- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Régebben rengeteget filóztam azon az egeren, csak dilemmáztam az oldalgombok miatt - most gondolkodás nélkül megvenném! Ha lesz fizu lehet benevezek egyre.
Most viszont más dologra gerjedtem rá nagyon... Sikerült elbaszarintanom a Deathadderemet is, régi fos pákám alig akart fűteni és olyan sokáig szenvedtem vele, hogy végülis a felső, kisebbik NYÁK szétégett, és a szalagkábelnél 10 forrszemből már 3 kiszakadt.. Így elkezdtem figyelni az aprót, hátha lesz olcsó, hibás Kinzu
BTW beszarok, hogy sikerült eladnod a KinzuAddertNem gondoltam volna, hogy ilyen hamar rárepül valaki.
-
Redneck
nagyúr
Többek között nekem is kevés lenne egy G100s. Ennyi gomb 15 éve volt egy irodai egéren.
Az egereket nem úgy kezelem mint a többi hardvert.Két kategória van szerintem:
-amit meg szabad venni
-és amit nemSzerintem ezzel az egérrel ugyanúgy ahogy a G100s-sel, bajban lennék. Mindkettő az első kategória egyértelműen, de mindkettőnek vannak a hibái.
Az a probléma hogy a következő jó egér amiért fizetnék nagyon húzós, főleg úgy hogy 7k-ért vettem a G400-at.
Tudom nem szabad a régi árakat emlegetni, de régen 2-3 rugó között volt Intellimouse, 10 alatt pedig több egeret is bármikor megvettem volna játékra. Akkoriban elég komolyan toltam.Manapság meg erősen túlárazott perifériákat látok, ami tetszik az pedig horror. Egy egérért? Biztos hogy nem fizetek ennyit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest