- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Nekem fontos a + 2 gomb oldalt. Az elmúlt 10 évben minden egeremen volt és használom is őket multiban.
Razert nem vennék, 4-ből 3 ismerősömnek volt velük gondja, igaz garanciaidőn belül. Egyiküknek 2 DA halt meg (pedig nem egy HC gamer és nyugodt típus) úgyhogy a harmadikat nem kérte. Mondjuk amúgy sem volt soha szimpatikus a márka arculata.
Logitech totál elkurvult. Nem is értem. Tényleg ezekre a sci-fi gagyi dizájn egerekre van szüksége a vásárlóknak?
Ha egyszer a G400 megadja magát, inkább összelegózom de nem kell más.
-
dobragab
addikt
Asszem test-gear.pl-en láttam egy PC (politikailag korrekt) megfogalmazást: 1-2-2 vagy 1-3-1.Döbbenetesen jó egér a G100s, olyat lövök vele, mint G400s-sel soha
Régebben én is azt hittem, hogy kell nekem oldalgomb, de baromi gyorsan átszoktam a görgő mögötti gombra (az van Vissza-ra bindelve), 1-3-1-ben a középső ujjam tövével nyomogatom. Alatta japán Omron van, úgyhogy álomImádom, hogy csak 69 gramm, ennek bizony az az ára, hogy oldalgombra se futotta. Sebaj, megérte.
Az egeres topic lakói közül néhányan nyomatják ezt (főleg az új boss
)
boss a tököm
Valóban, ha találok egy DA-t, szerintem építek még egy Kinzuaddert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged