- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Brutális eb #16 üzenetére
A hősugárzós dolgot csak viccnek szántam, de mindegy, amúgy ha belegondolsz akkor rá jöhetsz, hogy azért egy 630-650mm² kiterjedésű gpu nem lesz ám piskóta fogyasztásban, úgyhogy nem beszélek hülyeséget és nem vagyok butuska, inkább te vagy butuska ha azt gondolod, hogy egy ilyen kiterjedésű gpu versenyképes lesz és nem fog fogyasztani mint az állat, amúgy soha nem állmodoztam GTX470 vagy GTX480-as kariról.
A hűtésről meg annyit, hogy bármit le lehet hűteni csak az nem mindegy, hogy azt milyen módon teszed. -
Robi BALBOA
őstag
Az NV lassan nem vga-ként fogja árulni a karijait hanem hősugárzóként (is) így még egy piacra betöhetnének!
Amúgy komolyan minek az 512bit-es mem vezérlő, simán elég lenne a 384bit-es is ami eddig volt csak meg kellene javítani, hogy kezelje a magasabb órajelet vagy annyira nem tudnak vele mit kezdeni, hogy inkább beválalják az 512bit-es memvezérlővel járó plusz gondot és plusz költséget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- XPEnology
- Sorozatok
- Milyen széket vegyek?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest