- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackydan
senior tag
Igen, egy i5 2300-2400 is már bőven elég 4,1-re simán fel lehet húzni (az első magot) a többi kicsivel lejjebb skálázódik nincs ezzel semmi baj. Sokaknak viszont az kell, hogy lássák a 5 GHz feletti értéket is mert akkor tuti minden fasza
Arra nem gondolnak, hogy kell-e ez neki illetve fogyasztásban mennyit dob rajta, ill jobban melegszik etc...Látom 2500k procid van én is gondolkodok a vásárlásán, de most már megvárom a bull-t kivi vagyok mit mutat fel a sandy ellen
-
atti_2010
nagyúr
Nekem most van AMD és Inteles gépem is, nagyon objektíven ki tudom jelenteni hogy 100 FSP körül nyom mindkettő a legújabb játékokban ami egyáltalán nem kínos, de akkor hova kell az I7 ???? játékról beszélek nem melóról, és egyik sem 4 magos de meg Sandy sem, téged nagyon becsaptak ha eladtad az AMD procidat csupán a játékok kedvéért.
-
atti_2010
nagyúr
Nézd meg a PH-s teszteket, és én is próbáltam mindent kihajtott, sőt egy 3 magos BE X3 720 is, ne azt mérd hogy hány pontot csinál a CPU adott játékban mert lényegtelen onnantól kezdve hogy a VGA maxon megy, ja és ha lehet ne 800x600-on tesztelj egy HD 6990-et mert azokat fullHD-ben használják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest