- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
drahotab
tag
Sziasztok!
Azt be lehet állítani, hogy amit én hallok a gépemből (zene), azt hallja a partnerem?
-
Sokkal jobb mint a face csevegője , főleg előkamerás telefonnal nagyon nagy hangulata van ha a külföldre kitántorgott cimbikkel dumálgatunk
Valamiért jobban átjön mint a skype meg a viber.
-
nicu71
addikt
válasz
qpwoeiruty #20 üzenetére
hát én már ével óta a facebookon vagyok!Mihelyt megszimatoltam hogy ilyen van,odatettem mindent,a nyomik meg ott maradtak az /akkoriban/babérjain pöffeszkedő,kretén meghívókkal üzérkedő,halálunalmas iwiwen.
na ki is akadtam amikor nem olyan soká már a fészen is megjelentek
nade tényleg.ha tényleg nagyon de nagyon odatesz a +,akkor van némi esélye,talán a mobilos változat lehet a kiugró siker...de nem tudom...részemről egyszer játszottam a + on egy angry bördszöt,10 perc alatt meguntam,és egy darabig ennyi. -
RaveForce
veterán
válasz
qpwoeiruty #22 üzenetére
dehát pont erröl van szo, ami miatt hülyésg összehasonlitani a 2 helyzetet, abban nincs semmi különös, h a kis magyar közösségi oldalt lenyomta a legnagyobb nemzetközi, de most az a helyzet h egy ugyanilyet akarnak inditani ellene, ami a 0rol indult, szal kvázi ha nem dobnak be vmit, akkor esélytelen akcio, ki lett tárgyalva h az emberek nem fognak csak ugy váltani a semmiért
-
qpwoeiruty
tag
-
RaveForce
veterán
válasz
qpwoeiruty #20 üzenetére
az iwiw-en volt kritikus és facebook-on nem volt sehol
nevessek vagy sirjak?
-
nicu71
addikt
válasz
qpwoeiruty #5 üzenetére
igaz,egyértelműen NEM jobb.De ott van az a bizonyos kritikus tömeg.És akinek csak megemlitettem hogy van ez a G+,kihullottt a haja meg idegbajos lett hogy na neee még egy közösségi oldal
én szeretek mindent kipróbálni,de nem jön be a +,pedig jó,átgondolt, átlátható stb.ojajj iwiw...mindig is szívemből útáltam,a meghívóival együtt,meg ott volt az összes volt nyomi osztálytársam...ccc
-
Maxentius
addikt
Tényleg csak egyetlen nagy baja van a G+-nak: h nincs fenn senki (még)...
-
NogeOne
tag
Simán
-
N!tRo
tag
Most akkor lényegében lehet videócsevegni a G+-os haverokkal? Ha igen akkor hogy a rákba működik mert nekem nem akar összejönni :S
-
kolosanyi
veterán
Szerintem jobb a +. Csak azt használnám, ha nem a kékeknél lenne minden ismerősöm.
-
Cathulhu
addikt
Tokeletesen leirja milyen allapotban van most. FB-n osztogattam en is meghivot, megis osszessegeben csak az ismerosok 1/10-e lett tag. Aztan augusztus ota semmi aktivitas.
En is ugy gondolom, ha ott a facebook, ami minden igenyt kielegit, akkor az ember nem fog valtani. A G+ nem kinal annyival tobbet (sot, nehol kevesebbet) ami miatt meg csak elgondolkodnanak az emberek.
-
Jadro
veterán
Nekem szimpatikusabb a G+, de a megszokások mindenkit FB-hoz kötnek. Az átlagember nem fog átmenni csak mert. Ennél komolyabb ok kell. Mondjuk nekem olyan szempontból más rálátásom van a dolgora, hogy nicns FB berögzültségem. Most regeltem nem rég mindkettőre.
Persze Fb-on egyből több ismerőst találtam.
-
Agro
senior tag
elösször volt myVIP-em, bejött az iwiw, de nem regeltem mert minek ott a myVIP, de végül regeltem mert egyre többen mondták, hogy jó . Bejött a face elösször mondom minek regeljek ott az iwiw, aztán egyre többen mondták, hogy milyen jó. Most itt a Google+ minek regeljek ott a Face..., most várom a visszajelzéseket.
-
qpwoeiruty
tag
Mégis miben lenne jobb a face? Az égvilágon semmiben nem jobb. Lassabb, többször megakad, tele van reklámmal, elavult felülete van, átgondolatlan az egész ismerős rendszer, ami listák használatával is csak kínszenvedés, nincs videótelefon, stb. Gyakorlatilag kb mindenben szarabb, nem is kicsivel.
-
ducsidu
senior tag
Lájk
Nem tetszik a Google +,szerintem az Arckönyv jobb,de a videócsevegés jó ötlet
-
RaveForce
veterán
akkorse regelek be +-ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest