- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
LadyLorien
tag
Csak azért emlékszem rá ennyire, mert akkor jöttem rá, hogy az emberek mennyire leszarják a másikat, legyen az akár felnőtt, akár gyerek... (de bezzeg bámészkodni, meg jajgatni-szörnyülködni azt rohadtul tudnak
) Valahogy már akkor tudtam, hogy én nem akarok ilyen lenni, pedig kb. csak 8-9 éves lehettem. - Talán az is kicsit rásegített, hogy mindenki furcsának tartott és láttam/tapasztaltam, hogy kezelik a furcsa embereket. Sajnos nem valami pozitív a fogadtatásuk....
-
Ezért mondom azt, hogy a mai világban lévő emberek nagy része önmagát minősíti szánalmasnak ezzel...
-
LadyLorien
tag
Azért szánalom, hogy mennyien képesek elmenni egy segítségre szoruló ember mellett az utcán...
Kiskoromból nekem is rémlik, hogy a városban sétáltam, aztán egyik fiú ismerősöm hasba rúgott (régen sokan nem szerettek, nem tudom miért).
Emberek mentek el mellettem az utcán, de senki nem kérdezte meg, hogy miért sírok, vagy mi baj van... Azért ez szörnyű és mára ez a helyzet csak rosszabb lett.Az azért dicsérendő, hogy szóltál egy idősebbnek.
Ha tehetem, én is mindig segítek... mivel nekem van lelkiismeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged