vészes egy ilyen szinten innovatív és új cucc, pláne nem amerikai pénztárcát figyelembevéve
-
Jenczy84
csendes tag
Jól értettem, hogy 1500$? Kicsit drága lesz akkor...
-
csatakacsa
tag
1500 dollár az igen
-
magán a készüléken nem is kell több... vezetékmentesen meg kommunikálhat akár billentyűzettel is...
tudásban meg még nincs kiforrva, épp arról beszél, hogy kellenek a koponyák, akik csiszolják még, de van az io résztvevőknek próbacsomag, amit megvehetnek, és ötletelhetnek vele... -
BDave
őstag
válasz
Menthirist #162 üzenetére
na jó, de 1 gomb van rajta és kész? korábbi hírekben ennél jóval többet tudott.
-
-
dani993
senior tag
válasz
Az I/O-n már meg is lehet venni
-
BDave
őstag
válasz
hangvezérléssel lehet működtetni? miért nem mutatják be ott helyben? az lenne jó.
-
válasz
Jenczy84 #158 üzenetére
szerintem csak egy rácskerete van, üveg tuti nincs benne, valaminek a fejen kell tartania
szóval szerintem ráépíthető lesz meglévő szemüvegekre is
de ez még csak egy koncepció, ezért is nem beszélnek konkrét felbontásokról, kivetített adatokról, stb... még nem fogunk boltban kapni ilyet egy darabig (a tempót nézve köv. évig
)
ez még csak egy fejkamera, ami kapcsolatban áll a nettel, és stream-eli a kamera képét, és fotókat -
Jenczy84
csendes tag
Ez össze van építve a kerettel, vagy bármilyen szemüvegre rá lehet rakni?
-
nem kell diptrizálhatónak lennie, ahogy látod, nincs is üvege... szerintem simán lesz olyan, ami rászerelhető valami szemüvegre... egyedüli üveg a lencse előtt, kissé fent van... persze itt szerintem erős túlzások is vannak, ezeket a videókat szerintem nem a szemüveg vette fel (a fotókat talán, de a videókat szerintem nem), legalábbis nem olyan volt a felbontása, mint az ugrásnál, bár lehet hogy ez csak a műholdas sávszélesség miatt volt
amúgy még szerintem max kb 15 perc, 45-kor kezdődik a következő, szóval lehet csak 5-10...
-
BDave
őstag
Ez a Glass szerintem eléggé zavaró lehet egy baráti sörözés közben vagy bármilyen összejövetelen. Egyrészt hülyén nézhet ki, mert alig lenne ember, aki viselné, sőt, aki tudná hogy mi az a fejeden. Én jobban eltudom képzelni inkább sportoláshoz, bringázáshoz baromi jól jönne! Nincs zavaró helyen, azt venné fel, amit én látok és nem kell nyomogatni, foglalkozni vele. Van benne lehetőség! Persze kéne rá egy karc és ütésálló lencse + dioptrizálható legyen (ja, és persze annyi pénz, amennyibe ez kóstálna
.
Amúgy meddig fog tartani a műsor?
-
dani993
senior tag
Én arra lennék kíváncsi hogy konkrétan mit látok benne
-
kérdés a társadalom készenáll-e ilyen változásokra
mármint pl még most is furán néznek emberek másokra, akik headset-en beszélnek, és akkor még hol van az, amikor beszélünk a telefonunkhoz? ezeket a "gátlásokat" le kell (?) győznünk, hogy természetesen használhassuk, és talán ez egy kicsit lassabb folyamat, mint a technika fejlődése...
-
Komplikato
veterán
Hát az ugrós, falmászós, bicajos bemutató után Sony elássa kertvégében az Extreme kameráját hiába tud többet.
-
-
H-ger
tag
az apple ehhez képest semmi...
jó lett a JB és a nexus 7 is. grat gúgli!! -
-
Kashim
őstag
Ez nagyon király volt, majdnem megtapsoltam őket itt a gép előtt egymagamban.
-
BDave
őstag
válasz
Menthirist #145 üzenetére
Élőben láttad, nem?
Ennél élőbben nem tudtad volna, max ha te ugrottál volna ki a gépből
-
Na, hát ez valami. Ez szép volt, Gugli.
-
-
törölt tag
Hát örülök, hogy ezt élőben láthattam!
Épp gadgettörténelmet írnak a srácok. Nemsemmi. -
Nah igen... ez show...
-
BDave
őstag
Mi ez ha nem látványos? Hihetetlen. Jó ez a Google.
Bringa! Mi lesz még?Na ez a bemutató, Alma!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Menthirist #126 üzenetére
Lehet majd megint min nyerészkedni
-
csatakacsa
tag
Kashim, Bdave köszi a választ azthittem már vége de akkor nézem a szemüveget
-
ezek tényleg ide akarnak landolni, a műsorba
(bár persze lehet, hogy csak besétálnak, mint akik most ugrottak ki, pedig nem is)
-
Jenczy84
csendes tag
Mindjárt beugranak a konferenciára
-
Kashim
őstag
Ha Iron Man style belépő lesz beszarok.
-
BDave
őstag
Nemsokára ugranak!
Hát ez nagyon állat! Én is én is!
-
-
Komplikato
veterán
Wow!!! Ott a szemüveg! Sejtettem!
-
DJGABI
addikt
válasz
Komplikato #114 üzenetére
Igen, vannak ilyen szolgáltatások, pl uspack, ahol anno a 99 dodós HP Touchpad szállítása valami 70 dollár lett volna... De még a megrendeléshez is minimum VPN, de legalábbis usa-beli ip cím kéne, aztán ki tudja, lehet a magyar Google accba is belekölt a
marketPlay(#120) Phoenixy oké, a 16GB-s meg 250 usd. az még mindig nem 199 font
-
nah google glass
-
BDave
őstag
És mikor jön Steve Wozniak???
-
Ugye nem ilyen lesz a tablet ui, mint a nexus 7-en? Nem tetszik.
-
Kashim
őstag
válasz
csatakacsa #118 üzenetére
http://www.youtube.com/user/GoogleDevelopers?v=VCp34EElAEA
Itt megy élőben, még most ebben a pillanatban is.
vagy ugyanez más linken (ha esetleg nem menne):
http://www.youtube.com/watch?v=VCp34EElAEA -
válasz
marlboromen #124 üzenetére
erről nem mondtak semmit, de igazából csak pár mondatot mondtak a témáról...
-
-
nem... ios-en ios-es google + appot kap persze az ember... egy közösségi oldal nem hagyhatja figyelmen kívül az ellenfél termékeit használó embereket sem...
a google + újdonságok pedig már mától elérhetőek androidon is (tehát amit bemutattak, azt mi ma update-ben megkapjuk, de kijött az ios-es app is) -
marlboromen
aktív tag
válasz
Menthirist #121 üzenetére
Köszi. Remélem teljes országok lesznek letölthetők, nem csak pl. a megtervezett útvonal...
-
Cathulhu
addikt
válasz
Komplikato #114 üzenetére
Annak a postakoltsege nevetseges. Probabol megneztem egy ilyet, mert nagyon ajanlgattak az amexhez, de mikor meglattam az arakat ebayhez szokott agyam elkezdett szornyulkodni.
-
válasz
marlboromen #117 üzenetére
csak annyit, hogy egy kattintással le lehet menteni offline használatra...
-
BDave
őstag
Cikkben: "Mindez hamarosan iPadre is elérhető lesz, retinára optimalizált grafikával; az újdonságok mától az androidos mobilappban is elérhetőek."
iOS-en Androidos mobilapp?csatakacsa: Szerintem amint véget ér az esemény, meg vissza lehet nézni az egészet. Csak várd ki a végét
-
csatakacsa
tag
Nem lehet ezt a vidit valahol megnézni? Annyira kíváncsi vagyok rá mert lemaradtam róla de jó lenne vmi vidit is nézni. Külföldi oldalakon is csak képek meg szöveg.
-
marlboromen
aktív tag
Az offline térképekről mondtak valami részletet?
-
tjb007
nagyúr
válasz
beloadjoker #91 üzenetére
Szerintem ahol a teljes "Google Play élmény" nem érhető el ott piacra sem fog kerülni, ebből következik, hogy hivatalosan akkor lesz elérhető Magyarországon ha majd nálunk is elérhető lesz a többi Google Play szolgáltatás, az meg nem mostanában lesz.
Addig nekünk marad ennek a bámulása: [link]Már fel is került a Nexus oldalra: [link]
Ezek alapján valóban nem lesz bővítési lehetőség és 3G. -
Komplikato
veterán
-
jacis
nagyúr
Nem tudtam megnézni
Várom már az összefoglalót.
Örülök, hogy beruháztam egy Nexus-ra -
Komplikato
veterán
Google Glass nem lesz? vagy nem ma?
-
Jenczy84
csendes tag
Ha bekapcsoljátok a feliratozást akkor előbb kiirja a szöveget mint ahogy a elhangzik. Ráadásul a tapsot meg az éljenzést is
-
DJGABI
addikt
Az a 199 dodó briteknél már 199 font [link]
Mire ideér lesz ez még 100k is, azt mondomAmúgy meg mobilos felület tableten = fail
-
dani993
senior tag
Miért mutogatnak iPhone-okat?
-
nah lássuk, hogy reklámozzák és állítják be remeknek a (legalábbis egyelőre) fiaskó Google+-ot
(nem mondom hogy ilyen vagy olyan, lényeg hogy nem használják annyian, mint remélték
)
-
Kashim
őstag
Kicsit furcsa, hogy az a golyó drágább mint maga a tablet, de összességében is drága ahhoz képest amit nyújt, szerintem picit túlbecsülték a cuccot.
-
Cathulhu
addikt
Nah vegre itthonrol, nincs olyan stream, ahonnan az elejerol tudom nezni? A youtube-ost megprobaltam becsapni (copy at the current time es a 8117 sec-et 1-re allitottam), de nem sikerult
-
Jenczy84
csendes tag
válasz
Komplikato #97 üzenetére
Ezért nem értem, hogy a wifi meg a bt mellé minek az NFC.
-
Brutális eb
addikt
Remek és hasznos a sok friss bejelentés.
A tablet meg 200 -ért amiből 25 levásárolható.... Brutális. -
bok92
addikt
Na vége...
Szerintem jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nemrég startolt el az idei Google I/O konferencia, melyet élőben követtünk. Terítéken a Jelly Bean, a Nexus 7, a Nexus Q és a Glass.
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest