Új hozzászólás Aktív témák
-
saabolcs
csendes tag
válasz
Frigetrus #67 üzenetére
Hello!
Lehet velem van a baj, le is lőhetnétek akár, de megvettem a 3. szett 5100asomat és ez is rossz
Ugyanazt az alapzajt produkálja mint az előző
Ezt:
http://koviatti.uw.hu/felvetel.mp3...ez tuti nem rózsazaj, ugye?Annál jóval idegesítőbbKezdem elveszíteni a bizalmam őszintén szólva az 5100as szériában
-
saabolcs
csendes tag
válasz
Frigetrus #63 üzenetére
Szia!
Köszi a reakciót
Geniusnak is irtam, meg az eladónak is
Mindkettőről nagyon pozitiv véleményem van
Geniusék szériaszám alapján csekkolták, de nem náluk van a gari
Eladó meg bérmentve eljött a cuccért, elvitte, bevizsgáltatta, és mivel tapasztalta ő is a búgást, visszautalja a pénzem
Az mondjuk érdekes, h. állitása szerint cserekészüléket is kiprobáltak és ugyanúgy hallani azt a búgást...de tuti nem rózsazaj, mert ez hangosabb annál jóval
Köszi a helpet
-
saabolcs
csendes tag
válasz
Frigetrus #61 üzenetére
Szia!
Mindenek előtt köszi a választ!
Hát, mindenfélét kipróbáltam már vele, kihuztam minden RCA kábelt, és csak az áramot hagytam neki, de ugyanúgy sípolt, átdugtam másik konektorba is, hátha az a bibis, de ugyanaz.
Igazából nem tudom mi az a rózsazaj, de ez sztem picit túlzás annak, mert eléggé idegesítő mikor csend van...ha emlékszel milyen mikor nincs adás a tvben és megy az a sípolás, na ez is hasonló csak persze picit halkabb és olyan ércesebb.
Már irtam az eladónak is meg Geniuséknak is, mi az ábraGeniusék tudtommal a 13kerben vannak, egyből be is vinném nekik, mert itt lakom én is, de egyelőre semmi reakció...csak gáz h ez a 2. ilyen rendszer nálam aminek vmi baja van...előzőnek ki volt feküdve az erősitöje, annak nem ez a zugás volt a kinja...na mind1...
Ill. olvasgattam erről a trafózajról itt a forumon...a mély, ill abban az erősitő lesz a ludas ugy vélem, de majd szakik remélem megmondják hamar...
Régen 3600osom volt évekig (4000est irtam vhol de nem az volt) és totál semmi baja nem volt, ugyanezzel a géppek toltam, ugyanezeken a konektorokon stb, és már hiányzott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged