- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
qpwoeiruty #20 üzenetére
hát én már ével óta a facebookon vagyok!Mihelyt megszimatoltam hogy ilyen van,odatettem mindent,a nyomik meg ott maradtak az /akkoriban/babérjain pöffeszkedő,kretén meghívókkal üzérkedő,halálunalmas iwiwen.
na ki is akadtam amikor nem olyan soká már a fészen is megjelentek
nade tényleg.ha tényleg nagyon de nagyon odatesz a +,akkor van némi esélye,talán a mobilos változat lehet a kiugró siker...de nem tudom...részemről egyszer játszottam a + on egy angry bördszöt,10 perc alatt meguntam,és egy darabig ennyi. -
RaveForce
veterán
válasz
qpwoeiruty #22 üzenetére
dehát pont erröl van szo, ami miatt hülyésg összehasonlitani a 2 helyzetet, abban nincs semmi különös, h a kis magyar közösségi oldalt lenyomta a legnagyobb nemzetközi, de most az a helyzet h egy ugyanilyet akarnak inditani ellene, ami a 0rol indult, szal kvázi ha nem dobnak be vmit, akkor esélytelen akcio, ki lett tárgyalva h az emberek nem fognak csak ugy váltani a semmiért
-
RaveForce
veterán
válasz
qpwoeiruty #20 üzenetére
az iwiw-en volt kritikus és facebook-on nem volt sehol
nevessek vagy sirjak?
-
nicu71
addikt
válasz
qpwoeiruty #5 üzenetére
igaz,egyértelműen NEM jobb.De ott van az a bizonyos kritikus tömeg.És akinek csak megemlitettem hogy van ez a G+,kihullottt a haja meg idegbajos lett hogy na neee még egy közösségi oldal
én szeretek mindent kipróbálni,de nem jön be a +,pedig jó,átgondolt, átlátható stb.ojajj iwiw...mindig is szívemből útáltam,a meghívóival együtt,meg ott volt az összes volt nyomi osztálytársam...ccc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest