- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Ennél többet én sem várok el a CPU hűtőtől. Viszont amikor egy 20°C körüli hőmérséklető lakásban terhelés alatt is jócskán 50°C felett jár a CPU hőmérséklete, azt én nem tekintem biztonságos üzemnek. S ezért elégedett sem vagyok vele.
Megint fére vagy informálva. Az, hogy te mit tekintesz bizttonságosnak, az egy dolog. Hogy mi a biztonságos, az meg egy másik. A CPU spec-ben le van írva az összes proci valamennyi adata, köztük ez is.
A te procid 72,7°C-ig nem szenved el károsodást. Ez az a maximális hőmérséklet, amit huzamosabb ideig elvisel. Amíg alatta vagy, addig az üzem biztonságos, függetlenül attól, mit hiszel.
Mi lesz, amikor majd nyáron ~30°C fok lesz a szobában?
Gyorsabban fog pörögni a venti. Ennyi. A legtöbb alaplap 60-65°C-ig szabályoz. Ez azt jelenti, hogy 60-65°C-nál (CPU hőmérséklete) éri el a venti a maximális fordulatot.
A terhelt 50°C pedig jó eredmény gyári hűtővel szvsz... Nálam a Q6600-as 62°C volt 24°C-os lakásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest