- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noki_HC
csendes tag
nekem se működik az unlock-olt At&t Samsung Focus-omon :S :/
-
adrianv
tag
Oriasi. Megváltja a világot.
-
catroot
veterán
válasz
manchester85 #6 üzenetére
Mert nem Live-tile.
-
h-yle
addikt
"A Windows Phone készülékek alapértelmezett Bing keresőmotorjának lecserélésére ugyan nincs lehetőség"
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz, mert Omnia 7 német T-mobile rommal például google.de-re állt be default módon, és lehetett váltine google meg bing között.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Nekem vajon miért nem jelenik meg a kék oldal?
-
c0nn0r
tag
Vagy nekem pl van 2 névnap progim is, amiket szintén nem kell naponta megnyitnom, mert a kipusholja az aktuális névnapot a tile-ra sőt még egy számot is, h hány ismerősöm érintett a dologban
Sztem azért ez nem gyenge ficsőr
-
c0nn0r
tag
válasz
manchester85 #14 üzenetére
"Én csak azt mondom, hogy azzal, hogy ekkora felület lefoglal egy csempe, csak hátrányai vannak, amennyiben nem hordoz magában plusz információt az ikonokkal szemben."
Live Tile, pl HTC Hub, és máris rengeteg plusz infód van és akkor még meg sem nyitottad a progit csak a csempére néztél rá
-
Inkább natív alkalmazásokat látnám már szívesebben...
-
Dunbar
senior tag
Amúgy tényleg nem tudom mi az, hogy infókat hordoz a csempe, szvsz ez bullshit.
-
Воланд
titán
válasz
BloodyEddie #13 üzenetére
semmilyet, pont az a lenyeg, hogy ez legalabb kinez valahogy. mar csak ra kellene jonnom, hogy hogyan tudom ezt elerni.
-
manchester85
veterán
válasz
Valentino K. #8 üzenetére
Semmilyet. Cserébe jó sok elfér belőle, anélkül hogy görgetni kéne, és mivel a kijelző adott pontján vannak (bekoordinálhatóan) így az ember ösztönösen hamarabb is találja meg.
Én csak azt mondom, hogy azzal, hogy ekkora felület lefoglal egy csempe, csak hátrányai vannak, amennyiben nem hordoz magában plusz információt az ikonokkal szemben.
szerk:
Dunbar!
Pl. az, hogy a People csempében látod az ismerőseid képet kicsiben, tehát dinamikusan változik a felülete. Ez így jól is hangzik elméletben, de szerintem a koncepció zsákutca lesz, mert a legtöbb alkalmazáshoz nem lesz ilyen infó, vagy ha mégis, akkor egy átláthatatlan zűrzavar lesz a vége.
Túl forradalmi akar lenni.
-
BloodyEddie
őstag
Ha eddig is ki volt teve nekem a google.hu konyvjelzokent, akkor milyen valtozast vehetek eszre azon kivul hogy kek az ikon?
-
c0nn0r
tag
Természetesen az ie-t desktop módban használom, és nem fogom csak emiatt váltogatni percenként..
-
Воланд
titán
válasz
"és kevés csempe fér el."
tessek? miert ferne el keves? szvsz nem nagy dolog ketszer megbokni a kijelzot, hogy vegigmenj az osszes kituzott lapkan, plusz a fontosabbakat lehet elore tenni. ettol kisebb lapkaknak nem lenne semmi ertelme.
"a legtöbb alkalmazás attól, hogy egy nagy felületet foglal le, még nem fog tudni használható információt hordozni magában."
ez meg az adott alkalmazas fejlesztojen mulik.
-
c0nn0r
tag
És a linkeket trim-eli már? Mert eddig angol account-tal lehetett használni a google alkalmazást ami szuperül ment, majd magyarra migrálás után már "nem elérhető" többi a marketen. A böngészőből meg ha googlizok akkor sosem tudja megnyitni a linket, mert nem támogatott, meg kicsinyíteni kell stb vakítás megy, de ha a linkből kiszeded a www előtti részt, érdekes módon csodásan megy. De miért is kell kézzel berhelnem a linkeket? miért nem trim-mel azonnal helyesen?? Ne így nyomjuk már a binget előre, h ellehetlenítjük a google-t. Egyébként nem rossz a bing sem, csak be kell állítani előtte pár dolgot, amit a google alapból hozzányúlkálás nélkül is jól csinál
-
Alexios
veterán
válasz
sok alkalmazás meg tud infót hordozni, nyílván egy google-nek nincs mit...
-
Valentino K.
senior tag
válasz
Androidnál vagy iOs-nél az átlag ikon milyen infókat tartalmaz?
-
Rav3n02
senior tag
Valamelyik nap pár percre megfeküdt a Google kereső, ezért kénytelen voltam a Binget használni. Nem rossz cucc az. Egyébként poén ez a google csempe...
-
manchester85
veterán
Semmi értelme ezeknek a csempéknek. Pont az volt az érv, hogy azért jobb, mint az ikon, mert önmagában is információhordozó, annak megnyitása nélkül is. Így viszont csak annyi "haszna" van, hogy legalább beteríti az egész kijelzőt, és kevés csempe fér el.
Szerintem zsákutca ez a koncepció, a legtöbb alkalmazás attól, hogy egy nagy felületet foglal le, még nem fog tudni használható információt hordozni magában.
-
Blyan
félisten
válasz
Brutális eb #2 üzenetére
Miért ostoba Blöki?
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
Brutális eb #2 üzenetére
Én van, hogy néha már a bing-et használom, mert a google csak a reklámokat hozza és 3-4et kell lapoznom mire releváns találatot látok.
-
Pantal
senior tag
Egy direkt link van esetleg, telóról sehogy se tudom elérni. =/
-
Brutális eb
addikt
Szegény bing annyira ostoba.
Így legalább sohamár nem kell találkoznunk. -
bok92
addikt
Nem semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Goddess of Victory: Nikke
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 12/512 ÚJ! 36 HÓ HAZAI GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged