- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
600+75W-t, igen. Az új 12 pines is ennyit ad le Gondolom nem véletlenül tervezték ennyire 350W? Én nem vagyok ennyire optimista. Meglátjuk. A FE kártyákon kívül biztos hogy lesz egy csomó gyári tuningos kártya is, a mostani generációban is vannak, azoknak kelleni fog, szerintem. Én most magasra lövök, vettem egy X570 lapot, bele Ryzen 3800X-t és PCI exp 4.0 SSD-t. Szeretnék venni egy komoly monitort és egy VGA-t ami ki tudja hajtani, valamikor október tájékán, de ez a fogyasztás, a vele járó melegedéssel meg csatlakozó mókolással együtt már túl van a fájdalomküszöbön. Számomra legalábbis.
-
GypsFulvus2
őstag
A cikk szerint a tesztelés alatt álló lapka a 3800 lesz, tehát ennek és a 3800Ti-nek is kell majd a 12 pines. Nagyon remélem, hogy a Big Navi nem lép be ebbe a klubba...
Alogonomus: Igen, az ábrád alapján is mindenképpen átalakító kell majd és 4 db 8 pines adja csak ki megfelelő teljesítményt. Az nem működik, hogy a 12 pinesbe csatlakoztatunk 2 db 6 pinest, mert a csatlakozók alakja sem teszi lehetővé és a szükséges teljesítményt sem adja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest