- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
"Újraolvastam a mi kis eszmecserénket, de nem leltem sehol a mondatot, amiben hazugnak neveztelek volna."
Akkor minden további félreértést elkerülendő még egyszer elmagyarázom.
Leírtam, hogy csapágyas lett a gyári CPU hűtő. (Felismerem az ilyen ventillátor tulajdonságait, ill. hangját. Nem egy házventillátorom és mobil rack ventillátorom lett csapágyas.)
Ezt követően te leírod ezt:
"Azt meg kizártnak tartom, hogy a San Ace venti amit az Intel a hűtőire rak csapágyas legyen."
Tehát szerinted nem igaz, amit állítok. A hazug ember állít igaztalan dolgokat. Én pedig nem vagyok az.
A "kontársággal" kapcsolatos megjegyzésedet elfogadom.
Sok évig ugyanazt a gépet használtam. Hosszú "kihagyás" után történt tehát a fejlesztés.
A régi gépeket bármikor szétkaptam, összeraktam... de a Core i5 procinak új foglalta van, amit eddig nem ismertem.
Hogy még véletlenül se rontsak el semmit, Így olyan személyt bíztam meg a CPU hűtő felszerelésével, aki szinte minden nap gépeket épít és szerel. Ő pedig lelkiismeretes és nagyon ért ahhoz, amit csinál.Maradjunk annyiban, hogy jól lett feltéve a gyári hűtő; hidd el.
Ebbe belefutottam. Csapágyas is, s ebben a környezetben ennyit tud. Ez van.
Semmi gond. Veszek egy megbízható CPU hűtőt helyette.
Részemről - irányodba - nincsen harag.

Kérlek, tényleg lendüljünk túl ezen a dolgon, mert az egész nyamvadt Intel hűtő nem ér annyit!
Üdvözlettel: Piftuka
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest