- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
qpwoeiruty #20 üzenetére
hát én már ével óta a facebookon vagyok!Mihelyt megszimatoltam hogy ilyen van,odatettem mindent,a nyomik meg ott maradtak az /akkoriban/babérjain pöffeszkedő,kretén meghívókkal üzérkedő,halálunalmas iwiwen.
na ki is akadtam amikor nem olyan soká már a fészen is megjelentek
nade tényleg.ha tényleg nagyon de nagyon odatesz a +,akkor van némi esélye,talán a mobilos változat lehet a kiugró siker...de nem tudom...részemről egyszer játszottam a + on egy angry bördszöt,10 perc alatt meguntam,és egy darabig ennyi. -
RaveForce
veterán
válasz
qpwoeiruty #22 üzenetére
dehát pont erröl van szo, ami miatt hülyésg összehasonlitani a 2 helyzetet, abban nincs semmi különös, h a kis magyar közösségi oldalt lenyomta a legnagyobb nemzetközi, de most az a helyzet h egy ugyanilyet akarnak inditani ellene, ami a 0rol indult, szal kvázi ha nem dobnak be vmit, akkor esélytelen akcio, ki lett tárgyalva h az emberek nem fognak csak ugy váltani a semmiért
-
RaveForce
veterán
válasz
qpwoeiruty #20 üzenetére
az iwiw-en volt kritikus és facebook-on nem volt sehol
nevessek vagy sirjak?
-
nicu71
addikt
válasz
qpwoeiruty #5 üzenetére
igaz,egyértelműen NEM jobb.De ott van az a bizonyos kritikus tömeg.És akinek csak megemlitettem hogy van ez a G+,kihullottt a haja meg idegbajos lett hogy na neee még egy közösségi oldal
én szeretek mindent kipróbálni,de nem jön be a +,pedig jó,átgondolt, átlátható stb.ojajj iwiw...mindig is szívemből útáltam,a meghívóival együtt,meg ott volt az összes volt nyomi osztálytársam...ccc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest